Siivet 2/2015 ilmestyy 22.4.2015

(1/3) > >>

jamiagentti:


Ja uutta pukkaa: Siivet 2/2015 ilmestyy 22.4.2015. Tähdättiin 60-sivuiseen numeroon, mutta tulikin 72-sivuinen, ei haitanne? Kannen kuva © Mikko Maliniemi.

Avustajina lehden toisessa numerossa toimivat: Heikki Nikunen, Hasse Vallas, Pentti Perttula, Harri Mustonen, Sami Kontio, Pertti Virtanen, Mikko Maliniemi, Risto Pajuniemi, Jaakko Rissanen, Antti Lappalainen, Vitaly Kuzmin, Toni Suokas, Jukka O. Kauppinen, Juha Reinikka, Timo Jalasterä, Henry Toikkanen, Arto Kupiainen, Kaisa Nikkilä, Pertti Lehto, Jukka Heilimo, Esa Harju, Aarno Saramäki, Rolf Jonsson, Harri Koskinen, Daniel Karlsson ja Carl-Fredrik Geust.

Lehti ilmestyy kuusi kertaa vuodessa keskimäärin 60-sivuisena.

Kestotilaus 47,50€
Määräaikainen 12kk 54,00€
Irtonumero 8,90€

Lehden voit tilata täältä: http://www.jamiflyin.com/siivet-lehti/tilaalehti valintasi mukaan joko numerosta 1/2015 tai 2/2015 alkaen.

Tähän numeroon ohensimme paperia 150g -> 130g. Ensimmäisessä numerossa se oli ehkä hiukan liian tuhtia. Kannen paksuus säilyy samanlaisena. Lehden linja, ulkoasu ym. muotoutuu ajan ja kokemuksen myötä, toivomme palautetta ja kehitysehdotuksia tämän lomakkeen kautta: http://www.jamiflyin.com/siivet-lehti/tilaajapalvelu/annapalautetta Lehden omat nettisivut ovat työn alla.

Terveisin,

Taneli Äikäs
päätoimittaja
SIIVET™
dera:
Ottakaa tuo "The" artikkeli pois tuosta Wingsin edesta, ei nayta niin holmolta englantia puhuvan silmaan

(The Wings, the-artikkelilla olettaa etta puhuja tietaa tasan tarkkaan, mista siivista on puhe. The Pope, The Moon jne ovat esimerkkeja tallaisesta eli tapauksista joissa tata on vain yksi(tai useampi, The Royal Family), toisin kuin The Wings, Paul McCartneyn bandiprojekti, jossa The on osa nimea. The Wings lehden nimena kuulostaa natiivipuhujalle kuulemma kohtuu kompelolta.)
Samoin jos puhutaan Wings-lehdesta, jossa on tarkasti tiedossa mista Wings-lehdesta puhutaan, niin silloin voidaan sanoa "I saw it in the Wings mag", mutta talloinkaan itse lehden nimi ei ole The Wings.
Samasta syysta PerusSuomalaiset ovat lopettaneet kutsumasta itseaan "The Finns Party", ja ovat nykyisin "Finns Party" ja heihin referoidaan sitten "the Finns Party".

Naein vain sivusta kommenttina siis...

mmniemi:
Quote

Nain vain sivusta

Ketä, pilkkuako? Tokihan sen voisi aina muuttaa Ne Siivet-lehdeksi

Mutta joo, on sulla pointti tuossa. Missä vaiheessa tuo The-etuliite on tullut mukaan? Ainahan sitä ei siinä ole ollut...

dera:
Quote

Ketä, pilkkuako? Tokihan sen voisi aina muuttaa Ne Siivet-lehdeksi

Mutta joo, on sulla pointti tuossa. Missä vaiheessa tuo The-etuliite on tullut mukaan? Ainahan sitä ei siinä ole ollut...Fixed That For You

The Wings muuten kaantyisi varmaan tarkimmin "Nama sinun varmuudella tietamasi siivet". Vaatisi sultakin ponnisteluja etta suunnittelisit logon sille nimelle

mmniemi:
Monikansallisesti se tietty vois olla The Siivet! 

Navigation

Up one level

Next page