FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
12.12.17, 20:00

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Lentosimulaattorit
| |-+  Yleinen simulaattorikeskustelu (Moderators: Juha Kalli, Mikko Maliniemi, Janne Sinkkonen, Ilkka Portti, Mikko J Köykkä)
| | |-+  Just Flight A320 ajotietokone-ongelma
:  

« previous thread next thread »
Pages: [1] Reply Print
Author Topic: Just Flight A320 ajotietokone-ongelma  (Read 748 times)
Sauli Lehtinen
Offline Offline

Posts: 86
Date Registered: 04.09.15

Just Flight A320 ajotietokone-ongelma
« on: 08.09.15, 21:40 »

Terve,

Latasin sinällään hienon A320:n, mutta en saa siihen syötettyä reittiä kuin jostain syystä satunnaisesti.
Olen määritellyt esim. reitiksi EFHK/EFKT, mutta kun alan syöttää reittipisteitä, tietokone herjaa "not allowed".
Mikä vipstaakeli on pielessä?
« Last Edit: 08.09.15, 21:48 by Sauli Lehtinen »
Sauli Lehtinen
Offline Offline

Posts: 86
Date Registered: 04.09.15

Re: Just Flight A320 ajotietokone-ongelma
« Reply #1 on: 08.09.15, 22:39 »

Ja toinen kysymys samaan konetyyppiin: Miksi cruise-vaiheessa Master caution huutaa "AUTO FLT: A/THR LIMITED"? Samalla tehot vaihtelevat (hakevat) merkittävästi.
Mikko Westerlund
Offline Offline

Posts: 912
Date Registered: 18.09.01

Re: Just Flight A320 ajotietokone-ongelma
« Reply #2 on: 09.09.15, 06:00 »

Kyseessä on ilmeisemmin Justflightin myymä vanha A32X paketti FS2004:lle, jonka on alunperin tehnyt PSS.

Kyseiseen koneeseen, (kuten kaikkiin muihinkiin FMS järjestelmiin) pitää päivittää navigointidata ajantasalle. Jos haluaa lentää vanhoilla datoilla, joutuu myös käyttämään vanhoja reittipisteitä.

Päivityksiä myyvät www.navigraph.com sekä Aerosoft.com (NavdataPro)

Toiseen kysymykseen: Olethan huomannut, että kyseisessä mallinnoksessa tehoasetukset laitetaan + ja - napeista, eikä käsikaasuun kosketa kuin rullatessa.

Asus P8Z68 Deluxe, Intel i7 2600K 3,4Ghz, 16Gb 1600MHz, GeForce GTX 960 4Gb, 21" BenQ, Win7@SSD, FSX, P3DV2, P3DV3, PDV4@SSD
Sauli Lehtinen
Offline Offline

Posts: 86
Date Registered: 04.09.15

Re: Just Flight A320 ajotietokone-ongelma
« Reply #3 on: 09.09.15, 13:52 »

Pelasin aikanaan nuorena knöffinä näitä, ja palasin viime viikolla bisneksiin. Välissä purjelensin ja hommasin perheen. Siinä elämäkerta. Saako noista reittipistepäivityksistä päivitykset sekä ko. mallinnokselle että fs:n mappiin?
Sauli Lehtinen
Offline Offline

Posts: 86
Date Registered: 04.09.15

Re: Just Flight A320 ajotietokone-ongelma
« Reply #4 on: 09.09.15, 14:21 »

Onko suositella jotain mahdollisest parempaa Airbusia? Tai muuta konetta, joka löytyy kotimaan kalustosta.
Jesperi Lauhio
Offline Offline

Posts: 3055
Date Registered: 12.01.09

WWW
Re: Just Flight A320 ajotietokone-ongelma
« Reply #5 on: 09.09.15, 19:17 »

Aerosoftin bussi lienee paras Airbussi markkinoilla tällä haavaa. FSLabsilla on tekeillä omansa, josta tullee systeemeiltään hillittömän hyvä, mutta sitä odotellessa Aerosoft lienee ainoa järkevä vaihtoehto. Jos Boeingeista tykkää taikka haluaapi kokeilla, PMDG on ainoa oikea vaihtoehto.

Happy landings!

Been there, done that: HEL VRK ARN CPH RIX FRA ZRH VIE AMS CDG AGP LIS FAO FNC LPA TFN TFS MLA BUD SKP IST TLV DXB HKG KUL CGK JOG BNE SYD
Sauli Lehtinen
Offline Offline

Posts: 86
Date Registered: 04.09.15

Re: Just Flight A320 ajotietokone-ongelma
« Reply #6 on: 09.09.15, 19:33 »

Tulipahan tuo Aerosoftkin sitten ostettua ;-)

On tässä ajan saatossa tapahtunut omat hyvät juttunsa. Padeja ei ollut, kun lopetin. Nyt voi karttoja selailla niistä.

Aerosoftin bussi lienee paras Airbussi markkinoilla tällä haavaa. FSLabsilla on tekeillä omansa, josta tullee systeemeiltään hillittömän hyvä, mutta sitä odotellessa Aerosoft lienee ainoa järkevä vaihtoehto. Jos Boeingeista tykkää taikka haluaapi kokeilla, PMDG on ainoa oikea vaihtoehto.
Pages: [1] Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1