Karttapalvelut (lentoasemakartat)

(1/2) > >>

zetair:
Harmikseni totesin tänään yrittäessäni ladata Navigraph:ta Viennan lentoasemakarttaa (LOWW), että vähimmäismaksu onkin 3€ paypal ja 1€ luottokortti! Rahastus on siis alkanut myös karttojen suhteen (aiemmin Airac-syklit).

En todellakaan maksa yksittäisestä lentoasemakartasta moista hintaa, jos en ole samalla päivittämässä useampia lentokenttiä Nyt kysyisinkin, että onko olemassa edelleen sellaisia kartantoimittajia jotka eivät rahasta samaan tyyliin?

Toisaalta tiedustelisin myös linkkejä ja vinkkejä ajantasalla oleviin ilmaisiin karttoihin! Suomen ja Ruotsin AIP -näyttää kaiken tarpeellisen, sen sijaan Austrian Aip ei tarjonnut karttoja? (en ainakaan löytänyt)

Tähän ketjuun voisi listailla koko maailman AIP:t jotka tarjoavat ajantasaisia karttoja. Jos olen jäänyt jostakin paitsi? (palvelu, tms...) Niin pahoittelen kertokaa ihmeessä! Navigraph ei enää rahojani vie...

Hakusessa huomiselle lennolle siis LOWW

jormaw:
Moi

Täältä löysin LOWW kartat. http://eaip.austrocontrol.at/lo/141212/ad_2_loww.htm


T; Jorma

Lauri FIN918:
https://www.eurocontrol.int/articles/ais-online

zetair:
Kiitokset molemmille. Ainakin tänään pääsee lennolle

Juhozzz:
Jos haluat kartat kootusti samasta paikasta, suosittelen rekisteröitymään Eurocontrolin EAD -palveluun. Kyseessä siis ilmainen palvelu, josta voit hakea nuo Laurinkin linkittämät eri maiden kartat samalta sivulta.

Palvelu vaatii siis rekisteröitymisen: http://www.ead.eurocontrol.int/publicuser/public/pu/registration.jsp

Tuolta lisätietoa: https://www.ead.eurocontrol.int/eadcms/eadsite/index.php.html

Navigation

Up one level

Next page