Paras autovakuutus?

(1/2) > >>

jarkkok:
Ikää alkaa pikkuhiljaa olla sen verran, että on alkanut kiinnostaa auton osto. Auton ostoon liittyy olennaisesti myös vakuutuksen valitseminen. Mistä vakuutusyhtiöistä teillä on hyviä ja huonoja kokemuksia autovakuutuksen suhteen? Mikä on mielestänne paras autovakuutus? Autona mulla tulee luultavimmin olemaan n. 2 litranen bensa-auto. 

Mäkkäri:

http://autovakuutus.info/

OH-LGA:
Kannattaaa oikeasti kiertää kaikki tarjolla olevat vakuutusyhtiöt läpi.

Vuosia sitten kun hommasin ensimmäisen Jaggeni, kiersin silloin Kotkassa asuessani kaikki siellä tarjolla olleet vakuutusyhtiöt läpi. Olisiko niitä ollut puolen tusinaa. Heidän liikenne- ja kasko vakuutuksissa oli suuria eroja hintojen suhteen.

Esimerkiksi Jaguariin, silloisilla bonuksillani, liikennevakuutus oli halvimmillaan 420 euroa ja kalleimmillaan jotain 900+ euroa. Kallein liike perusteli hirveää hintaansa sillä, että mulla oli heidän mielestä liian kallis ja liian nopea auto liian nuoren kuljettajan käsissä. Silloin kilpailun voitti käytännössä If ja Tapiola - viiden euron hintaerolla. If tarjosi lisäksi kaskoon välittömästi 70 prosenttia bonuksia. Tapiola 50, mutta näytettyäni If:in tarjouken ja pelotellessani, että siirrän koti jne vakuutukset myös IF:fiin samalla, sain heiltä tingittyä myös 70 prossaa. Pohjola ja Pohjantähti olivat tuolloin kalleimmat. Sain Tapiolasta liikenteen ja kaskon yhteensä suunnilleen samalla hinnalla millä Pohjan tähdestä olisi saanut vain liikenteen...

Kannattaa siis kilpailuttaa vakuutusyhtiöitä.

susiluoto:
Villen kans samaa mieltä, suuria heittoja aivan samoissa vakuutuksissa eikä tuollaiset 500- 1000 euron heitot pienen neuvottelun jälkeen ole lainkaan harvinaisia.Korvausten suhteen ei hyvää yhtiötä olekkaan.Yksittäistapauksia vai ovatko vakuutuskauppiaita jotka ovat tyytyväisiä, tietty kuten eräs herrasmies aikanaan sanoi kun ihmettelin miten oli saannut kaikki 100% korvattua, istun näet yhtiön hallintoneuvostossa tms.

sauli76:
popvakuutus ( Suomen vahinkovakuutus Oy ) on tehnyt varsin aggresiivista hintakilpailua viimeaikoina. Meidän kakkos ja kolmosvessa on vakuutettu siellä. Viime marraskuussa tein tuttavuutta kakkosvehkeellä hirvieläimen kanssa yöllisellä maantiellä. Auto lunariin ( 2006 V70 ja 156tkm ) ja korvausasiat meni erittäin oppikirjan mukaan. Ei noissa ikinä voita, mutta korvaus oli se normaali markkinahinta miinus 1000-1500e. Nopea palvelu ja selkeä toimintamalli. Suosittelen! Hinnatkin kestää vertailua. En ole pop asiamies, vaan tämä on vain mielipide.

Navigation

Up one level

Next page