Verkkolentäminen suomessa

(1/1)

arthak:
On aina ollut kiinnostus verkkolentämiseen ja nyt oli aikaa niin tutustuin aiheeseen. Suomen osasto näyttää olevan kuopattu tai ainakin kuopan reunalla. Olenko oikeassa ? Sivuja ei löydy , sivuja hukassa kukaan ei vastaa ketään ei ole missään ja kaikki on tapahtunut vuosia sitten. Kun seurasin suomen liikennettä niin siellä oli ilmassa yksi kone joka laskeutui Tampereelle. Uteliaana menin seuraamaan laskeutumista joka meni mallikaasti mutta kun kone rullasi parkkiin niin kone oli 5-10 metriä irti asfaltista . . .    Jos tilanne on tämä kiitos ja loppu.
Jos joku viisas tai ei nyt niin viisaskaan tarvitse olla jos tietää asiasta voi valaista minuakin missä verkossa mennään.

zetair:
Ihan vapaa valinta Ivao tai Vatsim. Itse en ole nähnyt koneiden rullailevan ilmassa. Aiheesta löytynee videoklippejä youtubesta ja muualtakin...

Joonas97:
Lennät vissiin X-Planessa? Koska X-IVAP on vähän sellainen, että jos lentokenttien elevation on eri eri simuissa se lentokone sitten näkyy x-planessa joko ilmassa tai maassa (ehkä jopa maan alla), mutta eihän tämä "muiden koneiden näkeminen" se suuri tarkoitus onlinessa lentäminen ole vaikka lisää siihen tietenkin oman osuutensa, vaan lennonjohdon kanssa lentäminen 

-miki-:
Quote

Suomen osasto näyttää olevan kuopattu tai ainakin kuopan reunalla.

Ivaon ja Vatsimin Suomen osastot ovat yhdistetty muiden Pohjoismaiden kanssa. Ivaossa toimii tämän vuoden alussa aloittanut IVAO Nordic Region ja Vatsimissa VATSIM Scandinavia.

Navigation

Up one level