Varhaisperunoiden pesukone

(1/3) > >>

oh2dw:
Uusi salainen ase: WC-harjan ja porakoneen yhdistelmä. Lopputulos on paremmanmakuinen, jos harja on varsinaiseen tarkoitukseensa käyttämätön.

Siis perunat sopivaan muovikulhoon, sopivasti vettä (ei liikaa) - ja ei kun pihalle pesemään. Näin ei ole tarpeen käsinpesulla hangata jokaista perunaa erikseen. Lopuksi vielä huuhtelu.


jkari:
Ei kiinnosta varhaisperunat, tykkään nukkua aamulla pitkään.

jamann51:
 Pakko kokeilla!

susiluoto:
Vuoden innovaatio, tuollaista on pakko kokeilla, vai meneekö patenttirikkomuksen puolelle:)
Olen käyttänyt muoviämpäriä siihen perunat, vettä sekä kourallinen hiekka, puukepillä pyörittää kiihkeästi hetken ja siistit.Onhan tuo siistimpää.

hynkel:
Jos on hyvätuloinen viihdeilmailija, voi (palvelusväki) suorittaa pesun myös siinä olohuoneen ikkunasta avautuvassa järvi/merinäköalassa. Eli kanaverkosta tekee minuutissa sellasen "pussin", jossa perunoita voi heilutella vedessä. Ei todellakaan mikään uusi keksintö, mutta ajattelinpa nyt kuitenkin mainita siltä varalta, että on tuntematon jollekulle.

Idea siis sama kuin tässä netistä löydetyssä kuvassa, itse en ole noin viimeisteltyyn laitteeseen livenä törmännyt: http://www.vastavalo.fi/albums/userpics/10597/normal_110819th_0713.jpg

Navigation

Up one level

Next page