FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
14.11.19, 11:10

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Lentosimulaattorit
| |-+  Yleinen simulaattorikeskustelu (Moderators: Mikko Maliniemi, Janne Sinkkonen, Ilkka Portti)
| | |-+  Suuri ja tarkka näyttö?
:  

« previous thread next thread »
Pages: 1 [2] 3 4 5 Reply Print
Author Topic: Suuri ja tarkka näyttö?  (Read 12479 times)
Esa Sairio
Offline Offline

Posts: 4721
Date Registered: 14.10.01

Re: Suuri ja tarkka näyttö?
« Reply #20 on: 21.02.15, 08:26 »

Onko kellään UHD TV simun (FS 2004 tai FSX) näyttönä? Olisin erittäin kiinnostunut kokemuksista!

yES

i7 6700K 4,4GHz/ 16GB/ AsusGeForceGTX 1060 6Gt/ WIN7/3 x SSD/ Sony 43" 4k-TV/vahv 2x20W/ 2xJPW Mini, Hifi 55/2 sub. PHOTOSCENERIES: ESPOO,RAAHE,VANTAA, HELSINKI,PORVOO,OULU,TURKU, JYVÄSKYLÄ,KUOPIO,HYVINKÄÄ-TUUSULA,LAHTI, VAASA,NURMIJÄRVI,KOKKOLA, ITÄ-HELSINKI-JÄRVENPÄÄ-KERAVA, RIIHIMÄKI, KUUSAMO, KILPISJÄRVI,PYHÄ-LUOSTO,KITTILÄ,IVALO-SAARISELKÄ,KIRKKONUMMI-NUMMELA
Kari Kyheröinen
Offline Offline

Posts: 1464
Date Registered: 04.02.02

WWW
Re: Suuri ja tarkka näyttö?
« Reply #21 on: 16.03.15, 10:31 »

Ossi Mäntylahden blogikirjoitus aiheesta. Windows 10 ja 4K - joko on aika uudistaa resoluutiota? [* Tivi].
Esa Sairio
Offline Offline

Posts: 4721
Date Registered: 14.10.01

Re: Suuri ja tarkka näyttö?
« Reply #22 on: 10.02.17, 12:09 »

Mitä kokemuksia nyt ,vuonna 2017, ihmisillä on ajaa simua UHD-monitorilla?

Suosituksia, kokemuksia, kommentteja!

Kiittäen

yES

PS simu on edelleen FS 2004

i7 6700K 4,4GHz/ 16GB/ AsusGeForceGTX 1060 6Gt/ WIN7/3 x SSD/ Sony 43" 4k-TV/vahv 2x20W/ 2xJPW Mini, Hifi 55/2 sub. PHOTOSCENERIES: ESPOO,RAAHE,VANTAA, HELSINKI,PORVOO,OULU,TURKU, JYVÄSKYLÄ,KUOPIO,HYVINKÄÄ-TUUSULA,LAHTI, VAASA,NURMIJÄRVI,KOKKOLA, ITÄ-HELSINKI-JÄRVENPÄÄ-KERAVA, RIIHIMÄKI, KUUSAMO, KILPISJÄRVI,PYHÄ-LUOSTO,KITTILÄ,IVALO-SAARISELKÄ,KIRKKONUMMI-NUMMELA
Esa Sairio
Offline Offline

Posts: 4721
Date Registered: 14.10.01

Re: Suuri ja tarkka näyttö?
« Reply #23 on: 09.12.18, 12:46 »

Uusitaan kysymys kun aikaa on kulunut ja minullakin on P3D4.

Onko kellään 4k-näyttöä Preparin kanssa?

Mitä kokemuksia?

Useista paikosita olen lukenut ettei 4k-näytöllä Antialiasing-säädöt simusta tarvitse olla läheskään täysillä, jotta objektit maisemassa eivät välkkyisi. P3D4:ssa joudun pitämään AA=8xSSAA, jotta maisema ei välky ja on hyvän näköinen. Tuo korkea asetus vaan syö tietokonetehoa, josta mm. aiheutuu pientä stutteria lennettäessä vaikka framet eivät ole ongelma ja pysyvät asetetussa 30:ssä hyvin.

i7 6700K 4,4GHz/ 16GB/ AsusGeForceGTX 1060 6Gt/ WIN7/3 x SSD/ Sony 43" 4k-TV/vahv 2x20W/ 2xJPW Mini, Hifi 55/2 sub. PHOTOSCENERIES: ESPOO,RAAHE,VANTAA, HELSINKI,PORVOO,OULU,TURKU, JYVÄSKYLÄ,KUOPIO,HYVINKÄÄ-TUUSULA,LAHTI, VAASA,NURMIJÄRVI,KOKKOLA, ITÄ-HELSINKI-JÄRVENPÄÄ-KERAVA, RIIHIMÄKI, KUUSAMO, KILPISJÄRVI,PYHÄ-LUOSTO,KITTILÄ,IVALO-SAARISELKÄ,KIRKKONUMMI-NUMMELA
Kalle Heinonen
Offline Offline

Posts: 1476
Date Registered: 04.09.05

WWW
Re: Suuri ja tarkka näyttö?
« Reply #24 on: 10.12.18, 08:30 »

Useista paikosita olen lukenut ettei 4k-näytöllä Antialiasing-säädöt simusta tarvitse olla läheskään täysillä, jotta objektit maisemassa eivät välkkyisi. P3D4:ssa joudun pitämään AA=8xSSAA, jotta maisema ei välky ja on hyvän näköinen. Tuo korkea asetus vaan syö tietokonetehoa, josta mm. aiheutuu pientä stutteria lennettäessä vaikka framet eivät ole ongelma ja pysyvät asetetussa 30:ssä hyvin.

Prepar3D:tä ajatellen näytöstä pitäisi löytyä se 30 Hz refresh rate, joka on jokseenkin harvinainen tietokonenäytöissä. Ilmeisesti useammat televisiot ovat tälläisia.

Mitä 4K resoluutioon tulee, niin varmasti parantaa kuvan tarkkuutta ja AA asetusta voi vähentää. Kaikellä tällä on kuitenkin hintansa. Ohessa pieni laskelma:

1080p resoluutio: 1920 * 1080 = 2073600 (pikseliä)
4K resoluutio: 3840 * 2160 = 8294400 (pikseliä)
8294400 / 2073600 = 4

4K:ssa pikselien määrä on niin suuri, että se on rasitukseltaan nelinkertainen 1080p resoluutioon verrattuna. Saman frameraten saavuttamiseksi joudut karsimaan asetuksista huomattavasti. Käytännössä vaatii siis aikamoisen tehomyllyn, että pystyy Prepar3D:tä 4K resoluutiolla pyörittämään tyydyttävästi, ainakin jos asetuksia haluaa pitää yhtään korkeammalla.
« Last Edit: 10.12.18, 08:52 by Kalle Heinonen »

Tomi Renberg
Offline Offline

Posts: 491
Date Registered: 22.02.16

Re: Suuri ja tarkka näyttö?
« Reply #25 on: 10.12.18, 11:32 »

Käytännössä vaatii siis aikamoisen tehomyllyn, että pystyy Prepar3D:tä 4K resoluutiolla pyörittämään tyydyttävästi, ainakin jos asetuksia haluaa pitää yhtään korkeammalla.

Esan näytönohjain ainakin signaturen perusteella on vain 1060, joten näytön lisäksi uusi näytönohjainkin on tarpeen. Alkuvuonnahan pitäisi kai tulla uusia malleja, joten ehkä ei enää kannata 1080 ostaa enää? Lisäksi myös i7 4Ghz (mikä prosu on edes tarkemmin kyseessä) ei kyllä taida riittää mihinkään. Helpostihan siihen sellainen lähemmäs pari tonnia menee näyttöineen sun muineen ja voiko siltikään luvata ettei ongelmia ole.
Mika Virolainen
Offline Offline

Posts: 4404
Date Registered: 18.12.01

Re: Suuri ja tarkka näyttö?
« Reply #26 on: 10.12.18, 12:17 »

Prepar3D:tä ajatellen näytöstä pitäisi löytyä se 30 Hz refresh rate, joka on jokseenkin harvinainen tietokonenäytöissä. Ilmeisesti useammat televisiot ovat tälläisia.

Mitä 4K resoluutioon tulee, niin varmasti parantaa kuvan tarkkuutta ja AA asetusta voi vähentää. Kaikellä tällä on kuitenkin hintansa. Ohessa pieni laskelma:

1080p resoluutio: 1920 * 1080 = 2073600 (pikseliä)
4K resoluutio: 3840 * 2160 = 8294400 (pikseliä)
8294400 / 2073600 = 4

4K:ssa pikselien määrä on niin suuri, että se on rasitukseltaan nelinkertainen 1080p resoluutioon verrattuna. Saman frameraten saavuttamiseksi joudut karsimaan asetuksista huomattavasti. Käytännössä vaatii siis aikamoisen tehomyllyn, että pystyy Prepar3D:tä 4K resoluutiolla pyörittämään tyydyttävästi, ainakin jos asetuksia haluaa pitää yhtään korkeammalla.

Näyttää olevan matikka hallussa, joten voisitko heittää laskelmat myös  2560x1440 resoluutiolle? Tuo kiinnostaa kunhan rahaa saisi säästöön uuteen näyttöön.

BTW eikö täällä tosiaan kukaan käytä korkeampaa resooluutiota kun 1920x1080? Olisi kiva kuulla miten vaikuttaa käytännössä 1920x1080 vs 2560x1440.

   
Intel I7 8700K @ 4800Mhz / 16Gb DDR4 3200Mhz / GF GTS 1080/8Gb / Samsung EVO960 500Gb SSD for simulator & addons.
Kalle Heinonen
Offline Offline

Posts: 1476
Date Registered: 04.09.05

WWW
Re: Suuri ja tarkka näyttö?
« Reply #27 on: 10.12.18, 14:16 »

Alkuvuonnahan pitäisi kai tulla uusia malleja, joten ehkä ei enää kannata 1080 ostaa enää? Lisäksi myös i7 4Ghz (mikä prosu on edes tarkemmin kyseessä) ei kyllä taida riittää mihinkään. Helpostihan siihen sellainen lähemmäs pari tonnia menee näyttöineen sun muineen ja voiko siltikään luvata ettei ongelmia ole.

Näin on! P3D tapauksessa riippunee paljolti millä lentää ja mikä tyydyttää, mutta esim. 4K resoluutio + FSLabs tyylinen kombo kaikilla mausteilla on varmasti haastava millekään järkevänhintaiselle nykyteknologialle. Vaatisiko sekin SLI:tä ja kuinka hyvin sitä P3D osaisi hyödyntää...

Näyttää olevan matikka hallussa, joten voisitko heittää laskelmat myös  2560x1440 resoluutiolle? Tuo kiinnostaa kunhan rahaa saisi säästöön uuteen näyttöön.

1920 * 1080 = 2073600 pikseliä
2560 * 1440 = 3686400 pikseliä
3686400 / 2073600 = 1,777

Eli sellaiset 78 % tulee pikseleitä lisää 1920x1080 resoluutioon verrattuna. Varmasti vaikuttaa suorituskykyyn, mutta huomattavasti järkevämpi veto kuin 4K. Wink
« Last Edit: 10.12.18, 14:22 by Kalle Heinonen »

Kalle Heinonen
Offline Offline

Posts: 1476
Date Registered: 04.09.05

WWW
Re: Suuri ja tarkka näyttö?
« Reply #28 on: 10.12.18, 14:32 »

Lisähuomiona myös näytön tuumakoko ja istumaetäisyys kannattaa ottaa huomioon uutta näyttöä valittaessa. Esimerkiksi 27-tuumaisten ja varsinkin suurempien näyttöjen/televisioiden, joissa on vain 1920x1080 resoluutio, pikselikoko kasvaa helposti niin suureksi, että se saattaa joidenkin silmää häiritä. Wink

Joni Rantala
Offline Offline

Posts: 1393
Date Registered: 04.05.04

Re: Suuri ja tarkka näyttö?
« Reply #29 on: 10.12.18, 15:32 »

BTW eikö täällä tosiaan kukaan käytä korkeampaa resooluutiota kun 1920x1080? Olisi kiva kuulla miten vaikuttaa käytännössä 1920x1080 vs 2560x1440.

3440x1440 thmbup

Esa Sairio
Offline Offline

Posts: 4721
Date Registered: 14.10.01

Re: Suuri ja tarkka näyttö?
« Reply #30 on: 10.12.18, 15:40 »

3440x1440 thmbup
Kerro simun toiminnasta tuolla näytöllä. Framet, vilkkumiset maisemassa, stutteringit (pikkupysähdykset) jne. jos simunasi on P3D4.



i7 6700K 4,4GHz/ 16GB/ AsusGeForceGTX 1060 6Gt/ WIN7/3 x SSD/ Sony 43" 4k-TV/vahv 2x20W/ 2xJPW Mini, Hifi 55/2 sub. PHOTOSCENERIES: ESPOO,RAAHE,VANTAA, HELSINKI,PORVOO,OULU,TURKU, JYVÄSKYLÄ,KUOPIO,HYVINKÄÄ-TUUSULA,LAHTI, VAASA,NURMIJÄRVI,KOKKOLA, ITÄ-HELSINKI-JÄRVENPÄÄ-KERAVA, RIIHIMÄKI, KUUSAMO, KILPISJÄRVI,PYHÄ-LUOSTO,KITTILÄ,IVALO-SAARISELKÄ,KIRKKONUMMI-NUMMELA
Joni Rantala
Offline Offline

Posts: 1393
Date Registered: 04.05.04

Re: Suuri ja tarkka näyttö?
« Reply #31 on: 10.12.18, 17:59 »

Testasi kittilässä pikasesti AS bussilla ja Activesky päällä.
   536297 *** FSUIPC log file being closed
Minimum frame rate was 23.8 fps, Maximum was 159.7 fps
Average frame rate for running time of 321 secs = 70.8 fps
Maximum AI traffic for session was 4 aircraft
Memory managed: 155 Allocs, 154 Freed

Ei ole vilkkumista ja pikkupysähdyksiä on niin harvakseltaan ettei edes reagoi niihin.
FXAA=on
AA=2XSSAA
TF=16X
Resolution=high
cloud density=on tällä hetkellä max(pitää testailla lisää kun on uusi kasattu kone alla mihin pystyy)

Esa Sairio
Offline Offline

Posts: 4721
Date Registered: 14.10.01

Re: Suuri ja tarkka näyttö?
« Reply #32 on: 10.12.18, 18:21 »

Hyvät arvot. Korkearesoluutionen näyttö (ilmeisesti) sallii että AA=2xSSAA ilman että maisema vilkkuu. Kuulostaa hyvältä ja kiinnostavalta. Samalla ilmeisesti pikkupysähdyksetkin lähes loppuvat.

En kuitenkaan tiedä Jonin muita maisema- ja ai-liikenneasetuksia. Mitä ne ovat?

i7 6700K 4,4GHz/ 16GB/ AsusGeForceGTX 1060 6Gt/ WIN7/3 x SSD/ Sony 43" 4k-TV/vahv 2x20W/ 2xJPW Mini, Hifi 55/2 sub. PHOTOSCENERIES: ESPOO,RAAHE,VANTAA, HELSINKI,PORVOO,OULU,TURKU, JYVÄSKYLÄ,KUOPIO,HYVINKÄÄ-TUUSULA,LAHTI, VAASA,NURMIJÄRVI,KOKKOLA, ITÄ-HELSINKI-JÄRVENPÄÄ-KERAVA, RIIHIMÄKI, KUUSAMO, KILPISJÄRVI,PYHÄ-LUOSTO,KITTILÄ,IVALO-SAARISELKÄ,KIRKKONUMMI-NUMMELA
Joni Rantala
Offline Offline

Posts: 1393
Date Registered: 04.05.04

Re: Suuri ja tarkka näyttö?
« Reply #33 on: 10.12.18, 18:38 »

siinä olisi alustavat asetukset.










« Last Edit: 10.12.18, 20:01 by Joni Rantala »

Esa Sairio
Offline Offline

Posts: 4721
Date Registered: 14.10.01

Re: Suuri ja tarkka näyttö?
« Reply #34 on: 10.12.18, 19:07 »

Pari kommenttia Jonille asetuksista ym:

1. Ilmeisesti Nvidia Inspector ei ole ollenkaan käytössä? (Minulla tuntuu ettei Inspectorin asetuksilla ole mitään vaikutusta P3D4:een, kokeiltu on vaikka mitä).

2. Näyttösi on ilmeisesti superlaajakuva eli 24:9? TV vai monitori ja koko on?

3. Millainen ai-liikenne? Säädöt ilmeisesti tapissa? Onko lentokoneiden lisäksi laivat?

4. World-asetukset ovat Jonilla aika keskitasolla. Itselläni suunnilleen pykälän korkeammalla, mutta ei täysillä.

5. Weather-asetukset aika korkealla. Kuvistasi on osia jäänyt hieman piiloon oikealla sivuilla.

i7 6700K 4,4GHz/ 16GB/ AsusGeForceGTX 1060 6Gt/ WIN7/3 x SSD/ Sony 43" 4k-TV/vahv 2x20W/ 2xJPW Mini, Hifi 55/2 sub. PHOTOSCENERIES: ESPOO,RAAHE,VANTAA, HELSINKI,PORVOO,OULU,TURKU, JYVÄSKYLÄ,KUOPIO,HYVINKÄÄ-TUUSULA,LAHTI, VAASA,NURMIJÄRVI,KOKKOLA, ITÄ-HELSINKI-JÄRVENPÄÄ-KERAVA, RIIHIMÄKI, KUUSAMO, KILPISJÄRVI,PYHÄ-LUOSTO,KITTILÄ,IVALO-SAARISELKÄ,KIRKKONUMMI-NUMMELA
Tomi Renberg
Offline Offline

Posts: 491
Date Registered: 22.02.16

Re: Suuri ja tarkka näyttö?
« Reply #35 on: 10.12.18, 19:52 »

En kuitenkaan tiedä Jonin muita maisema- ja ai-liikenneasetuksia. Mitä ne ovat?

Apples and oranges sanoisi englantilainen.

Teillä taitaa olla aika erilaiset lisäosat käytössä sekä myös tietokoneet taitavat olla teholtaan ihan eri tasoa (Esim. Jonilla näytönohjaimena 1080ti ja sinulla 1060, oliko Jonilla vielä i9 CPUnakin, noissa kaikissa ihan hirvittävä ero suorituskyvyssä). Lisäksi Joni lentää Aerosftin Airbusilla sekä säämoottorina ActiveSky ja sinulla vastaavia ei taida olla. En ihan ymmärrä, että mitä tuossa on keskenään vertailukelpoista joilla voisit päätellä mitä tapahtuu, jos päivität vain näytön uuteen.

Kuten Kalle noilla laskelmillaan havannollisti niin isompi määrä pikseleitä tarvitsee myös enemmän laskentatehoa ja saattaa
olla, että nykyiselle kokoonpanollesi se on liikaa mikäli et halua taas asetuksista tinkiä ja suorituskyky jopa huonontua.

Lisäksi noissa anti-aliasing jutuissa on sekin, että AA-algoritmi 2x 4K resoluutiolla on huomattavasti raskaampi kuin 1080p resoluutiolla. En nyt jaksa googlettaa tai pohtia, että paljonko pikseleita anti-aliasing algoritmille tulee laskettavaksi onko se esim. 8x 1080p resolla vs. 2x 4K resolla. Kuulostaa vähän liian hyvältä ajatukselta ollakseen totta, että vain näyttöä päivittämällä pääset ongelmistasi eroon. Tarkoitus vain sanoa, että tuossa on aika paljon kaikenlaista monimutkikkuutta taustalla, josta vaikea sanoa mitään.
« Last Edit: 10.12.18, 21:00 by Tomi Renberg »
Joni Rantala
Offline Offline

Posts: 1393
Date Registered: 04.05.04

Re: Suuri ja tarkka näyttö?
« Reply #36 on: 10.12.18, 19:54 »

1.Ei ole käytössä kun en koskaan ole nähnyt mitään hyötyä siitä olevan.CPUsta kun saa vaan kaiken irti niin hyvä on.

2.näyttönä on https://www.power.fi/product/p-255830/

3.Ai liikenne on tapissa.laivat on jossain 80% ja autot noin 55%

4.Lennän vain Airbussilla joten päätin karsia sieltä kun pääosin ollaan 10km korkeudella.

5.Tässä on vielä vähän hakemista vielä.Pitää löytää se kultainen keskitie.Ei ole vaan ehtinyt lentää uudella koneella kuin kerran kunnolla.Kuvat päivitetty.

« Last Edit: 10.12.18, 20:03 by Joni Rantala »

Kari Reinisalo
Offline Offline

Posts: 295
Date Registered: 03.10.16

Re: Suuri ja tarkka näyttö?
« Reply #37 on: 10.12.18, 20:42 »

1.Ei ole käytössä kun en koskaan ole nähnyt mitään hyötyä siitä olevan.CPUsta kun saa vaan kaiken irti niin hyvä on.
2.näyttönä on https://www.power.fi/product/p-255830/
3.Ai liikenne on tapissa.laivat on jossain 80% ja autot noin 55%
4.Lennän vain Airbussilla joten päätin karsia sieltä kun pääosin ollaan 10km korkeudella.
5.Tässä on vielä vähän hakemista vielä.Pitää löytää se kultainen keskitie.Ei ole vaan ehtinyt lentää uudella koneella kuin kerran kunnolla.Kuvat päivitetty.

Oletko tsekannu paljonko muistia RAM ja GPU:n näyttömuistia VRAM P3D syö/varaa noilla sinun asetuksilla ja Suomi-skeberyillä?
Oliko sulla GTX 1080Ti?
Esa Sairio
Offline Offline

Posts: 4721
Date Registered: 14.10.01

Re: Suuri ja tarkka näyttö?
« Reply #38 on: 11.12.18, 08:31 »

Apples and oranges sanoisi englantilainen.

Teillä taitaa olla aika erilaiset lisäosat käytössä sekä myös tietokoneet taitavat olla teholtaan ihan eri tasoa (Esim. Jonilla näytönohjaimena 1080ti ja sinulla 1060, oliko Jonilla vielä i9 CPUnakin, noissa kaikissa ihan hirvittävä ero suorituskyvyssä). Lisäksi Joni lentää Aerosftin Airbusilla sekä säämoottorina ActiveSky ja sinulla vastaavia ei taida olla. En ihan ymmärrä, että mitä tuossa on keskenään vertailukelpoista joilla voisit päätellä mitä tapahtuu, jos päivität vain näytön uuteen.

Kuten Kalle noilla laskelmillaan havannollisti niin isompi määrä pikseleitä tarvitsee myös enemmän laskentatehoa ja saattaa
olla, että nykyiselle kokoonpanollesi se on liikaa mikäli et halua taas asetuksista tinkiä ja suorituskyky jopa huonontua.

Lisäksi noissa anti-aliasing jutuissa on sekin, että AA-algoritmi 2x 4K resoluutiolla on huomattavasti raskaampi kuin 1080p resoluutiolla. En nyt jaksa googlettaa tai pohtia, että paljonko pikseleita anti-aliasing algoritmille tulee laskettavaksi onko se esim. 8x 1080p resolla vs. 2x 4K resolla. Kuulostaa vähän liian hyvältä ajatukselta ollakseen totta, että vain näyttöä päivittämällä pääset ongelmistasi eroon. Tarkoitus vain sanoa, että tuossa on aika paljon kaikenlaista monimutkikkuutta taustalla, josta vaikea sanoa mitään.
Taisit Tomi hieman muuttaa tuota tekstiäsi siitä, miten se oli aiemmin. Tarkoitan että muutit asialliseen suuntaan. Hyvä niin. Minusta kenenkään harrastajan nykyisiä tietokoenlaitteistoja ei pitäisi "dissata". Luulen että kukin tällä tietää aika hyvin, mihin hänen laitteistonsa pystyy esim. P3D4-simun suhteen.
Tiedän kyllä insinöörinä sen kuinka paljon enemmän tarkempi näyttö tarvitsee tietokonetehoa jotta framet pysyvät vakiona, kuin vähemmän tarkka näyttö. Tuo on yksinkertaista matematiikkaa.

Olen tyytyväinen P3D4:n suorituskykyyn nykylaitteistollani ja HD-televisiollani. Ero FSX:ään nähden on selkeä. Koskaan ennen esim. puustoja ja rakennuksia ei ole simussa ollut näkyvissä niin kauas kuin P3D4:ssä ja autogenit ovat heti paikoillaan eivätkä nouse esiin pomppimalla, kuten FSX:ssä tapahtui millä tahansa asetuksilla. P3D4:n vallikot ovat loistavia.

Säätäminen kuitenkin jatkuu, koska ihan pienistäkin stuttereista olsi kiva päästä eroon muuten kuin pienentämällä asetuksia.

i7 6700K 4,4GHz/ 16GB/ AsusGeForceGTX 1060 6Gt/ WIN7/3 x SSD/ Sony 43" 4k-TV/vahv 2x20W/ 2xJPW Mini, Hifi 55/2 sub. PHOTOSCENERIES: ESPOO,RAAHE,VANTAA, HELSINKI,PORVOO,OULU,TURKU, JYVÄSKYLÄ,KUOPIO,HYVINKÄÄ-TUUSULA,LAHTI, VAASA,NURMIJÄRVI,KOKKOLA, ITÄ-HELSINKI-JÄRVENPÄÄ-KERAVA, RIIHIMÄKI, KUUSAMO, KILPISJÄRVI,PYHÄ-LUOSTO,KITTILÄ,IVALO-SAARISELKÄ,KIRKKONUMMI-NUMMELA
Kalle Heinonen
Offline Offline

Posts: 1476
Date Registered: 04.09.05

WWW
Re: Suuri ja tarkka näyttö?
« Reply #39 on: 11.12.18, 10:49 »

Säätäminen kuitenkin jatkuu, koska ihan pienistäkin stuttereista olsi kiva päästä eroon muuten kuin pienentämällä asetuksia.

http://www.fsnordic.net/discussion/index.php/topic,114827.0.html

Kai olet tutustunut tähän keskusteluun? Sieltä voisi löytyä apuja ja sielunveljiä. Grin

Pages: 1 [2] 3 4 5 Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1