FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
22.10.17, 10:12

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Lentosimulaattorit
| |-+  Yleinen simulaattorikeskustelu (Moderators: Juha Kalli, Mikko Maliniemi, Janne Sinkkonen, Ilkka Portti, Mikko J Köykkä)
| | |-+  Windows 10 ja FS2004
:  

« previous thread next thread »
Pages: [1] Reply Print
Author Topic: Windows 10 ja FS2004  (Read 1985 times)
Toni Heikkinen
Offline Offline

Posts: 942
Date Registered: 11.11.06

Windows 10 ja FS2004
« on: 24.07.15, 06:11 »

Terve! Smiley

Asentelin tuossa jokunen hetki sitten Windows 10 testiversion, ja tottakai FS2004:n.
Siinä nyt sattuu olemaan semmonen ongelma että työn ja tuskan takana päästä simuun sisälle, sitten kun koitan vaihtaa lentokonetta tai lentokenttää niin näyttö pimenee ja sen jälkee ei tapahdu mitään.

Liekkö tällaseen ongelmaan ratkasua?

t. Toni H

Olympus SP590uz                                                                                                                                                                        
Canon EOS40D, EF-S 18-55mm, EF-S 55-250mm, Sigma 120-400mm

Ultrapilotti.
Ilari Kousa
Offline Offline

Posts: 1188
Date Registered: 11.01.06

WWW
Re: Windows 10 ja FS2004
« Reply #1 on: 24.07.15, 07:39 »

Eiköhän tuo FS9 kannata suosiolla kuopata, ja melkein Xkin. Mikään kun ei takaa vanhojen versioiden toimivuutta uusissa käyttiksissä.

===TruScenery sceneries for X-Plane===
Mikko Westerlund
Offline Offline

Posts: 908
Date Registered: 18.09.01

Re: Windows 10 ja FS2004
« Reply #2 on: 24.07.15, 09:15 »

Ilari hyvä, kaikki tietävät, että olet vannoutunut X-Planen kannattaja ja Microsoftin simujen tallaaja. Mutta täällä on todella paljon muidenkin simujen käyttäjiä, jotka eivät halua tai voi vaihtaa simuaan pois. Tämän takia toivoisin että toisit vähän sisältöä näihin viesteihin, etkä vain aina kehottaisi vaihtamaan X-planeen... thmbdn

Asus P8Z68 Deluxe, Intel i7 2600K 3,4Ghz, 16Gb 1600MHz, Asus ENGTX560 DCII TOP/2DI/1GD5, 21" BenQ, Win7@SSD, FSX, P3DV2, P3DV3
Mikko Kärkkäinen
Offline Offline

Posts: 975
Date Registered: 11.12.11

Re: Windows 10 ja FS2004
« Reply #3 on: 24.07.15, 10:41 »

Joo, mutta on tuossa kyllä pointtikin. Fs9 on jo vanha ohjelma, eikä tule toimimaan uusissa käyttiksissä. Valitettavasti. Joskus on vaihto edessä väistämättä. Mutta asiaan. En tunne win10:a, mutta voiko siinä ajaa ohjelmia vaikka win7-tilassa?

i5 3,3GHz | 8GB DDR4 | GeForce GTX 970 4GB | WIN10 64bit | 1TB + 128GB SSD | Samsung 27" curved | Thrustmaster HOTAS Warthog USB | TrackIR5 + Track Clip Pro | CH Pro Pedals | Razer Black Shark Headset
Mikael Leinonen
Offline Offline

Posts: 3934
Date Registered: 19.06.07

Re: Windows 10 ja FS2004
« Reply #4 on: 24.07.15, 11:57 »

Ajatko Fs9:ä koko näytön tilassa? Löytyi tälläinen linkki http://answers.microsoft.com/en-us/insider/forum/insider_wintp-insider_desktop/fs2004-displaying-a-black-screen-in-full-screen/16551943-0756-49d3-90c2-9a90563758c0?auth=1

Ja lisää löytyy esim. Googlen haulla Fs2004+windows 10  thmbup
« Last Edit: 24.07.15, 14:27 by Mikael Leinonen »
Toni Heikkinen
Offline Offline

Posts: 942
Date Registered: 11.11.06

Re: Windows 10 ja FS2004
« Reply #5 on: 24.07.15, 13:07 »

Joo kiitoksia tuota just kaipasinkin, vaikka eihän se ikkunatilassa ole oikeen kummonen, mutta menee paremman puutteessa. Koneella on myös FSX joka ei sekään aivan kunnolla toimi tässä Win10:ssä mutta myös koneen tehot eivät riitä uudemman simulaattorin pyörittämiseen niin täytyy tyytyä vanhaan FS9:iin. Smiley

t. Toni

Olympus SP590uz                                                                                                                                                                        
Canon EOS40D, EF-S 18-55mm, EF-S 55-250mm, Sigma 120-400mm

Ultrapilotti.
Mikael Leinonen
Offline Offline

Posts: 3934
Date Registered: 19.06.07

Re: Windows 10 ja FS2004
« Reply #6 on: 24.07.15, 14:29 »

Joo kiitoksia tuota just kaipasinkin, vaikka eihän se ikkunatilassa ole oikeen kummonen, mutta menee paremman puutteessa. Koneella on myös FSX joka ei sekään aivan kunnolla toimi tässä Win10:ssä mutta myös koneen tehot eivät riitä uudemman simulaattorin pyörittämiseen niin täytyy tyytyä vanhaan FS9:iin. Smiley

t. Toni

No tuosta Windows 10+FS9/FSX toimivuudesta on ainakin avsimillä ihan oma fooruminsa, sieltä voi löytyä lisää vinkkejä  Wink Pääasia jos kuitenkin toimii muutenkin kuin pelkästään mustalla ruudulla  Wink
Ilari Kousa
Offline Offline

Posts: 1188
Date Registered: 11.01.06

WWW
Re: Windows 10 ja FS2004
« Reply #7 on: 24.07.15, 16:47 »

Joo käytän kyllä molempia simuja. Haluaisin vain painottaa sitä, että muiden MSFS-pohjaisten simujen kuin P3Dn ongelma on, ettei niitä enää (Steam-FSXää lukuunottamatta) kehitetä, jolloin yksikin kriittinen käyttöjärjestelmä-patch voi rikkoa simun lopullisesti, varsinkin kun hotfixien asentamisessa on Win10ssa vähemmän valinnanvaraa kuin ennen.

===TruScenery sceneries for X-Plane===
Mikko Kärkkäinen
Offline Offline

Posts: 975
Date Registered: 11.12.11

Re: Windows 10 ja FS2004
« Reply #8 on: 24.07.15, 20:13 »

Mä en tiedä uskallanko päivittää win10:aan. Toimii seiskassa kaikki niin hyvin. Tosin vuoden kuluttua se  kymppi on jo maksullinen...

i5 3,3GHz | 8GB DDR4 | GeForce GTX 970 4GB | WIN10 64bit | 1TB + 128GB SSD | Samsung 27" curved | Thrustmaster HOTAS Warthog USB | TrackIR5 + Track Clip Pro | CH Pro Pedals | Razer Black Shark Headset
Toni Heikkinen
Offline Offline

Posts: 942
Date Registered: 11.11.06

Re: Windows 10 ja FS2004
« Reply #9 on: 25.07.15, 07:26 »

Minulla oli jo valmiiksi Win8 ja siinä oli myös ongelmia FS2004:n kans. Toimi kuitenkin huomattavasti paremmin kun kympissä, mutta mikäli ei ole välttämättä tarvista päivittää seiskaa kymppiin, niin en suosittele jos haluat käytellä lentosimua ihan kunnolla ilman ongelmia.  Smiley

Olympus SP590uz                                                                                                                                                                        
Canon EOS40D, EF-S 18-55mm, EF-S 55-250mm, Sigma 120-400mm

Ultrapilotti.
Ilari Kousa
Offline Offline

Posts: 1188
Date Registered: 11.01.06

WWW
Re: Windows 10 ja FS2004
« Reply #10 on: 25.07.15, 09:20 »

Taitaa Win7 olla viimeisin käyttis, jossa 9/X toimii kunnolla -- tosin ainakin X:ssä on seiskallakin se scenenlisäysbugi.

===TruScenery sceneries for X-Plane===
Lauri Sivuoja
Online Online

Posts: 3236
Date Registered: 06.12.10

Re: Windows 10 ja FS2004
« Reply #11 on: 25.07.15, 10:24 »

Taitaa Win7 olla viimeisin käyttis, jossa 9/X toimii kunnolla -- tosin ainakin X:ssä on seiskallakin se scenenlisäysbugi.

Toimii X WIN8:n kanssa ihan hyvin. Millä perusteella ei Win10 pyörittäisi?


FSLabs Support Team
Ilari Kousa
Offline Offline

Posts: 1188
Date Registered: 11.01.06

WWW
Re: Windows 10 ja FS2004
« Reply #12 on: 26.07.15, 15:59 »

Foorumeilla ollu juttua, että ihmisillä ollut ongelmia mm. kokoruudun tilan kanssa, ja kasilla on kuulemma taipumus hukata joystick...

===TruScenery sceneries for X-Plane===
Pekka Holopainen
Offline Offline

Posts: 5242
Date Registered: 14.12.05

Re: Windows 10 ja FS2004
« Reply #13 on: 29.07.15, 06:57 »

Tässä eräs kommentti keskusteluun "Windows 10 upgrade and Flight Simulator": http://www.roychaffin.com/rcs-panels.html .

En ole edes kokeillut tuota W10:ä. Koska en pidä ajatuksesta, että Micro$oft tulee kotiini kutsumatta "postiluukun kautta", olen poistanut kaikki Windows 7-päivitykset, joista tuo "mato" yrittää luikerrella sisään. Asiasta kiinnostuneille löytyy kyllä luettavaa netistä (lähinnä englanniksi).

Pekka

"Olen eri mieltä kanssasi, mutta taistelen loppuun asti oikeudestasi olla toista mieltä" - Voltaire
Pages: [1] Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1