FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
26.07.17, 20:39

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Lentosimulaattorit
| |-+  Yleinen simulaattorikeskustelu (Moderators: Juha Kalli, Mikko Maliniemi, Janne Sinkkonen, Ilkka Portti, Mikko J Köykkä)
| | |-+  Prepar3D V3-ketju
:  

« previous thread next thread »
Pages: 1 [2] 3 4 ... 10 Reply Print
Author Topic: Prepar3D V3-ketju  (Read 21544 times)
Mikael Leinonen
Offline Offline

Posts: 3822
Date Registered: 19.06.07

Re: Prepar3D V3 julkaistaan 30.9.2015
« Reply #20 on: 09.10.15, 14:39 »

Sama homma täällä  Grin Kunhan nuo tärkeimmät installerit päivittyvät pikkuhiljaa niin hyvä tulee  thmbup
Tapio Kallberg
Offline Offline

Posts: 118
Date Registered: 02.02.05

Re: Prepar3D V3 julkaistaan 30.9.2015
« Reply #21 on: 10.10.15, 08:26 »

Nyt kun porukat ovat alkaneet tehdä siirtoa FSX:stä Prepardin suuntaan, niin on herännyt pari kysymystä:

- onko simun "pohja" saman tyyppinen kuin esim. X-Planessa, eli maisemien lataus on sujuvampaa ja ei tule blurraantumista juuri ollenkaan ?
- vaatiiko kuitenkin kompuutterilta kovaa suorituskykyä kuten FSX:ä ?

Itsellä kun i5 pohjalla ja X560ti :llä pyörii X-Plane mukavasti, mutta esim. Suomessa lentäessä maisemien kolkkous hieman askarruttaa...
Joona Väisänen
Offline Offline

Posts: 6080
Date Registered: 27.10.01

Re: Prepar3D V3 julkaistaan 30.9.2015
« Reply #22 on: 10.10.15, 08:29 »

Sama homma täällä  Grin Kunhan nuo tärkeimmät installerit päivittyvät pikkuhiljaa niin hyvä tulee  thmbup

Taidan odottaa pari kuukautta, jotta kaikki installerit on julkaistu uusiksi. Ilmeisesti menee koko simu alusta alkaen uusiksi, kun eivät kerran tarjoa päivitysmahdollisuutta.
Petri Koivisto
Offline Offline

Posts: 14274
Date Registered: 21.07.04

Re: Prepar3D V3 julkaistaan 30.9.2015
« Reply #23 on: 15.10.15, 11:11 »

Onko muilla tullut sellasta probleemaa että P3DV3 ei lähde käyntiin ollenkaan? Asensin läppärille tuon, ensin tietty poistin v2.5:n ja sitten puhtaalle pöydälle tuo, mutta asennuksen jälkeen ei starttaa. Lataa kyllä hetken mutta sen jälkeen loppuu ja se Prepar3D -kuva katoaa ja sen jälkeen ei tapahdu enää mitään. Täytyy varmaan illalla kokeilla uudelleenasennusta...

Varsinaiselle pöytä/pelikoneelle tuota ei vielä uskalla/viitsi asentaa...
Mikael Leinonen
Offline Offline

Posts: 3822
Date Registered: 19.06.07

Re: Prepar3D V3 julkaistaan 30.9.2015
« Reply #24 on: 15.10.15, 11:13 »

On tuo tehnyt tuolla tavoin jokusen kerran itselläni. Mikäs käyttis sulla on? Itselläni W10
Petri Koivisto
Offline Offline

Posts: 14274
Date Registered: 21.07.04

Re: Prepar3D V3 julkaistaan 30.9.2015
« Reply #25 on: 15.10.15, 11:28 »

On tuo tehnyt tuolla tavoin jokusen kerran itselläni. Mikäs käyttis sulla on? Itselläni W10
Windows 8 taitaa olla tällä hetkellä läppärissä... Eiköhän tuo uusiksi mene joka tapauksessa jahka kotiin pääsee...
Markku Airila
Offline Offline

Posts: 127
Date Registered: 20.12.05

Re: Prepar3D V3 julkaistaan 30.9.2015
« Reply #26 on: 15.10.15, 13:08 »

Prepar3D v3:lla on ongelmia ääkkösiä sisältävien käyttäjänimien kanssa. Tällöin se ei käynnisty. Ratkaisu on luoda uusi käyttäjäprofiili ,jonka nimessä ei niitä ole ja käynnistää simu tätä kautta. Toinen mahdollisuus on, että MS:n suojaukset puuttuvan käynnistymiseen, (vrt. palstalla olleeseen tapaukseen, jossa FS9 lakkasi käynnistymästä.) Itselläni oli nämä molemmat ongelmat mutta vieläkään P3D v3 ei käynnisty alkuperäisestä ikonista. Vaikuttaisiko asiaan myös se, että englannin sana "user" on suomalaisessa windowsissä käännetty"käyttäjäksi". Virallisestihan P3D tukee vain englanninkielistä windowsia.
Markku Airila
Offline Offline

Posts: 127
Date Registered: 20.12.05

Re: Prepar3D V3 julkaistaan 30.9.2015
« Reply #27 on: 15.10.15, 13:17 »

FTX NA PNW Pacific Northwest uudella asennusohjelmalla, joka tukee P3D v3:a , on julkaistu.
Petri Koivisto
Offline Offline

Posts: 14274
Date Registered: 21.07.04

Re: Prepar3D V3 julkaistaan 30.9.2015
« Reply #28 on: 18.10.15, 21:50 »

On kyllä ihme säätämistä tuon kanssa. Ensin sai vääntää vaikka kuinka kauan että sai ylipäätään itse simun toimimaan, ja nyt kun se toimii jotenkuten, niin ei mikään muu toimi. Asensin PMDG:n 777 ja 737, kumpikaan ei toimi, kun ei tule sitä "activation" ruutua ollenkaan. Angry
Joona Väisänen
Offline Offline

Posts: 6080
Date Registered: 27.10.01

Re: Prepar3D V3 julkaistaan 30.9.2015
« Reply #29 on: 19.10.15, 08:05 »

On kyllä ihme säätämistä tuon kanssa. Ensin sai vääntää vaikka kuinka kauan että sai ylipäätään itse simun toimimaan, ja nyt kun se toimii jotenkuten, niin ei mikään muu toimi. Asensin PMDG:n 777 ja 737, kumpikaan ei toimi, kun ei tule sitä "activation" ruutua ollenkaan. Angry

Mitä olet joutunut säätämään? Ite oon ollut P3D:hen tyytyväinen, kun säätämistä ei ole yhtään verrattuna FSX:ään. Poista 777/737 ja operations center kokonaan ja asenna uusiksi.
Petri Koivisto
Offline Offline

Posts: 14274
Date Registered: 21.07.04

Re: Prepar3D V3 julkaistaan 30.9.2015
« Reply #30 on: 19.10.15, 09:53 »

Mitä olet joutunut säätämään? Ite oon ollut P3D:hen tyytyväinen, kun säätämistä ei ole yhtään verrattuna FSX:ään. Poista 777/737 ja operations center kokonaan ja asenna uusiksi.
No ensinnäkin tuo koko simu ei käynnistynyt alkuun ollenkaan, kuten tuossa ylempänä jo kerroin. Kokeilin ensin tuota windowsin kielen vaihtamista englantiin = ei tulosta. Sitten vielä vähän lisää googlettelua ja löytyi jostain sellainen vastaus että pitää tehdä kokonaan uusi käyttäjätili. No tein uuden käyttäjätilin ja sieltä sitten lähti tuo simu käyntiin. Asensin PMDG:n lisurit tällä käyttäjätilillä, mutta tulos oli tuo, että ei pysty aktivoimaan niitä... Roll Eyes Lisää googlettelua ja jossain PMDG:n foorumeilla luki, että tuo tarvitsee jostain vanhoista simuista jotain osia (simconnect?), vaikka kopioimalla ne versiosta 2.5 tai jopa fsx:stä...  Huh
Arttu Heinonen
Offline Offline

Posts: 640
Date Registered: 24.01.10

Re: Prepar3D V3 julkaistaan 30.9.2015
« Reply #31 on: 19.10.15, 19:59 »

No ensinnäkin tuo koko simu ei käynnistynyt alkuun ollenkaan, kuten tuossa ylempänä jo kerroin. Kokeilin ensin tuota windowsin kielen vaihtamista englantiin = ei tulosta. Sitten vielä vähän lisää googlettelua ja löytyi jostain sellainen vastaus että pitää tehdä kokonaan uusi käyttäjätili. No tein uuden käyttäjätilin ja sieltä sitten lähti tuo simu käyntiin. Asensin PMDG:n lisurit tällä käyttäjätilillä, mutta tulos oli tuo, että ei pysty aktivoimaan niitä... Roll Eyes Lisää googlettelua ja jossain PMDG:n foorumeilla luki, että tuo tarvitsee jostain vanhoista simuista jotain osia (simconnect?), vaikka kopioimalla ne versiosta 2.5 tai jopa fsx:stä...  Huh

Asennustiedostojen mukana on PREPARE3D USERS READ ME.txt, lue se. Siinä neuvotaan tuo simconnectin asennus.
Lauri Sivuoja
Offline Offline

Posts: 3234
Date Registered: 06.12.10

Re: Prepar3D V3 julkaistaan 30.9.2015
« Reply #32 on: 25.10.15, 17:53 »

Onko jollain heittää arvioita siitä, kuinka paljon FPS:t ovat parantuneet (vrt. esim. FSX/P3DV2)


FSLabs Support Team
Mikael Leinonen
Offline Offline

Posts: 3822
Date Registered: 19.06.07

Re: Prepar3D V3 julkaistaan 30.9.2015
« Reply #33 on: 04.11.15, 21:14 »

Suurimpaan osaan FlyTampan kentistä on nyt saatavilla P3D V3-yhteensopivat installerit  thmbup http://www.flytampa.org/forum/viewtopic.php?f=1&t=7797
Mikael Leinonen
Offline Offline

Posts: 3822
Date Registered: 19.06.07

Re: Prepar3D V3 julkaistaan 30.9.2015
« Reply #34 on: 02.12.15, 09:13 »

P3D V3 päivitys V3.1 tulossa tässä kuussa  thmbup
http://www.prepar3d.com/forum/viewtopic.php?f=6312&t=116090
Timo Poutsalo
Offline Offline

Posts: 76
Date Registered: 17.03.09

Re: Prepar3D V3 julkaistaan 30.9.2015
« Reply #35 on: 08.12.15, 17:27 »

Mikä mahtaa olla politiikka P3D:n asennusten kanssa. Lisenssiehdoissa mainitaan että 1 käyttäjä ja 1 kone mutta onko siinä joku rajoitus kuinka monta kertaa sitä voi asentaa. Niinkuin FSX:ssä on?
Joonas Haveri
Offline Offline

Posts: 254
Date Registered: 15.02.14

WWW
Re: Prepar3D V3 julkaistaan 30.9.2015
« Reply #36 on: 08.12.15, 17:42 »

Mikä mahtaa olla politiikka P3D:n asennusten kanssa. Lisenssiehdoissa mainitaan että 1 käyttäjä ja 1 kone mutta onko siinä joku rajoitus kuinka monta kertaa sitä voi asentaa. Niinkuin FSX:ssä on?


Kun poistat sen oikein Uninstall programista voi lisenssiä taas käyttää uudelleen eli voi asentaa uudestaan  thmbup

Timo Poutsalo
Offline Offline

Posts: 76
Date Registered: 17.03.09

Re: Prepar3D V3 julkaistaan 30.9.2015
« Reply #37 on: 08.12.15, 18:06 »

Kun poistat sen oikein Uninstall programista voi lisenssiä taas käyttää uudelleen eli voi asentaa uudestaan  thmbup

Loistavaa! kiitos.
Mikael Leinonen
Offline Offline

Posts: 3822
Date Registered: 19.06.07

Re: Prepar3D V3 julkaistaan 30.9.2015
« Reply #38 on: 21.12.15, 17:20 »

Mikael Leinonen
Offline Offline

Posts: 3822
Date Registered: 19.06.07

Re: Prepar3D V3 julkaistaan 30.9.2015
« Reply #39 on: 21.12.15, 21:29 »

Tämähän menee jännäksi  Tongue Itse asennuksen voi suorittaa usealla tavalla, joko kokonaan uusi asennus tai sitten minimissään päivittää clienti.msi:n. Itse tässä olen ehtinyt päivitttää clientin ja content.msi:n, en ole vielä päivittänyt scenery.msi:tä
Pages: 1 [2] 3 4 ... 10 Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1