FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
27.07.17, 18:43

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Lentosimulaattorit
| |-+  Yleinen simulaattorikeskustelu (Moderators: Juha Kalli, Mikko Maliniemi, Janne Sinkkonen, Ilkka Portti, Mikko J Köykkä)
| | |-+  Parhaat config asetukset tälle koneelle
:  

« previous thread next thread »
Pages: 1 [2] Reply Print
Author Topic: Parhaat config asetukset tälle koneelle  (Read 2442 times)
Jani Ekholm
Offline Offline

Posts: 261
Date Registered: 13.10.08

Re: Parhaat config asetukset tälle koneelle
« Reply #20 on: 14.09.15, 19:05 »

Voit kokeilla 2048 myös.
Ja noita bufferpoolsin asetuksia ei voi oikeastaan varmaks sanoa mikä toimii, pitää testata. Voin kaivaa niitä arvoja thresholdiin.
Mutta binäärissä kun mennään niin sehän on kaksi potenssiin jotain.
Tuo threshold minkä laitoin on eräänkin NickN:n fsx tweakeistä(jannu joka taisi olla flight1:n leivissä) ja arvohan ei vastaa mitään, en tiedä mistä tuo laskennallinen arvo tulee.
2^17=131072 ja 2^16=65536, joten siis Santerin (taisi olla sullakin) fsx.cfg:ssä on matemaattisesti oikea arvo.

Mutta siis, itse pudottaisin ensin ton FFTF:n .33:een, sitten toi bufferpools homma ja sitten texture max load. Lisäksi Radeoneilla on jossain olemassa gfx asetukset, testatut ja toimivimmat.
Ja tosiaan, koska kuitenkin joku vetää poolsize=0 kortin niin kyllä, sekin on mahdollista ja saattaa toimia joillain kokoonpanoillani. Vaatii tosin keskivertoa uudempaa ja tehokkaampaa rautaa.
Mikael Ylirotu
Offline Offline

Posts: 23
Date Registered: 23.07.15

Re: Parhaat config asetukset tälle koneelle
« Reply #21 on: 17.09.15, 16:17 »

Voit kokeilla 2048 myös.
Ja noita bufferpoolsin asetuksia ei voi oikeastaan varmaks sanoa mikä toimii, pitää testata. Voin kaivaa niitä arvoja thresholdiin.
Mutta binäärissä kun mennään niin sehän on kaksi potenssiin jotain.
Tuo threshold minkä laitoin on eräänkin NickN:n fsx tweakeistä(jannu joka taisi olla flight1:n leivissä) ja arvohan ei vastaa mitään, en tiedä mistä tuo laskennallinen arvo tulee.
2^17=131072 ja 2^16=65536, joten siis Santerin (taisi olla sullakin) fsx.cfg:ssä on matemaattisesti oikea arvo.

Mutta siis, itse pudottaisin ensin ton FFTF:n .33:een, sitten toi bufferpools homma ja sitten texture max load. Lisäksi Radeoneilla on jossain olemassa gfx asetukset, testatut ja toimivimmat.
Ja tosiaan, koska kuitenkin joku vetää poolsize=0 kortin niin kyllä, sekin on mahdollista ja saattaa toimia joillain kokoonpanoillani. Vaatii tosin keskivertoa uudempaa ja tehokkaampaa rautaa.

tuli kokeiltuu tota 1024 max load ja FFTF 0.33 niin kaikki meni iha suttuseksi :/ jos koittais max load 2048 ja FFTF 0.70 ja upper frame limit 30
Pekka Holopainen
Offline Offline

Posts: 5225
Date Registered: 14.12.05

Re: Parhaat config asetukset tälle koneelle
« Reply #22 on: 18.09.15, 06:43 »

...
Tässä koneen speksit
i3 380m 2,5Ghz 2 corea 4 threadia, hyperthreading päällä
4 gb ramia, ei pysty päivittää vaikka tukee 8 gigaa
500 gigan kovalevy noin 300 gigaa vapaana
amd radeon HD6370m 1 GB pikkasen ylikellotettu
ja Winukka 7
...

Vähän "vajakkihan" tuo sun koneesi on. Heikommat eväät kuin edellisessä minun koneessani eikä tämä nykyinenkään ole aivan "viimeistä huutoa". Toisin sanoen et tuolla kokoonpanolla saa FSX:ää toimimaan kovin hienosti teit mitä tahansa. Jos panostat grafiikkaan (tai muuhun tehoja vievään), menetät freimeissä. Jos taas panostat freimeihin, menetät noissa muissa ominaisuuksissa. Kyllä FSX:n tuollakin kokoonpanolla saa toimimaan lähes tyydyttävästi, jos luopuu jostain ei-välttämättömästä. Koeta etsiä sopivaa kompromissiä.

Jos raha ei ole esteenä, kannattaisi simukone päivittää tehokkammaksi. Ongelmana ei ole niinkään GPU (muistia siinäkin saisi olla toki 2GB) tai kovalevy kuin CPU ja muistia emolle se 8GB.

Pekka
« Last Edit: 18.09.15, 06:50 by Pekka Holopainen »

"Olen eri mieltä kanssasi, mutta taistelen loppuun asti oikeudestasi olla toista mieltä" - Voltaire
Mikael Ylirotu
Offline Offline

Posts: 23
Date Registered: 23.07.15

Re: Parhaat config asetukset tälle koneelle
« Reply #23 on: 25.09.15, 21:46 »

Löysin läppärin tämmösillä spekseillä, kun varmaan joudun hankkimaan läppärin :/, mut ku katoin tubesta tolla prossulla niin ihan hyvin näytti toimivan.

CPU: Intel@ Core i7-3610QM
GPU: Nvidia GeForce GTX 670M / 3GB GDDR5
LED Panel: 17,3" FHD. 1920x1080
RAM: DDR3 8GB (2x4GB)
HDD: 750GB 7200RPM

Oisko tästä mitää ?
Iiro Helminen
Offline Offline

Posts: 965
Date Registered: 04.02.10

Re: Parhaat config asetukset tälle koneelle
« Reply #24 on: 25.09.15, 22:41 »

Oikeilla asetuksilla saat kyllä simun pyörimään. Siihen vaan joudut käyttämään aikaa että oikeat tweakit ja asetukset löytyvät.

ASUS P8Z68-V/GEN3 || Core i5 2500K @4,8Ghz || HyperX 1600Mhz 16Gb || ASUS GTX1070 8Gb || Corsair TX650 V2 || Corsair H100i || 120Gb SSD || 1,5 Tb HDD || FD Define R4
Pages: 1 [2] Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1