Java ilmoitus pois FSX Accelerationin käynnistyksen yhteydestä

(1/1)

Finnflyer:
Poistin Javan koneelta, poistin myös AI carriersit, jotain jäi, koska: FSX Acceleration käynnistyksen yhteydessä tulee ilmoitus:
No Java? Java has not been found on your computer. Do you want to download it?
En halua asentaa Javaa uudelleen. Miten saan tämän ilmoituksen pois?

pho201:
Minulla ei tällä hetkellä ole aicarriers-ohjelmaa asennettuna, joten en muista tarkkaan tekeekö se merkinnän Windowsin Control Panelin osioon Programs ->"uninstall programs". Jos tekee, se tulisi poistaa sitä kautta jolloin ilmeisesti asennusohjelman exe.xml-tiedostoon tekemät rivit (esimerkki alla) poistuisivat.

<SimBase.Document Type="Launch" version="1,0">
  <Descr>Launch</Descr>
  <Filename>exe.xml</Filename>
  <Disabled>False</Disabled>
  <Launch.ManualLoad>False</Launch.ManualLoad>
  <Launch.Addon>
    <Name>AICarriers</Name>
    <Disabled>False</Disabled>
    <ManualLoad>False</ManualLoad>
    <Path>polku sinne missä aicarriers on\aicarriers.exe</Path>
  </Launch.Addon>
</SimBase.Document>

Jos nuo eivät poistu, voi ne poistaa manuaalisesti. exe.xml sijaitsee samassa paikassa kuin FSX.cfg-tiedosto eli polussa C:\users\[username]\Appdata\Roaming\Microsoft\FSX . Tämä pätee Windowsin versiolle 7. Muilla versioilla nuo voivat olla toisessa paikassa - en muista.

Jos kaksoisklikkaat tiedostoa aukeaa se (ainakin minulla) IE Explorer selaimeen, jossa sen editointi on hankalaa. Sen voi kuitenkin avata vaikka ihan notepad-ohjelmalla (muistio), jolloin noiden rivien poistaminen on helppoa. Ole varovainen että et poista mitään muuta! Jos sinulla on muita FSX-ohjelmia, jotka ovat kirjoittaneet jotain exe.xml-tiedostoon, voivat ne lakata toimimasta. Tallenna editoitu exe.xml ja muuta sen pääte takaisin xml:ksi ellei se tallennu suoraan sillä päätteellä. Netistä löytyy myös pieni ohjelma xml-notepad (tai jotain sellaista - en muista tarkasti), jolla voi suoraan editoida xml-muodossa olevia tiedostoja.

Pekka

Edit: tiedoston tunnuksessa ollut virhe korjattu

Finnflyer:
Kiitos Pekka! Nyt on Javan ja AI Carriersin huomautukset poissa. Ei tarvinnut alkaa FSX asennusta uudelleen,
Pertti

Navigation

Up one level