Kokkola-Pietarsaaren lentoasemalle A320/A321 -simulaattori

(1/2) > >>

VilleOjala:
Pisti silmään Kokkola-Pietarsaaren virallisella Facebook-sivulla seuraava päivitys:

"Tänään Kokkola-Pietarsaaren lentoaseman terminaaliin tuotiin tämä upouusi Airbus A320/A321 lentosimulaattori (Flight Simulator Finland). Simulaattori otetaan käyttöön lähiviikkojen aikana, jonka jälkeen kenellä tahansa on mahdollisuus käydä testaamassa taitojaan lentokoneen puikoissa Lisätietoja simulaattorista ja sen vuokraukseen liittyvistä asioista lähiaikoina"
Sattuuko kenelläkään olemaan tietoa minkä tason simulaattorista oikein on kyse? Mukava nähdä, että tuonne kotikontujen korpikentällekin on jotain positiivista kehitystä tulossa. Olen muutaman viikon päästä lentämässä Kokkolaan ja tarkoituksenani olisi käydä tesaamassa simua, mikäli se saadaan kyseiseen päivämäärään mennessä vihittyä käyttöön. Tarkempia tietoja ja kokemuksia simulaattorista tämän jälkeen luvassa. VilleOjala:
YLEn uutinen aiheesta
http://yle.fi/uutiset/lontoo_new_york_tokio__harrastajalentaja_liitelee_kohta_omalla_airbus-simulaattorillaan/7949374

mmakela:
Taitaa olla cockpitsonicin ohjaamo ja hinta selvinnee sieltä sivuilta, joka on siis salaisuus...  Samanlainen on siis ilmeisesti Salmisaaressa.

erese:
Kyllähän tuollaisella kelpaisi 

Pande:
Terve,

Tämä A320 simulaattori on samanlainen kuin Salmisaaressa mutta hieman parempi versio (sähköllä toimivat polkimet ja istuimet mm.). Tämän lisäksi Kokkolassa taitaa olla Cockpitsonicin asentama 12 henkilön matkustamo.

Käykää testaamassa, avajaiset ilmeisesti toukokuun puolessavälissä!

Navigation

Up one level

Next page