Heräteostoksella halpaan

(1/2) > >>

oh2dw:
Käydessäni Shellin huoltoasemalla, siellä mainostettiin tuulilasinpyyhkijöiden sulkia, 25 % ale. No, menin sitten halpaan, ja ostin. Kun tulin kotiin, menin Motonetin sivuille, ja - kas, heidän normaalihintansa oli 4 € halvempi...tulipahan taas oppitunti. 

Outsider:
Piti kerran Ruotsin reissulla ostaa huoltoasemalta tuulilasinpyyhkijän sulka, vanha alkoi olla senverran heikossa hapessa. Ei mitään hajua, mitä se on ruotsiksi, jotain sanasta-sanaan käännöstä koitin sorvata. Tulihan sekin ymmärretyksi:

"Torkarblad?"
"Ja!"

jamann51:
  No huoltamoltahan ei kannata ostaa tasan mitään,paitsi tietysti polttoainetta,kun sitä ei muualta myydä Todellakin,kyllähän nuo huoltamohinnat ovat kautta aikain olleet kiskurihintoja!
  Nimim. itsekin asiakkaitten tuulilaseja pessyt -70 luvulla "itsenäisenä yrittäjänä".

Koo:
Tulipa Mieleen eräs tapahtuma, kun kerran on paljon keltaista katukuvassa:

Joskus 10 vuotta sitten oli joku digiboksi tmv. verme tarjouksessa tuolla "vähemmän järkevien vuorokausilla", normaalihintana oli 230e, ja nyt sitten erikoisilla keltaisilla hinnoilla vain 170e. Onneksi en ostanut, koska yllättäen sama laite oli vastapäisessä oransseilla väreillä varustetussa kodinkoneliikkeessä ihan ilman tarjouksia normihinnalla 130e. 

tare:
Parhaimmin säästää, kun ei osta mitään.    Ja ei mene tuollaisiin kauppoihin...

Navigation

Up one level

Next page