Tasa-arvoinen avioliittolaki

<< < (17/31) > >>

apple:
Quote

Henk.koht mielestäni hallituksella olisi miljoona tärkeämpää asiaa päätettävänään kuin tämä (...)

Kuten? 

Autopilot:
Quote

Kuten? 


Onko toi ihan niinku sun vakavissasi esittämä kysymys? 

apple:
On.

jamann51:
Quote

Kuten? 

Ihmetellä saa jos ei herra pääministerillä ole tässä taloudellisessa tilanteessa parempaa tekemistä kuin murehtia homoliittolain puolesta,oikein paimenkirjeen muodossa. Koko asia on saanut arvoaan suuremmat mittasuhteet.

Kiwipilot:
Quote

Näin ihan sivuhuomiona on pakko kommentoida kun usein kuulee tässä yhteydessä sanottavan että "No sallitaan sitten pedofilia ja eläimiin sekaantuminen samalla". En ymmärrä miten noita asioita voi laittaa samaan kontekstiin. Tasa-arvoisessa avioliittolaissa on kyse kahden aikuisen ihmisen välisestä yhteis-suostumuksellisesta suhteesta, eikä tilanteesta jossa toinen osapuoli ei ole kykeneväinen henkiseltä kehitykseltään suostumaan suhteeseen. Tai ei..erm..osaa puhua..

Toki tämä on varmasti itsestään selvää jokaiselle fiksulle ihmiselle mutta silti tuntuu että tuota samaa vertausta hoetaan monesti.


Pedofilian, eläimiin- tai jääkaappiinsa sekaantumisen sekoittaminen tasa-arvoiseen avioliittolakiin kertoo tyhjentävästi lain vastustajien yleisestä älykkyydestä (minkä huomaa tätäkin ketjua lukiessa).

Navigation

Up one level

Next page

Previous page