Tasa-arvoinen avioliittolaki

<< < (25/31) > >>

Mikael:
Quote

Ongelma on se että seksuaalisesti kieroutuneet yksilöt saavat tästä lisäpontta elämäntyylilleen. Kaikki häviävät! Kansakunnan moraali menee kuin lehmän häntä alaspäin!


Puhutko nyt esimerkiksi lestadiolaisista, jotka pitavat naisia pelkkina lastentekokoneina?

Muuten, olikohan Ylella uutispatka vuodelta 1983 kun vanhoilliset vastustivat uutta sukunimilakia, jossa vaimo saa namisiin mentyaan pitaa oman sukunimensa. Ehkapa se jo tuhosi kansakunnan moraalin, kuten Esko Almgren silloin vakuutti?

jlaukkanen:
Quote

Hyvin meni ja Suomi valitsi puolensa. Uskis-Konservatiivit ottivat osumaa mutta elämä jatkunee kuten ennenkin. Toki uskispiireissä tämä on maailmanlopun alku ja kuumien kivien sadetta tms. taivaallista noottia odotellaan monessa torpassa.


Tuskinpa sentään. Ehkä konservatiivi-uskiksille tämä on harmittava asia, muille todennäköisesti ei.

juksii:
Quote

Kaikki häviävät! Kansakunnan moraali menee kuin lehmän häntä alaspäin!


Onko moraali paremmassa jamassa jos kielletään yhden kansan osan olemassa olo ja oikeus ihmisarvoiseen elämään? Poissa silmistä ja ongelmaa ei enää ole?

Lisäksi sinun kannattaisi lukea raamattua hiukan siteerauksesi ulkopuolelta ja miettiä tai ihan laskea, että kuinka paljon esim. Siteeraamasi Johannes tai vaikka Jeesus puhuu lähimmäisen rakastamisesta ja mitä he puhuvat esim. Vihaamisesta. Sen jölkeen voisit vielä lukea omat kommenttisi ja miettiä, että meniköhän nyt ihan oikein. Sama pätee kyllä pariin muuhunkin kirjoittajaan.

hynkel:
Quote

1983 kun vanhoilliset vastustivat uutta sukunimilakia, jossa vaimo saa namisiin mentyaan pitaa oman sukunimensa. Ehkapa se jo tuhosi kansakunnan moraalin, kuten Esko Almgren silloin vakuutti?


Tässä voi olla perääkin! Eikä tuhoutunut ole pelkästään moraali, vaan kyllä tämä kansakunta kokonaisuudessaan alkaa olla aika tuhoutunut.

sjcape:
http://www.eroakirkosta.fi/static/ek-tilastot/

Kirkosta eroamisissa mukava piikki. Eilen 2612 eroamista ja tänäänkin jo 738 eroamista, päivän arvion ollessa 4919 eroamista tätä viestiä kirjoittaessa.

Navigation

Up one level

Next page

Previous page