FSX Multiplayer: Suomalaisia kiinnostuneita lentäjiä/lennonjohtajia?

(1/6) > >>

Nailo:
Morjens!
Tuli tässä mieleen oisko kukaan kiinnostunut tulla FSX Multiplayer servereille (esim. FsFlyBoys) lentelemään/lennonjohtajaksi esimerkiksi EFHK:lle?
Jos joku esimerkiksi ois kiinnostunu hesaan tulemaan lennonjohtajaksi niin ATC-keskusteluthan menis suomeksikin.
Kysynpä vaan ihan mielenkiinnolla, voinhan minä itekkin lennonjohtajaksi mennä jos kiinnostuneita ois tulossa.
Pistäkää kommenttia jos ketään kiinnostaa.

-Niilo

leppäkeihäs:
En tietenkään voi vastata kaikkien puolesta, mutta tuskin löytyy kiinnostuneita, koska fsx:n multiplayeri on luokattoman huono. Entäs jos itse siirtyisit ivaoon/vatsimiin?

J Ahponen:
Itekki suosittelisin suoraan verkkolentoon tarkotettuun verkkoon liittymistä. Realistisenmat proseduurit, stabiilimmat serberi (fsx multiplayerhän ei ole enään tuettu ollenkaan). Samalla myös pystyy itse säätelemään lentämistäön juuri sen mukaan mitä haluaa (ruuhkaassa, johdon alaisena yms.). Ja jos kynnys verkkoon menemiseen on suuri niin voi muistaa että ei ne johtajat pure ja Suomessa voi myös Suomea puhua. Muutaman lennon jälkeen se varmuuski kehittyy ja samalla myös touhusta tulee paljon miellyttävämpää, etkä muualla enään lennäkkään kuin verkossa.

Tällä hetkellä siis kaksi "pääverkkoa": vatsim (http://vatsim.net) ja ivao (http://ivao.aero). Viimeaikoina näyttäisi aktiivisin toiminta Suomen osalta kallistuneen vatsimin puolelle, ja myös monia entisiä ivao johtajia on hankkinut johtokelpuutukset vatsim-verkkoon.

Itse toimin tällä hetkellä Suomen FIR directorina Vatsim-verkossa ja myös maililla saa kiinni jos on mitään kysyttävää osoitteesta accsca6(at)vatsim-scandinavia.org

Terveisin,
Jouka Ahponen

Nailo:
No kyllähän nämä VATSIM ja IVAO on kiinnostanu pitemmän aikaa, mutta enkai minä niistä ymmärrä 
Olen yrittänyt päästä VATSIM verkkoon sisälle mutta ei minulta onnistu.

Joonas97:
Sujuuko Lontoon kieli ?

https://www.youtube.com/watch?v=qQ9eIEHJy4c

Navigation

Up one level

Next page