FISD EFHF bugi + Helsinki landmarks bugi

(1/1)

AxuMies99:
Mikä Malmin sceneryä vaivaa kun siitä yhtäkkiä on tullut tommoinen? FSX patchi asennettu ja scenerylibraryssä on kaikki ilmeisesti kunnossa kun Helsinki,ja helsinki photoscenery on on sen alapuolella. Ja tuo helsinki photoscenery bugaa sillain että olympiastadion on päällekkäin defu stadionin kanssa?
Joskus siitä stadionbugista kai täällä ollut puhetta, mutta en muista.

pho201:
Tarkoitatko tuolla Helsinki-maisemalla EFHK:ta vai FS9-maisemasta muokattua Helsinki-maisemaa (jossa on mm. Helsingin rakennuksia)?

Laita se EFHF EFHK:n alapuolelle ja varmistu siitä, että ne molemmat ovat FSX-versioita tai sille muokattuja FS2004-maisemia. Ainakin minulla tuo järjestys poisti joitakin ongelmia. Minulla on Aerosoftin (A-flightin) EFHK ja Malmi on FS9-maisemasta FSX:lle muokattu versio. Tosin vieläkin tuossa Malmin maisemassa on jotain joka häiritsee EFHK:n maisemaa, sillä Malmin suuntaan katselemalla EFHK:n rullaustiet muuttuvat oletustekstuureille (kiitotien 15-33 vieressä).

Pekka

AxuMies99:
No mulla ei ole tuota FISD:n EFHK:Ta ja se Helsinki on siis se skenu missä on niitä rakennukisa. Ongelma tuli ennen sen asentamista.

pho201:
Oletko varmasti ladannut päivitetyt versiot esimerkiksi täältä: http://jpv.kapsi.fi/flightsim/ ?

AxuMies99:
Quote

Oletko varmasti ladannut päivitetyt versiot esimerkiksi täältä: http://jpv.kapsi.fi/flightsim/ ?Kyllä olen.

Navigation

Up one level