SIIVET 1/2015 ilmestynyt

(1/1)

jamiagentti:
Lehden piti ilmestyä 25.2.2015, mutta koska Lehtipiste laittoi lehdet myyntiin viikkoa sovittua aiemmin niin voitaneen katsoa sen ilmestyneen jo.


Kannen kuva © Mikko Maliniemi

Avustajina lehden ensimmäisessä numerossa toimivat: Heikki Nikunen, Hasse Vallas, Pentti Perttula, Harri Mustonen, Sami Kontio, Pertti Virtanen, Mikko Maliniemi, Teemu Hallamaa, Risto Pajuniemi, Jaakko Rissanen, Antti Lappalainen, Jussi Frisk, Timo Hyvönen, Mikko Saarisalo, Miika Asunta, Sonja Sorvola, Marko Rintanen, Kyösti Partonen, Tommi Jalava, Vitaly Kuzmin, Jukka O. Kauppinen ja Ilmavoimat/Laura Kaipainen.

Lehti ilmestyy kuusi kertaa vuodessa keskimäärin 60-sivuisena.

Kestotilaus 47,50€
Määräaikainen 12kk 54,00€
Irtonumero 8,90€

Lehden voit tilata täältä: http://www.jamiflyin.com/siivet-lehti/tilaalehti valintasi mukaan joko numerosta 1/2015 tai 2/2015 alkaen.

Lehden linja, ulkoasu ym. muotoutuu ajan ja kokemuksen myötä, toivomme palautetta ja kehitysehdotuksia tämän lomakkeen kautta: http://www.jamiflyin.com/siivet-lehti/tilaajapalvelu/annapalautetta

Terveisin,

Taneli Äikäs
päätoimittaja
SIIVET™


alintala:
Lehti tuli tänään postissa.
Oli todella iloinen ja positiivinen yllätys! On hienoa, että löytyy asiansa osaava tiimi, joka epäröimättä uskoo itseensä ja siihen mitä tekee! Pääkirjoituksen luettuani odotettavissa on todella mielenkiintoisia lukuhetkiä tulevien lehtien parissa.

Suuri kiitos Taneli ja kumppanit!

jamiagentti:
Ykkösnumeroa on jäljellä enää 4 kpl plus arkistokappaleet (3kpl). Jos haluat lehden, tilaa se asap: http://www.jamiflyin.com/siivet-lehti/tilaairtonumero

-taneli

Navigation

Up one level