FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
26.07.17, 00:39

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Lentosimulaattorit
| |-+  Yleinen simulaattorikeskustelu (Moderators: Juha Kalli, Mikko Maliniemi, Janne Sinkkonen, Ilkka Portti, Mikko J Köykkä)
| | |-+  Miten saadaan kolme näyttöä toimimaan fsx:ään?
:  

« previous thread next thread »
Pages: [1] Reply Print
Author Topic: Miten saadaan kolme näyttöä toimimaan fsx:ään?  (Read 1433 times)
Sami Ulappa
Offline Offline

Posts: 3
Date Registered: 14.04.15

Miten saadaan kolme näyttöä toimimaan fsx:ään?
« on: 15.04.15, 19:09 »

Pelini on FSX steam edition. Oisko jollain antaa apuja tuohon kolmen vierekkäisen näytön asentamiseen. Aloitetaan siitä että näytön ohjain on GeForce GTX 960. Näytöt ovat kiinni display porteissa. Nvidian ohjauspaneelissa on surraunds päällä.
Peli näkyy kyllä kolmessa näytössä mutta levittää vain yhden ruudun kuvan kolmeennäyttöön eli sairaan iso mutta kuvakulma ei laajene itse asiassa supistuu. Fullscreen toiminto ei auta. Resot on pelissä samat kuin koneessa eli 5760x1080. Jos otan surraundin nvidiasta pois päältä ja käytän kolmea näyttöä saan kyllä toimimaan full screenillä mutta en saa cocpitin kanssa kohdistettua näyttöjä oikein. Ja myös yksi näyttö jää jostain syystä pienemmälle resolle vaikka olisin laittanut ne oikein. Muissa peleissä tämä kolme näyttöä toimii joten vika ei liene koneessa vaan fsx:sän säädöissä ja tietenkin säätäjässä. Ja vielä sen verran että koitin jopa tuota Widewiew ohjelmaa mutta silläkään ei onnistu tulos on sama eli suurennettu kuva kolmessa näytössä. Jos jollain on jotain apuja olisi mielenkiintoista kokeilla koska omat avut ei enää riitä. kiitosta..
Mikael Leinonen
Offline Offline

Posts: 3822
Date Registered: 19.06.07

Re: Miten saadaan kolme näyttöä toimimaan fsx:ään?
« Reply #1 on: 15.04.15, 20:30 »

Pelini on FSX steam edition. Oisko jollain antaa apuja tuohon kolmen vierekkäisen näytön asentamiseen. Aloitetaan siitä että näytön ohjain on GeForce GTX 960. Näytöt ovat kiinni display porteissa. Nvidian ohjauspaneelissa on surraunds päällä.
Peli näkyy kyllä kolmessa näytössä mutta levittää vain yhden ruudun kuvan kolmeennäyttöön eli sairaan iso mutta kuvakulma ei laajene itse asiassa supistuu. Fullscreen toiminto ei auta. Resot on pelissä samat kuin koneessa eli 5760x1080. Jos otan surraundin nvidiasta pois päältä ja käytän kolmea näyttöä saan kyllä toimimaan full screenillä mutta en saa cocpitin kanssa kohdistettua näyttöjä oikein. Ja myös yksi näyttö jää jostain syystä pienemmälle resolle vaikka olisin laittanut ne oikein. Muissa peleissä tämä kolme näyttöä toimii joten vika ei liene koneessa vaan fsx:sän säädöissä ja tietenkin säätäjässä. Ja vielä sen verran että koitin jopa tuota Widewiew ohjelmaa mutta silläkään ei onnistu tulos on sama eli suurennettu kuva kolmessa näytössä. Jos jollain on jotain apuja olisi mielenkiintoista kokeilla koska omat avut ei enää riitä. kiitosta..
 

Oliskos täällä jotain osviittaa asiaan http://www.simforums.com/forums/3-display-newbie-for-fsx-gtx-680_topic43340.html
« Last Edit: 15.04.15, 20:37 by Mikael Leinonen »
Sami Ulappa
Offline Offline

Posts: 3
Date Registered: 14.04.15

Re: Miten saadaan kolme näyttöä toimimaan fsx:ään?
« Reply #2 on: 16.04.15, 17:40 »

Hei kiitos. Tuollaista en ole vielä löytänytkään. Täytyypi viikonloppuna kokeilla ajan kanssa.
Mikael Leinonen
Offline Offline

Posts: 3822
Date Registered: 19.06.07

Re: Miten saadaan kolme näyttöä toimimaan fsx:ään?
« Reply #3 on: 16.04.15, 17:55 »

Hei kiitos. Tuollaista en ole vielä löytänytkään. Täytyypi viikonloppuna kokeilla ajan kanssa.

Toivottavasti tuosta on apua  Wink
Sami Ulappa
Offline Offline

Posts: 3
Date Registered: 14.04.15

Re: Miten saadaan kolme näyttöä toimimaan fsx:ään?
« Reply #4 on: 18.04.15, 20:18 »

Moikka. Ja kiitos, nyt alkoi pelittää. No myönettäköön että ei tällä omalla englannin taidolla ihan avautunut mutta kaverin kylläkin.
Hei me lennetään ja vielä kolmellanäytöllä thmbup
Mikael Leinonen
Offline Offline

Posts: 3822
Date Registered: 19.06.07

Re: Miten saadaan kolme näyttöä toimimaan fsx:ään?
« Reply #5 on: 18.04.15, 20:19 »

Hieno homma että alkoi toimimaan  thmbup
Niilo Raappana
Offline Offline

Posts: 564
Date Registered: 07.07.14

WWW
Re: Miten saadaan kolme näyttöä toimimaan fsx:ään?
« Reply #6 on: 19.04.15, 18:19 »

Tähän liittyen miten saa toisen näytön sillain ettei se oo musta?
On kaks näyttöä ja toinen on mustana kun lentää, pitäskö olla windowed modella?
Mikael Leinonen
Offline Offline

Posts: 3822
Date Registered: 19.06.07

Re: Miten saadaan kolme näyttöä toimimaan fsx:ään?
« Reply #7 on: 19.04.15, 19:01 »

Tähän liittyen miten saa toisen näytön sillain ettei se oo musta?
On kaks näyttöä ja toinen on mustana kun lentää, pitäskö olla windowed modella?

No ainakin windowed-modella toimii, oli tuohon joku lisäkilkekin muttei juuri nyt muistu mieleen..
Joona Väisänen
Offline Offline

Posts: 6080
Date Registered: 27.10.01

Re: Miten saadaan kolme näyttöä toimimaan fsx:ään?
« Reply #8 on: 19.04.15, 21:11 »

No ainakin windowed-modella toimii, oli tuohon joku lisäkilkekin muttei juuri nyt muistu mieleen..

P3D mahdollistaa full screenin ilman, että toinen näyttö on mustana.
Mikael Leinonen
Offline Offline

Posts: 3822
Date Registered: 19.06.07

Re: Miten saadaan kolme näyttöä toimimaan fsx:ään?
« Reply #9 on: 19.04.15, 21:29 »

P3D mahdollistaa full screenin ilman, että toinen näyttö on mustana.

Näinhän tuo tekee  Wink

Tähän kuitenkin löytyy ohjelma millä saa ikkunan "rajat" poistettua myöskin FSX:ssä, löytyy esim. http://asn.aerosoft.com/?p=15060
« Last Edit: 19.04.15, 21:35 by Mikael Leinonen »
Pages: [1] Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1