Project Oulu | EFOU | FSX

(1/15) > >>

Lauri FIN918:
Noniin elikkä tein nyt päätöksen kuulla enemmistön toivetta ja aloitin eilen tämän projektin. Valitettavasti kuvamateriaalia kuitenkin on hyvin vähänlaisesti terminaalista (edes googlen street view ei mene terminaalille saakka), niin voisiko joku ystävällinen paikallinen lähettää/jakaa dropboxista kuvia terminaalista. Tällä hetkellä työstän ensin platan vastakkaisen puolen ja sen jälkeen siirryn itse tärkeimpään.

Kiitos

jaksu98:
https://www.flickr.com/photos/98938984@N04/ Tuolta saat käyttää kaikkea mikä vain auttaa

Lauri FIN918:
Quote

https://www.flickr.com/photos/98938984@N04/ Tuolta saat käyttää kaikkea mikä vain auttaa


Moikka! Kiitos kuvista. Todella hienoja, mutta kuten arvata saattaa, niin suurin osa koneista . Eli hakusessa olisi kuvia nimen omaan tuosta terminaalista. Kun seuraavan kerran käyt kentällä, niin viitsitkö otella kuvia siitä terminaalista parkkipaikanpuolelta, niin saan projektin vauhdilla huristamaan .

ilkkapo:
Ja muistin virkistämiseksi tästä ohjeita rakennusten kuvaamiseen: http://www.fsnordic.net/discussion/index.php/topic,32965.0.html
Vaikka kuvat ovat jo palvelimelta poistuneet, niin teksteistäkin saa jotain tolkkua.

Lauri FIN918:
Jep jep. Niitä kuvia odotellessa.

Tätä pidemmälle en pääse ilman lisäainesta. Kaikki korkeudet on silmämääräisesti arvioituja, sillä ilman hyvää sivukuvaa en pysty trigonometrian avulla laskemaan jonkin osan korkeutta .

Ja siis heti kun saan lyötyä korkeuden lukkoon, niin pääsen terminaalin kimppuun kunnolla (korkeuden muuttaminen ei oikein sitten enää silloin onnistu).
Navigation

Up one level

Next page