FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
25.06.18, 06:12

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Lentosimulaattorit
| |-+  Yleinen simulaattorikeskustelu (Moderators: Juha Kalli, Mikko Maliniemi, Janne Sinkkonen, Ilkka Portti, Mikko J Köykkä)
| | |-+  VRS SuperBug TacPack -versio
:  

« previous thread next thread »
Pages: [1] Reply Print
Author Topic: VRS SuperBug TacPack -versio  (Read 541 times)
Hannuuotila
Former member
VRS SuperBug TacPack -versio
« on: 12.06.15, 07:34 »

Onkos täällä SuperBugin lentäjiä?

Päivitin SuperBugini TacPack-versioon. Systeemit on hieman muuttuneet ja tunnin opiskelulla ei ollut toivottuja tuloksia, päätin kysäistä täältä. Tuossa vanhassa versiossa navigointi onnistui hyvin. Kone hiffasi lentosuunnitelman ja näytti reitin. Nytten reittiä ei enää näy, vaan tuntuu että odottaa alignoitumista... eli onko tuo nyt mallinnettu uuteen versioon enkä vain osaa käyttää sitä?  Huh

-Hannu
Hannuuotila
Former member
Re: VRS SuperBug TacPack -versio
« Reply #1 on: 12.06.15, 08:14 »

Joo, olin liian hätäinen. Plääni pitää conffata ACM:n kautta. Enää ei onnistu suoraan. Aika paljon uudistuksia. Menee taas vähän aikaa opetellessa.
Anton Goebel
Offline Offline

Posts: 42
Date Registered: 26.06.12

Re: VRS SuperBug TacPack -versio
« Reply #2 on: 15.06.15, 10:24 »

Olen hakannut tämän kanssa päätä seinään jo pari kuukautta ja vieläkään ei ole kaikki järjestelmät hanskassa. Ongelmana on, ettei manuaalissa ja wiki-sivuilla ole kerrottu kaikkea, vaan tietoa pitää imeä sieltä täältä hajanaisesti. Olisi myös hyvä, jos olisi erillinen taktinen opas aseiden, suojausjärjestelmien, radiokanavien jne. käyttöön eri tilanteissa (esim. miten tuhota oikeaoppisesti SAM-asemat).

Minulla tuli myös jossain vaiheessa isoja ongelmia FSUIPC:n ja flapsien asetusten kanssa, mutta nyt ne on ratkaistu. Kannattaa muuten ottaa täältä http://hornetpits.org/ saatavissa oleva superscript käyttöön, koska muuten esim. flapseja ei saa asetettua kunnolla. Hankinkin muutama viikko takaperin TM Warthogin ja nyt on kyllä aivan eri homma lennellä kuin Saitekin X52 Prolla.

Kaikesta tuskasta huolimatta kyseessä on aivan mahtava kone ja lisäosa, jota ei voi muuta kuin suositella kaikille, joilla on pitkä pinna opiskeluun. Palkintona on tarjolla mielenkiintoisia kampanjoita kuten tämä https://drive.google.com/file/d/0B9j0mP4MehrlUUhWY1Fxa1RobG8/view, jonka tahkoamisen juuri aloitin. Kokeilin myös eilen ensimmäistä kertaa oman yksinkertaisen tehtävän luomista FSX@WARilla, kun laitoin toisen Hornetin loukkaamaan ilmatilaa Suomenlahdella. Oli aika helppo homma, joten suosittelen myös tätä http://www.fsxwar.com/?lang=en#download ilmaista lisuria.

Jossain vaiheessa olisi lystiä kokeilla myös on-line kimppalentämistä vaikka jonkun kampanjan tiimoilta. Tuossa lienee kyllä taas aivan pirusti opiskeltavaa, mutta jos täällä palstalla on asiaan perehtyneitä, niin lähden mielelläni tuota kokeilemaan ja oppiin.
Anton Goebel
Offline Offline

Posts: 42
Date Registered: 26.06.12

Re: VRS SuperBug TacPack -versio
« Reply #3 on: 15.06.15, 18:18 »

Laitanpa tähän vielä linkin pätkään, josta näkee mihin Superbug, TacPac ja FSX@WAR yhdessä pystyvät.

https://www.youtube.com/watch?v=CX_cNC0xiO4
Pages: [1] Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1