FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
25.07.17, 06:34

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Lentosimulaattorit
| |-+  Kotiohjaamot / Home Cockpits (Moderators: Jari Mikkilä, Joni Öfverström, Tuomas Kuosmanen)
| | |-+  simworld paneeli ongelma
:  

« previous thread next thread »
Pages: [1] Reply Print
Author Topic: simworld paneeli ongelma  (Read 1216 times)
Risto Pekkarinen
Offline Offline

Posts: 8
Date Registered: 19.01.15

simworld paneeli ongelma
« on: 06.04.15, 18:05 »

Heippa kaikille! Minulla on simworldin paneeli ja en ole saanut oikein toimimaan.Asennettu ProSim ja Jetstream ilmamalli.Pitäisikö asentaa FSX ja pmdg 737 uudelleen? Tuossa ohessa pari kuvaa.      T. Risto

[ attachment removed / expired ]


[ attachment removed / expired ]
Patrick Ojanen
Offline Offline

Posts: 4419
Date Registered: 13.04.09

Re: simworld paneeli ongelma
« Reply #1 on: 07.04.15, 17:09 »

Asiaa voisi hieman auttaa jos kertoisit mitä et ole saanut toimimaan ja minkä kanssa.
Risto Pekkarinen
Offline Offline

Posts: 8
Date Registered: 19.01.15

Re: simworld paneeli ongelma
« Reply #2 on: 08.04.15, 15:02 »

Tervehdys!  Sori vaan niinpä näkyy ,oleellinen jäi pimentoon .Yhteys tietokoneeseen,kun käynnistää FSX :n niin mittarit käy pimeänä. eikä saa säädettyä mitään.  T. Risto
Mika Jylhä
Offline Offline

Posts: 266
Date Registered: 29.12.06

Re: simworld paneeli ongelma
« Reply #3 on: 07.05.15, 09:43 »

Terve Risto,

Nähtiin museolla kotiohjaamopäivillä.

Tuosta sinun setup:sta kyssäri:

Tuliko setin mukana CAN väylä adapteri? (Canbus controller)

Sen verran kävin Simworld:n sivuilla tutkimassa, että k.o. värkki pitää olla, että homma lähtee toimimaan.
Risto Pekkarinen
Offline Offline

Posts: 8
Date Registered: 19.01.15

Re: simworld paneeli ongelma
« Reply #4 on: 18.05.15, 15:11 »

 Terve vaan Mika.Olin tässä reissun päällä enkä ehtinyt pohtimaan simua,laitan ohessa pari kuvaa takaa mutta simworldin mukaan ei muuta tarvita.Jostakin syystä ei löydy yhteyhtä tietokoneen kanssa. Olisi kiva jos löytyisi vähän aikaa jossakin välissä niin
voitaisiin pohtia asiaa vaikka täällä paikan päällä. ter.Risto Huom tuossa eka kuvassa ei ole vielä kaikki vga piuhat kiinni.





« Last Edit: 18.05.15, 15:17 by Risto Pekkarinen »
Pages: [1] Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1