Papua Uusi-Guinea

(1/2) > >>

ametlib:
Nyt löytyi mielenkiintoinen kolkka maapallolta opetella puskapilotiksi. Kuvasarja on kuitenkin sieltä helpoimmasta päästä, sillä tässä pitää ensin tutustua tähän aivan uuteen ympäristöön. Täällä ei maanteille rehvastella - täällä ei niitä ole juuri nimeksikään. Lähes kaikki kuljetukset hoidetaan lentoteitse. Täällä on yksi maailman lyhyimmistä lentoreiteistä, joka kestää 1 1/2 minuuttia...

Mutta tähän minun retkeeni. Se alkaa päälentokentältä PAYA Port Moresby ja kohde on Kokoda, johon suuntautuu jonkinmoinen turistimatkailu Kokoda Track (Traial) ansiosta. Melkoinen patikoiminen mikäili sen aikoo kulkea jalan alusta loppuun. Matkan varrella on toki muutama todellinen puskakenttä, joihin aion tutustua hieman myöhemmin.

Retken pituus on n. 60 nm ja lentokorkeus 12 500 jalkaa - 2 000 alle suositellun. Marssikorkeudessa ei kauan tarvitse lekotella kun pitää alkaa jo suunnittelemaan ja toteuttamaan lähestymistä. Kuviin:


jaksu98:
Mistäs noita sceneryitä olet löytänyt? Itse olen yrittänyt etsiä vastaavia vaikka ja mistä!

AmiGo98:
https://www.fullterrain.com/product_piaypy.html

Hienot kuvat kyllä! Itsekin pidän Tyynenmeren maisemista!

PerttiLode:
Täältä löytyy joku ilmanen kenttä

http://library.avsim.net/search.php?SearchTerm=papua&CatID=fsx&Go=S%C3%B6k+

ametlib:
Täältä löytyy muutama mahtava video niin simusta kuin IRL - etenkin oikeasta elämästä kuvatut pätkät ovat loistavia eikä voi kuin nostella olematonta lätsäänsä näiden pilottien suorituksille. Odotellessa Aerosoftin Portterin julkaisua:

http://www.orbxsystems.com/forum/forum/24-community-videos/

Navigation

Up one level

Next page