Lontoon matka suunnittelussa

(1/5) > >>

Nailo:
Joo syksyllä varmaankin lähdetään Lontooseen, aattelin siitä kysellä että tietääkö joku mitään hyviä nähtävyyksiä/paikkoja siellä, esim. ilmailumuseoita jne.?

Outsider:
Aikaisemmassa keskustelussa Vinkkejä Lontoon reissulle on jotain, tosin tärkeimmät kohteet IWM ja Duxford, RAF museo yms "must" paikat viestketjun aloittaja kertoi jo nähneensä, joten niistä ei ollut sen enempää.

pho201:
Tästä: http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_museums_in_London  löytyy suunnilleen koko Lontoon museovalikoima (suurin osa niistä on toki aivan muita kuin ilmailuun liittyviä museoita). Moniin (valtion ylläpitämiin?) museoihin sisäänpääsy on ilmainen (hinnat kannattaa etsiä esimerkiksi Wikin linkeistä) kuten esimerkiksi RAF museoon. Jotkut (yksityiset?) voivat olla hyvin kalliitakin. Noiden avulla tyrkyttävät "London Passia", joka on hintava. Ilmailumuseoiden takia sitä ei kannata hankkia. Oman kokemukseni mukaan enempää kuin yksi museo per päivä ei kannata ahnehtia. Niissä monissa kun olisi nähtävää useammallekin päivälle.

Pekka

Edit: Tuossa: http://www.aviationmuseumguide.co.uk/guide_london.php on vielä erikseen ilmailumuseolinkki

Nailo:
Juu, kiitti vinkeistä, pitää käydä tsekkaa

Hente1:
Pieni kevennys matkasuunnitelmaan. Jos se sietää yhtään muuta kuin ilmailua.
St. Catherines Dock. Sieltä lähtivät laivat Australiaan. Paikalla on vieläkin upea satama ja siinä sivussa aito BUP. 4 kerrosta aitoa elettyä elämää. Vielä voimissaan.

Heikki


Navigation

Up one level

Next page