Opettaja taltutti nyrkkisankarin - Tekikö oikein?

(1/4) > >>

ilmailija:
En tiedä olenko vain tyhmä, vai muuten vain eriskummallinen. Pidän tätä vitsinä eikä edes huonona sellaisena. Iltapäivälehdessä oli juttu, että Moision koulussa kaksi jannua hakkasi kolmatta. Opettaja meni väliin ja painoi toisen hakkaajista maahan. Toinen hakkaaja siinä sivussa soitti sillä aikaa opettajalle poskeaan.

Nyt joku journalismin Tonava oli tehnyt asiasta lehtijutun, jossa kyseltiin oliko opettaja tehnyt oikein? Opettajan piti oikein puhelimessa parhaansa mukaan perustella tekemisensä ettei joudu lehdistön teilaamaksi. Siis jutun ydin oli se, oliko opettaja tehnyt oikein.

En enää ymmärrä tätä Suomea. Miksi helkutissa nimenomaan opettaja on se, jonka pitää todistella tekemisiensä oikeutus. Hän, joka lopetti pieksämisen. Hän, joka taltutti hakkaajan. Hän, joka toimi rohkeasti ja esimerkillisesti. Onko tämä nykyjournalismi todella niin sairasta kuin miltä näyttää? Ei ensimmäistäkään moitetta näitä hakkaajia kohtaan. Ei hakkaajien haastattelua, jossa kysytään että mitä helv****ä sinä meinaat kun kaksi yhtä vastaan hakkaatte kolmatta? En todellakaan tiedä itkeäkö vai nauraa, mutta toivottavasti tämä tapaus on vitsinä parempi kuin journalismin kukkasena.

Seppo   

jamann51:
Quote

Onko tämä nykyjournalismi todella niin sairasta kuin miltä näyttää?

Seppo   

On se.Todella. Esim.tuo ylenmääräinen seksin suoltaminen /tyrkyttäminen kaikkine variaatioineen on todella sairasta!
Ja tämä ei ollut sitten vitsi!

Joona:
Helsingissähän se yksi opettaja sai kenkää, kun poisti häiritsevän oppilaan ruokailusta niskasta kiinni pitäen.

Pekkis1:
Niinpä niin. Nämä häiriköt nostetaan jalustalle ja heistä tehdään syyttömiä sijaiskärsijöitä ja syylinenhän on tietysti, tässä ja muissa vastaavissa tapauksissa se, joka pitää yllä lakia ja järjestystä.

jamann51:
 Ja virkavallan erityissuojeluksessa sitten vähän aikuisempana myös....    http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1441427805101.html

Navigation

Up one level

Next page