Standardipainot matkustajille/laukuille?

(1/2) > >>

Pe7e:
Tere,

oiskohan kellään tarkempaa tietoa noista? Taitaa olla jossainmäärin myös yhtiökohtaista, joten mitähän tuo iso F käyttää?

Laukuilla taitaa olla standardi 11kg kotimaan sisällä ja 13kg intl lennoilla? Oiskohan matkustajille karkeasti 75-86kg väliltä... taitaa myös vaihdella reitti- ja tilauslentojen välillä ainakin joillain yhtiöillä?

Lauri FIN918:
Minä luulin, että ne olisi standardoituja kaikille?

ahoo:
Tässä tutkimus(ei standardi) vuodelta 2009. Jos saat jotain irti, jaa toki mietintösi meillekkin. Keskiarvoilla laskettuna: 77.4+6.1+16.7=100,2kg per pax+laukut

http://www.easa.europa.eu/system/files/dfu/Weight%20Survey%20R20090095%20Final.pdf

ollik:
EU-OPS Subpart J

Operoitaessa lentokoneilla, joiden istuinpaikkamäärä on yli 30, voidaan käyttää seuraavia matkustajien standardipainoja:

Kaikki lennot paitsi lomalennot 84kg
Lomalennot 76kg
Lapset 35kg

Matkustajien standardipainot sisältävät matkustajan henkilökohtaiset tavarat ja käsimatkatavarat sekä alle 2-vuotiaat lapset, jotka matkustavat aikuisen kanssa samalla istuimella. Erillisellä istuimella matkustavista lapsista on käytettävä taulukossa mainittua standardipainoa. Lomalentojen standardipainoja voidaan käyttää vain tilauslennoilla, jotka ovat osa pakettikokonaisuutta.

Myös matkatavaroille on määritelty vakiomassat, joita voi käyttää jos matkatavaroita ei erikseen punnita. Operoitaessa lentokoneilla, joiden istuinpaikkamäärä on yli 20, voidaan käyttää seuraavia matkatavaroiden standardipainoja:
Kotimaa 11kg
Euroopan sisäinen 13kg
Mannertenvälinen 15kg
Muut 13kg

Pe7e:
Kiitoksia, eiköhän näillä pärjätä 

Quote

Minä luulin, että ne olisi standardoituja kaikille?

No, ainakin nettiä selaamalla löytyi "yhtiökohtaista" tietoa ainakin matkustajien standardeista, laukuilla taitaa olla osimoilleen samat kaikilla...

Navigation

Up one level

Next page