FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
24.07.17, 22:43

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Lentosimulaattorit
| |-+  Yleinen simulaattorikeskustelu (Moderators: Juha Kalli, Mikko Maliniemi, Janne Sinkkonen, Ilkka Portti, Mikko J Köykkä)
| | |-+  FSX Steamiin?
:  

« previous thread next thread »
Pages: 1 2 [3] Reply Print
Author Topic: FSX Steamiin?  (Read 8637 times)
Sami Puro
Administrator
Offline Offline

Posts: 15342
Date Registered: 03.07.01

Re: FSX Steamiin?
« Reply #40 on: 26.03.15, 21:53 »

FSX Steam Edition alennuksessa 4,99€ .. kannattaa ehkä napata talteen.


Manage your own airline: AirwaySim - the Airline Game
Kalle Rantanen
Offline Offline

Posts: 1347
Date Registered: 07.03.08

Re: FSX Steamiin?
« Reply #41 on: 27.03.15, 19:45 »

Eiköhän se ehdi olemaan vähintään samassa alessa vielä pari kolme kertaa tänä vuonna.
Jesperi Lauhio
Offline Offline

Posts: 3051
Date Registered: 12.01.09

WWW
Re: FSX Steamiin?
« Reply #42 on: 27.03.15, 22:20 »

Valistakaapas vähän tyhmää... Mitä hyötyä tuosta FSX Steam Editionista on? Miksi jonkun, joka omistaa sen DVD-version, kuten minä, pitäisi hankkia sama tuote Steamista?

Happy landings!

Been there, done that: HEL VRK ARN CPH RIX FRA ZRH VIE AMS CDG AGP LIS FAO FNC LPA TFN TFS MLA BUD SKP IST TLV DXB HKG KUL CGK JOG BNE SYD
Joonas Haveri
Offline Offline

Posts: 254
Date Registered: 15.02.14

WWW
Re: FSX Steamiin?
« Reply #43 on: 28.03.15, 09:03 »

Tällä tyypillä on aika paljon aiheeseen liittyviä videoita https://www.youtube.com/watch?v=3UpQgUBKDKM

Ville Lindgren
Offline Offline

Posts: 1168
Date Registered: 19.06.10

Re: FSX Steamiin?
« Reply #44 on: 28.03.15, 09:04 »

Ei tarvita levyjä ja siinä on myös joitain suorituskyky parannuksia levyversioon verrattuna. Lisäksi suoraan stemista saa nyt myös Carenadon koneita jotka asentuvat aina samalla kuin pelikin. Ei tarvitse erikseen latailla lisäosia ja aktivoinnit voi unohtaa. Sääli että suurin osa steam versio yhtensopivista ei ole Stemista ostettavissa kuten vaikka pmdg koneet.

Jos ei halua kaikkia Steamista ostettuja lisäosia asentaa niin niitä voi kytkeä pois tai päälle rasti ruutuun periaatteella.

Eli helppous nyt ainakin on etu levyversioon nähden.
« Last Edit: 28.03.15, 09:10 by Ville Lindgren »
Pekka Holopainen
Offline Offline

Posts: 5224
Date Registered: 14.12.05

Re: FSX Steamiin?
« Reply #45 on: 28.03.15, 12:19 »

Entäs levyversiota varten ostetut koneet kuten esimerkiksi Carenadolta, PMDG:ltä tai A2A:lta? Ovatko ne yhteensopivia FSX SE:n kanssa? Entäs sitten maisemat kuten esimerkiksi ORBX:n ja muut sovellukset kuten AS Next tai REX4? Ovatko ne yhteensopivia?

Pekka

"Olen eri mieltä kanssasi, mutta taistelen loppuun asti oikeudestasi olla toista mieltä" - Voltaire
Ville Lindgren
Offline Offline

Posts: 1168
Date Registered: 19.06.10

Re: FSX Steamiin?
« Reply #46 on: 28.03.15, 14:29 »

AS Next, siihen tuli jo joku yhteensopivuus päivitys. pmdg tukee ihan virallisesti, carenado myy suoraan Steamissa ja varmaan muutenkin yhteensopivia voivat olla, orbx:stä en tiedä enkö A2:sta.
Rolf Niemi
Offline Offline

Posts: 1844
Date Registered: 14.02.05

Re: FSX Steamiin?
« Reply #47 on: 28.03.15, 15:41 »

Entäs levyversiota varten ostetut koneet kuten esimerkiksi Carenadolta, PMDG:ltä tai A2A:lta? Ovatko ne yhteensopivia FSX SE:n kanssa? Entäs sitten maisemat kuten esimerkiksi ORBX:n ja muut sovellukset kuten AS Next tai REX4? Ovatko ne yhteensopivia?

Pekka


ORBX:n sivuilta lainattua:

This pinned topic will be updated regularly to provide important information on how to install and use Orbx products with FSX:SE which was released on Steam on December 18th 2014.

We have tested installing FTX Norway onto a brand new virgin installation of FSX:SE onto a Windows 7 PC which did NOT have legacy FSX installed. Here are the initial findings:

1. Our Orbx installers will find the FSX:SE folders correctly as long as it is the only version of FSX installed

2. If you want to use DX Preview mode and avoid our FTX Global lights being displayed as black squares, you must purchase and install Steve's DX10 fixer tool and run FSX:SE in DX10 Preview Mode. You can get a copy of the tool here: http://www.flightsim...roducts_id=2630

 

(Alternatively there is a free shader fix for the lights (not yet tested by us) over at AVSIM) - http://library.avsim...php?DLID=185080

3. Our ObjectFlow DLL library does not yet work with FSX:SE, which means any dynamic scenery elements displayed at our airports will not work. Specifically this means that you may NOT see animated people, 3D grasses, animated trees, animated animals, snow on roofs in winter, animated moving vehicles - basically anything that the airport developer has chosen to control conditionally based on time or season. The airport is still going to be functional and you will be able to land there and use it normally, but expect a few or in some cases, many things to be missing from the ground.

 

Objectflow.dll not working is due to FSX.exe being a newly compiled version and we have to test and re-sign ObjectFlow.dll to the new code. We will announce this new DLL as being available ASAP.

 

(UPDATE): Also note that Dovetail have already pushed out a service pack which has already changed the version number of fsx.exe; with each new service pack pushed out via steam, it will necessitate Orbx patching Objectflow.dll each time. We will ultimately work toward having an automated delivery system of our DLLs so this can be done independently of our Orbxlibs patches.

4. We have NOT yet tested our installer with a "dual" installation of both Legacy MS FSX and FSX:SE in the same Windows PC. Please be patient as we test this over the coming weeks and make the appropriate recommendations to you. We suggest however that there is little point is having both versions of FSX installed on a single PC since they are essentially the same code apart from FSX:SE having new Steam multiplayer and community support added.

 

(UPDATE): Our installers will NOT work if you have BOTH FSX:MS and FSX:SE installed. Only the version of FSX that uses the legacy Microsoft Windows Registry entries for the FSX work folders will be found by our installers. We do NOT intend to recompile over 100 installers to cater for a dual FSX installation so you have to decide which of the FSX versions you want to use.

Joonas Haveri
Offline Offline

Posts: 254
Date Registered: 15.02.14

WWW
Re: FSX Steamiin?
« Reply #48 on: 28.03.15, 17:05 »

Quote
Objectflow.dll not working is due to FSX.exe being a newly compiled version and we have to test and re-sign ObjectFlow.dll to the new code. We will announce this new DLL as being available ASAP.

Ja nykysin tuokin toimii  thmbup

Rolf Niemi
Offline Offline

Posts: 1844
Date Registered: 14.02.05

Re: FSX Steamiin?
« Reply #49 on: 28.03.15, 19:20 »

Ja nykysin tuokin toimii  thmbup

Jaa - hyvä tietää. Steam-versio on hankittu ja odottaa sitä hetkeä kun DVD-versio alkaa tökkimään jolloin on pakko asentaa kaikki uusiksi. Täytyykin alkaa keräämään kaikki käyttökelpoinen tieto tuosta talteen arkistoitavaksi.

Pekka Holopainen
Offline Offline

Posts: 5224
Date Registered: 14.12.05

Re: FSX Steamiin?
« Reply #50 on: 29.03.15, 07:24 »

Jaa - hyvä tietää. Steam-versio on hankittu ja odottaa sitä hetkeä kun DVD-versio alkaa tökkimään jolloin on pakko asentaa kaikki uusiksi. Täytyykin alkaa keräämään kaikki käyttökelpoinen tieto tuosta talteen arkistoitavaksi.

Sama tilanne täällä. Sen mukaan mitä olen aiheesta netistä lukenut Steam-versio saattaisi auttaa muistiongelmiin. Ilmeisesti SE-versio on "seuraava askel" ellei sitten esimerkiksi P3D tuo vaihtoehdoksi 64-bittistä versiota.


"Olen eri mieltä kanssasi, mutta taistelen loppuun asti oikeudestasi olla toista mieltä" - Voltaire
Ville Lindgren
Offline Offline

Posts: 1168
Date Registered: 19.06.10

Re: FSX Steamiin?
« Reply #51 on: 18.04.15, 11:40 »

Ville Lindgren
Offline Offline

Posts: 1168
Date Registered: 19.06.10

Re: FSX Steamiin?
« Reply #52 on: 09.05.15, 08:30 »

Rolf Niemi
Offline Offline

Posts: 1844
Date Registered: 14.02.05

Re: FSX Steamiin?
« Reply #53 on: 29.07.15, 08:07 »

Windows 10 on tulossa näinä aikoina ja siksipä päätin tehdä käyttiksen (WIN7) uudelleen asennuksen. Tämän tehtyäni ajattelin vihdoin viimein kokeilla FSX Steam-versiota. Asennus ja päälle ORBX Global Base, Vector, Europe LC ja FS GlobalUltimate sekä malliksi Aerosoftin EFHK. Täytyy sanoa, että olen positiivisesti yllättynyt lopputulokseen, sulavuuteen ja siihen, miltä maisemat nyt näyttävät. Mitään FSX.cfg-tweikkejä ei tarvittu - ainoastaan poistin nuo muutamat ilmoitukset, jotka näkyvät ruudun oikeassa reunassa ja Wide View=True.

Mikäili Windows 10 ei toimi toivotulla tavalla, niin nyt on ainakin melko pieni vaiva palata takaisin WIndows 7:än käyttäjäksi, koska kaikki tarvittava on kopioitu talteen C:\-levyltä...

Ville Lindgren
Offline Offline

Posts: 1168
Date Registered: 19.06.10

Re: FSX Steamiin?
« Reply #54 on: 16.03.16, 14:39 »

Dovetail Games announces partnership with Orbx Simulation Systems
http://steamcommunity.com/games/fsxsteamedition/announcements/detail/727702029835429871
Quote
Following the completion of long term discussions, Dovetail Games is pleased to announce we will be partnering with Orbx Simulation Systems in order to bring key aspects of their technology to Flight School and Flight Simulator, both scheduled for release this year.

Orbx Simulation Systems has dominated the flight simulation scenery space since CEO John Venema founded the company in 2006.

"We are thrilled to partner with Dovetail Games as they usher in a new era of 64-bit simulators built on robust technology that we have a decade of experience in developing for", says John Venema, CEO of Orbx Simulation Systems. "We've developed a solid working relationship with the Dovetail team and we're confident that our terrain will look absolutely stunning in their enhanced 3D engine and provide a level of immersion unlike anything experienced before. We look forward to a long a productive partnership."

“We are incredibly excited about working with Orbx on Flight School and Dovetail Games Flight Simulator”, says Stephen Hood, Creative Director at Dovetail games. “Orbx represents the pinnacle of what can be achieved in terms of in-game scenery, so collaborating with them on these projects was the obvious choice for us. We are deeply committed to partnering with both new and existing developers and content creators moving forwards to create the best possible combination of technologies to power our simulators – this is only the beginning”
Juhani Pelli
Offline Offline

Posts: 287
Date Registered: 10.02.09

Re: FSX Steamiin?
« Reply #55 on: 27.03.16, 13:03 »

Windows 10 on tulossa näinä aikoina ja siksipä päätin tehdä käyttiksen (WIN7) uudelleen asennuksen. Tämän tehtyäni ajattelin vihdoin viimein kokeilla FSX Steam-versiota. Asennus ja päälle ORBX Global Base, Vector, Europe LC ja FS GlobalUltimate sekä malliksi Aerosoftin EFHK. Täytyy sanoa, että olen positiivisesti yllättynyt lopputulokseen, sulavuuteen ja siihen, miltä maisemat nyt näyttävät. Mitään FSX.cfg-tweikkejä ei tarvittu - ainoastaan poistin nuo muutamat ilmoitukset, jotka näkyvät ruudun oikeassa reunassa ja Wide View=True.

Mikäili Windows 10 ei toimi toivotulla tavalla, niin nyt on ainakin melko pieni vaiva palata takaisin WIndows 7:än käyttäjäksi, koska kaikki tarvittava on kopioitu talteen C:\-levyltä...

Itseni teki WIN 10:n nk. puhtaan asennuksen ja siihen FSX Steam. Lisureina melkein kaikki photosceneryt ja kentät tiedostokirjastosta, lisäksi ORBX Global Base, Vector, Europe LC. Edelleen koko joukko Aerosoftin kenttiä ja  bussit. Lykkäsin vielä lopulta pari PMDG:N tuotetta ja Majestic Softwaren MJC8Q400 pro:n.
Kuten Rolf mainitsi....pyörii simu todella sulavasti ilman mitään säätöjä.. frames/sec 70 ja joskus ylikin.

yst. Jussi 
Juhani Pelli
Offline Offline

Posts: 287
Date Registered: 10.02.09

Re: FSX Steamiin?
« Reply #56 on: 29.03.16, 07:32 »

Nyt tuli pieni ongelma. Latasin asennetttavaksi Drewiecki Desing EETN Tallin X.
Asensin sen aluksi toiselle kovolle, jossa vanha FSX ja  Steam sijaitsivat.

Päätin sitten siirtää Steamin yksikseen toiselle kovolle  kopioimalla sen sinne. Hyvin toimi....paitsi tämä EETN.
Poistin sen  ja latasin Aerosoftilta uuden...yrittäessäni ruveta purkamaan pakettia uudelle asemalle (F) ...setup exe ei annakaan mahdollisuutta valita uutta asemaa, vaan tyrkyttää itsepintaisesti vanhaa asemaa E, joka on jo poistettu ihan fyysisesti koneesta
Osaisko ken kertoa missä vika luuraa?

yst. Jussi
Pages: 1 2 [3] Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1