Prepar3D V3-ketju

(1/32) > >>

erese:
http://www.prepar3d.com/news/2015/09/113061/

Päivitykset ja uudet ominaisuudet
http://www.prepar3d.com/SDKv3/LearningCenter/what_is_new/new_v30.html

Lauri FIN918:
Eikö tämän pitänyt olla 64-bit?

pho201:
Ei ole näköjään koska minimivaatimus käyttöjärjestelmälle on Windows 32bit.

Lauri FIN918:
Eikä ilmeisesti edes V2/V1 omistajille discount-ominaisuutta saatavilla....

Quote

I have Prepar3D v1/v2, do I get an upgrade or a discount for Prepar3D v3?

If you have purchased Prepar3D v1/v2 within 60 days of your purchase, per the refund policy, you can request a refund and then purchase the desired license of Prepar3D v3. There are no exchanges, upgrades, or discounts available.

J Ahponen:
Kyllä nykyään nähtävästi osataan vetää rahaa ihan kaikkialta mistä mahollista. Julkastaan periaatteessa uusi versio joka korjaa bugeja, joita ei sikäli pitäis ees olla alunperinkään ohjelmassa. Tosin simumaailmassahan bugit kuuluvat arkeen, mutta on jo aika hävytöntä pyytää rahaa bugien korjaamisesta. Etenkin kun v3 ei oikeastaan mitäön mulllistavaa uutta lopulta tuo, muutaman sinänsä turhanpäiväsen ominaisuuden lisäksi. Lätköstiin vaan v3 nimen perään, haistatettiin paskat vanhoille omistajille ja viedään välistä rahat "tyhmiltä" simuilijoilta.

Toisaalta taas LM voi sulkea koko P3D projektin milloin vain, kun intressejä ei enään löydy. LM on lentokonefirma joka tekee tuottonsa lentokonetekniikalla, ei simuilla. Siksi kai siis pitäis jotenkin ajatella tukevansa simun kehitystä tukemalla LM P3D linjaa, mutta onhan tuo jo melkosta. 

Navigation

Up one level

Next page