Teiskon lentokenttä FSX- ja Prepar3D-lentosimulaattoreille julkaistu

(1/10) > >>

jmy:
Solipaste Oy on mallintanut Teiskon lentokentän Microsoft Flight Simulator X ja Lockheed Martin Prepar3D -alustoille. EFTS Teisko airfield -lisäosa tulee kaikkien ilmailusta kiinnostuneiden harrastajien ladattavaksi loppuvuoden aikana on nyt julkaistu ja on ladattavissa ensimmäisenä  simMarketista ei ole enää ladattavissa. Kiitos kaikille maiseman ostaneille tai muuten tukea antaneille!Lisäosa kattaa Tampereen Teiskossa, Kaanaan kylässä sijaitsevan lentokentän ja viereisen moottoriurheilukeskuksen alueen lisäksi laajalti myös Pohjois-Teiskon kaunista maaseutua yli 100 neliökilometrin alueelta upeine järvineen ja metsineen sekä lukuisine rakennuksineen ja teineen. 

EFTS Teisko airfield mallintaa lentokentän ja moottoriurheilukeskuksen alueelta tarkasti kaikki kaikki rakennukset, radat ja muut rakennelmat. Lentokentän 1996 vuonna valmistuneen lentokonehallin, myöhemmin paikalle siirretyn huoltoasemarakennuksen, 1200-metrisen kiitotien ja rullaustien mallinnukseen on kiinnitetty erityistä huomiota. Myös lentokenttää operoivan Tampereen ilmaluyhdistyksen lentokalustoa on mallinnettu asematason laidalle mahdollisimman realistisen kokemuksen luomiseksi.Solipasten lentosimulaattorilisäosa tulee tarjoamaan helpon tavan harjoitella lentämistä Teiskon lentokentän ympäristössä kaikkina vuodenaikoina monenlaisissa sääolosuhteissa. Tarkkojen ilmakuvapohjaisten maatekstuurien ansiosta lentäessä voi nauttia myös Pirkanmaan upeista maisemista. Voit käytetyn vuoden- ja vuorokaudenajan lisäksi valita kahden vaihtoehtoisen talviympäristön välillä. Valitessasi realistiset talviolosuhteet, lentokenttä on suljettu ja muun ympäristön tavoin lumen peittämä. Vaihtoehtoisissa talviolosuhteissa saat käyttöösi täysin toimintakuntoisen lentokentän lumesta puhdistetulla kiito- ja rullaustiellä sekä asematasolla.

Löydät kuvia ja lisää tietoa tuotteesta sivuiltamme solipaste.com. Vastaan mielelläni myös kysymyksiin ja kommentteihin täällä FlightForum.fi/FSnordic.netin foorumeilla, Twitterissä @solipaste ja sähköpostitse.

Solipaste Oy on vuonna 2012 perustamani tamperelainen ohjelmistoyritys. Olen innokas lentosimulaattoriharrastaja. EFTS Teisko airfield on yritykseni ensimmäinen ilmailu- ja lentosimulaatioalan tuote.

Ystävällisin terveisin,
Jussi Yli-Urpo
Solipaste Oy
Tampere
jussi.yli-urpo@solipaste.com
puh. 040-7654107

mmniemi:
Mukavalta vaikuttaa. Missään ei taida vielä olla enempää screenshotteja kuin nämä tässä ja pari kolme nettisivulla?

erese:
Hienolta vaikuttaa, lisää tälläisiä 

Oskari Pirttisalo:
Paikallisen ilmailijan silmin aivan uskomattoman upeaa jälkeä!
En löydä juuri mitään eroja oikeaan kenttään äkkiä katsottuna!

jmy:
Kiitokset kaikille mukavista kommenteista!

Quote

Missään ei taida vielä olla enempää screenshotteja kuin nämä tässä ja pari kolme nettisivulla?


solipaste.com:ssa on siis ne kuusi kappaletta siinä alussa sliderissa ja muutama pienempi kuva alempana.  Kaikkien noiden tuolla olevien screenshottien koko ja vähän rajauskin riippuu käyttämäsi selaimen koosta, joten kannataa käydä katsomassa niitä isomalta (lue: leveämmältä) ruudulta. Voisin tietysti heittää tuo alkuperäiskokoiset kuvat vaikka Google+ sivulleni *).  Laitan toki lisää kuvia tulemaan kuluvien päivien ja viikkojen aikana. 

Tänään työn alla oli paketin asennusohjelman ja season-managerin viimeistely.  Molemmat vaativat vielä myös jonkin verran testaamista. 

Mallinnus ja tekstuurit ovat käytänössä valmiit.  Ohjekirjan viimeistely ja kaikkien kolmen simulaattorin sekä lisäksi FSX:n DX10-moodin testaus relevanteilla 3rd party -lisäosilla ovat ehkä ne vielä eniten aikaa vaativat tehtävät.

*) Nyt siis myös täällä: https://plus.google.com/+Solipaste/posts/XbY3EA2vekn (linkki päivitetty)

Jussi.

Navigation

Up one level

Next page