Aerosoftin ATR 72-500 XPX:lle

(1/4) > >>

apple:
Taisin mainita aiheesta jo toisaalla, mutta tehdään oma ketju. Kyse on Aerosoftin atraimesta. Manuaali haisee, pahasti. Siellä on vain nimetty koneen namiskat, ei mitään tietoa oikeasta operoinnista. Olen yrittänyt löytää tietoa netistä, mutta turhaan. Youtubesta löytyy ehkä yksi pätkä, ja aerosoftin foorumillakin on aika hiljaista. Muutama mielenkiintoinen keskustelu on avattu, mutta ne on kaikki lukittu jostain syystä. Kyllä pystyn lentämään paikasta a paikkaan b, mutta olisi kiva tietää miten asiat kuuluisi oikeasti tehdä. Todella turhauttavaa, kiva kone kuitenkin kyseessä. Omistaako täällä kukaan ko. konetta? Jos, niin mistä olette kaivaneet tietoa?

ilari:
Lyhyesti: se on täysi susi jos aitoutta etsit. Hyvähkö lentomalli, mutta systeemit muuten defua. Eli siis overheadin namiskat eivät kovinkaan pitkälti oikeasti tee mitään. X-Aviationin Saab 340A on hyvä.

apple:
Juu, tiedän kyllä, että tuotos on mallinnukseltaan aika kevyt. Tykkään kuitenkin. Jos haluan nappulahelvettiin, vedän dcs A-10c:lla. Esim tieto, miten koneen saa seuraamaan jotain reittiä, olisi hyvä. Yms.

apple:
Ostin Flight1:n Atikan fsx:lle. Vanha tuotos, tiedän, mutta kiinnosti kovasti. Tähänkään en löydä manuaalia. Kyllä on kummallista. Tulee semmoinen olo, että näiden koneiden tekijät eivät edes haluaisi asiakkaiden oppia lentämään.

yorzafs:
Eikö löydy tällaisesta kansiosta?

...\Microsoft Flight Simulator X\Flight One Software\Flight One ATR 72-500

Navigation

Up one level

Next page