aerosoft:n efhk rullaustiet

(1/2) > >>

Ronif84:
Terve vain..

mistä johtuu tämmöiset punaiset sahalaidat efhk:lla? yritin asetuksista säätää mutta eivät nyt suostu häviämään.
Roni

erese:
Kerrohan vähän enemmän, onko simu FSX/FSX-SE DX9 vaiko DX10:llä? Vaivaako tuo ongelma vain EFHK:lla vaiko muillakin kentillä? Onko käytössä ATI näytönohjain? Etc....

Ronif84:
Quote

Kerrohan vähän enemmän, onko simu FSX/FSX-SE DX9 vaiko DX10:llä? Vaivaako tuo ongelma vain EFHK:lla vaiko muillakin kentillä? Onko käytössä ATI näytönohjain? Etc....


Fsx on käytössä, ihan dx9:llä. Näytönohjaimessa NVIDIA 970 sarjalainen. Ja ongelma vain EFHK:lla muilla asemilla kaikki pyörii täydellisesti.

pho201:
Ei tuo nyt sitten ainakaan näytöohjaimesta ole kiinni. Minulla Aerosoftin EFHK näkyi oikein jo vuosia sitten paljon vaatimattomammalla näyttiksellä.

Onko ilmiö ollut kaiken aikaa, vain ilmestynyt yhtäkkiä? Jos maisema näkyi aiemmin oikein, yritä palauttaa mieleesi mitä olet tehnyt simulle/muille ohjelmille/laitteistolle siinä välissä. Jos ongelma on ollut kaiken aikaan EFHK:lla, yritä keinoa jonka syytä on vaikea keksiä, mutta joka toimii yllättävän usein. Poista Aerosoftin EFHK, buuttaa, käynnistä FSX ja mene oletuskentälle (EFHK). Poistu FSX:stä ja asenna kenttä uudelleen järjestelmänvalvojan oikeuksilla. En tosin tiedä miten olet sen alunperin asentanut.

Pekka

Edit: Muutenkin FSX:ää kannattaa käyttää järkkärin oikeuksilla (auttaa moneen selittämättömään ongelmaan jo sellaisenaan). Lisäksi oman mukavuuden takia FSX kannattaa jo aluksi asentaa jonnekin muualle kuin M$:n ehdottamaan oletuskansioon (joka nyt tuskin on tämän ongelman syynä).

Ronif84:
Fsx on pitkään ollut omalla ssd-levyllänsä. Noi rullaustiet on efhk:lla näkynyt aina kerroksittain mut nyt tuli tommoista väritystä mukaan. Pitää kokeilla toi uninstall ja installoida uudelle jahka pääse kotio täältä efik:lta..

Navigation

Up one level

Next page