X-Plane kolmelta näytöltä

(1/2) > >>

vanhalahna:
Tervehdys.

Ajattelin laajentaa kotikoppia parin näytön verran ja tutkiskellu asiaa ja ajattelin kysellä vielä viisaammilta vähä käytännön neuvoja.
Netin ihmemaailma ehdotti parhaaks ratkasuks pelaamista kahelta eri koneelta mutta koska käytän 3D-ohjaamonäkymää tulee tämä ilmeisen haasteelliseksi joten yhdellä koneella mennään. Tässä tosin varoteltiin paljon kuvan vääristymistä, tähän ei ilmeisesti mitään ihmeratkaisua ole?

Näyttikseltä vaaditaan potkua ja ajattelin tälläsella mennä http://www.asus.com/fi/Graphics_Cards/GTXTITANBLACK6GD5/

Jotka yhtään enempää koneista ymmärtää pystyy varmaan vielä tyhmää neuvoa että onko tämä hyvä valinta kyseiseen tarkotukseen? Juurikaan kalliimpaa en pysty hommaamaan mutta oisko tähän jollain suositella jotain järkevämpää näyttistä?

Lisäksi tällä hetkellä käytössä GeForce GTX 770 ja piti kysymän että voiko tätä enää hyödyntää/jotenkin liittää tohon uuten näyttikseen?

Lisäksi kuvan jakamisesta sen verran että tarvitsenko jonku hdmi-jakajan tohon näyttiksen perseeseen ja onko siihen jotain tiettyä suositella? lisäksi vaatiiko jotain erillistä softaa kuvan jakamiseen?

Kiitokset jo etukäteen jos joku vaivaantuu tyhmää auttamaan
Terveisin Marko Mörsky

masawee:
OHO, OItse en niihin osaa vastata. Mutta itsellä on geforce gt8400 vai 500 kolmella näytöllä pelaa hianosti, yksi näyttö emolevyn omalla näytönohjaimella, Kaksi geforcen perässä ja kolmannenkin saisi vielä kiinni, Kokeilin toista geforcea tuon rinnalle että saisi vielä 1-2 Näyttöä lisää muttei suostunut toimimaan. Ei tarvitse mitään lisä/ylimääräisiä ohjelmia, Esm, windows7 tai kaikki oikeastaan osaa käsitellä ainakin 3 näyttöä kerralla ja saa säädettyä jokaisen näyttämään joko samaa tai erillistä kuvaa, eli raahaat ikkunan näytölle ja save niin tulee aina samat kuvat samoihin ikkunoihin. Eli maisema esm,isolle 40" mittarit muille tai 3 näyttöä maisemalle ja 1-5 mittareille nini johAN alkoi pelittää kuin oikeassa koneessa kun isot mittarit ja oikeilla paikoillaan pitkin kojelautaa. näin meillä, Toivottavasti saat homman kasaan itselläkin , Ihan erilaista lennellä kun kunnon näkymät jokapuolelle

Grimberg:
Itselläni pyörii x-plane 10 kolmella näytöllä ilman mitään ongelmia nvidian 760-ohjaimella, melkein grafiikat tapissa. Eli ellet sitten halua puristaa niitä viimeisiä mehuja irti ja saada ne grafikat täysiin niin luulisi tuon 770:n riittävän mainiosti. Minulla kaikki näytöt tuon nvidian kortin perässä.

Nvidiasta löytyy ajureista sisäänrakennettuna "surround" ominaisuus joka luo kaikista haluamistasi näytöistä windows:lle yhden ison näytön, eli et tarvitse hdmi jakajaa ellet sitten tarvitse muusta syystä sitä. Itselläni yksi näyttö kiinni HDMI portissa ja loput DVI porteissa.

vanhalahna:
Okei, itellä täl hetkel grafiikka-asetukset kohtalaisen korkeella, tosin tuntuu et pluginien ja sceneryiden paljous rasittaa näyttistä välillä turhanki paljon.
Kun lennän vatsimissa  on esim. HD rendering maximissaa 2 SSAA+FXAA, lisäksi suurin pullonkaula on pilvet ja SkyMaxx prossa säädöt n. puolivälissä. Joskus lähestyminen EFHK:lle overcastilla tappaa fps:t melkeen täysin ku kaikki orthot yms kentän sceneryt siinä pilvien kaverina 

Tällä hetkellä toine  näyttö kiinni missä pyörii vaan lähinnä EFASS, briefingit, kartat yms. vähemmät rasittavat jutut joten ajattelin, että kahen näytön lisääminen on täysin poisluettu tän hetkisellä näyttiksellä ja ajattelin että sen täytyy vähintään joku tollanen supernäyttis olla ennenku voi unelmoidakkaa lisänäytöistä.

Hyvä kuulla ettei erillisiä ohjelmia/jakajia tarvii alkaa virittelemään! Ja varmasti muuttuu kokemus ku saa vähä maisemaa sivuillekkin, veikkaan että suurimman eron huomaa nousuissa ja laskuissa ku saa vähä perspektiiviä laajemmalta alueelta

Kiitoksia paljon vastauksista kumpaisellekkin ja tää valotti asiaa

Luulen et ehkä jonku näyttiksen tohon vois viel hommata ni se kiinnostelis vielä tietää et saisko tota vanhaa jotenki "yhdistettyä" uuteen että sais enemmän tehoa irti?

Ja tarkotus oli näin alkuun vaan laajentaa näkymää sivuille ja lentää 3D-ohjaamonäkymällä, olishan se aivan helevetin mahtavaa jos sais mittarit vielä erikseen näytöille, mutta se taitaa olla jo haasteellisempi kikkailu?

Jalmari:
Mulla on nyt kaks XP konetta.
Toisessa ATI (?) jossa kaksi ulostuloa + Triplehaed2go ja
toisessa Nvidia FX 5500.

Ajatus on siirtää TRIPLE2GO siihen ja syöttää sen kautta scenery kolmelle näytölle.
Onko jossain hyvä ohje, kun mulla ei ole hajuakaan miten tuo tehdään?

eli miten FS2004 saadaan toimimaan KAHDELLA teietokoneella? (kysyjä ei tajua terminogiasta hajuakaan)
(ethernet piuhan reiät on molemmissa koneissa)

Navigation

Up one level

Next page