FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
27.05.17, 13:35

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Lentosimulaattorit
| |-+  Yleinen simulaattorikeskustelu (Moderators: Juha Kalli, Mikko Maliniemi, Janne Sinkkonen, Ilkka Portti, Mikko J Köykkä)
| | |-+  Prepar3D V3-ketju
:  

« previous thread next thread »
Pages: 1 2 3 [4] 5 6 ... 10 Reply Print
Author Topic: Prepar3D V3-ketju  (Read 19814 times)
Juhani Pelli
Offline Offline

Posts: 282
Date Registered: 10.02.09

Re: Prepar3D V3-ketju
« Reply #60 on: 15.05.16, 06:55 »

Heh...nyt sitte ilmeni yksi pieni vaiva. Kun Prepar käynnnistyy, ilmestyy näyttöön teksi:

Scenery.CFG file error.
Scenerys remote directory is invalid: Would You like to unload this area?...

missä toi scenery.cfg sijaitsee ja mitä sille olisi tehtävissä..kertoisitteko viisaammat...

t. Jussi 
Pekka Holopainen
Offline Offline

Posts: 5214
Date Registered: 14.12.05

Re: Prepar3D V3-ketju
« Reply #61 on: 15.05.16, 07:44 »

En tiedä, mutta FSX:ssä se on polun: C:\Program Data\Microsoft\FSX päässä olevassa kansiossa FSX. Ehkä P3D tekee vastaavan Program Data-kansioon?

Tuo ilmoitus aiheutuu mahdollisesti siitä, että sinulla on jokin maisema ulkoisella (remote) levyllä ja levyasema esimerkiksi pois päältä tai sitten maisemakansion nimet eivät täsmää, tms.

"Olen eri mieltä kanssasi, mutta taistelen loppuun asti oikeudestasi olla toista mieltä" - Voltaire
Juhani Pelli
Offline Offline

Posts: 282
Date Registered: 10.02.09

Re: Prepar3D V3-ketju
« Reply #62 on: 15.05.16, 13:45 »

En tiedä, mutta FSX:ssä se on polun: C:\Program Data\Microsoft\FSX päässä olevassa kansiossa FSX. Ehkä P3D tekee vastaavan Program Data-kansioon?

Tuo ilmoitus aiheutuu mahdollisesti siitä, että sinulla on jokin maisema ulkoisella (remote) levyllä ja levyasema esimerkiksi pois päältä tai sitten maisemakansion nimet eivät täsmää, tms.


Juu kiitos ..ja sieltähän se löytyi...tekee vastaavaan paikkaan..eli C:\Program Data\Locheed Martin\PreparD v 3.
FSX on omalla kiintolevyllään, eikä sen maisemilla pitäis olla yhteyttä Prepar:iiin.

Sitte toinen juttu. Onko kukaan käyttänyt minkämoisia tweakkeja kuvan laadun parantamiseen..Mulla esim. default EFHK:n rullaustiet näyttävät väritykseltään siltä, kuin nurmella ajelisi..??

t.Jussi
Mikael Leinonen
Offline Offline

Posts: 3769
Date Registered: 19.06.07

Re: Prepar3D V3-ketju
« Reply #63 on: 15.05.16, 17:53 »

Onpa erikoista, minulla ainakin defu-EFHK näkyi ihan oikein kun ensimmäisen asennuskerran jälkeen tutkin maisemia. Mitä noihin tweekkeihin tulee niin onhan noita esim. tämä http://www.avsim.com/topic/487786-realismshaderpack-v11/ Tuolla saa kirkkaammat maatekstuurit ja voimakkaammat varjot.
Juhani Pelli
Offline Offline

Posts: 282
Date Registered: 10.02.09

Re: Prepar3D V3-ketju
« Reply #64 on: 16.05.16, 09:42 »

Seuraava kymysys..

Onko kukaan saanut intrgroitua PMDG 737 NGX.ää Prepar3D  V3:seen? PmDG:n lataussuvulla on manittu kone PreparD3 V3 installerilla, mutta jotenkin tuntuu hurjalta maksaa siiitä 90 taalaa...( toisaalta ei se hölömö ole joka pyytää, mut se voi olla joka maksaa...)

Kokeilin asennusta ensin niin, että kopion suoraan FSX:stä kyseisen masiinan Prepar3D:n Simobjects\Airplanes kansioon. Kone näkyi nyt  P3D:ssä, mutta mikään hilavitkutin ei toiminut. Ovat varmaan viisauksissaan kyhänneet jonkin eston tälle asennukselle..josta mulla ei ole hajuakaan.

Aerosoftin Beaweriä yritin myös ensin asentaa sen installerilla, mutta se konsti ei toiminut. Sitten selasin foorumia ja Leinosen Mikale kertoi  MigrationTool_3.2.0.1011-sovelluksesta. hankin sen ruhtinaalliseen n. 13 taalan hintaan, jolla asennus sitten onnistui. Samoin asentelin muutamia  FSX:lle tarkoitettuja Aerosoftin kenttiä ja hyvin pelaavat. Toi PMDG:n teos vain ei onnistu...
t. Jussi
« Last Edit: 16.05.16, 09:54 by Juhani Pelli »
Petri Koivisto
Offline Offline

Posts: 14259
Date Registered: 21.07.04

Re: Prepar3D V3-ketju
« Reply #65 on: 16.05.16, 09:48 »

Seuraava kymysys..

Onko kukaan saanut intrgroitua PMDG 737 NGX.ää Prepar3D  V3:seen?
Joo, senkun ostaa sen P3D version... Roll Eyes
Joona Väisänen
Offline Offline

Posts: 6038
Date Registered: 27.10.01

Re: Prepar3D V3-ketju
« Reply #66 on: 16.05.16, 10:00 »

Joo, senkun ostaa sen P3D version... Roll Eyes

Jep. Kannattaako piratisoida näitä laadukkaimpia koneita. Saat käyttää, kun ostat.
Tomi Renberg
Offline Offline

Posts: 164
Date Registered: 22.02.16

Re: Prepar3D V3-ketju
« Reply #67 on: 16.05.16, 10:52 »

Onko kukaan saanut intrgroitua PMDG 737 NGX.ää Prepar3D  V3:seen? PmDG:n lataussuvulla on manittu kone PreparD3 V3 installerilla, mutta jotenkin tuntuu hurjalta maksaa siiitä 90 taalaa...( toisaalta ei se hölömö ole joka pyytää, mut se voi olla joka maksaa...)


Unohda, ei tule onnistumaan. Kyseessä on kaksi eri simulaattoria ja molemmille on ihan eri binäärit. Sehän takia siitä on FSX sekä P3D versiot. Ethän sä nyt saa esim. Aerosoftin Airbussiakaan FSXn binääreillä toimimaan P3Dssä. Maisemat erikseen. Jos taas kyse jostakin torrenteista niin onnea vain matkaan. Ostamalla saat sen suoraan toimimaan ilman mitään ongelmaa ja kyselyjä.

Onko PMDGn P3D hinnat enää kohtuullisia, mutta maksavia asiakkaita ja tyytyväisiä asiakkaita on toistaiseksi löytynyt. Saapa nähdä onko 747 aikanaan vielä kalliimpi kuin 777.

Simuilu ei ole erityisen halpa harrastus, jos ei sitten tyydy vetelämään jollain FS9llä ja yli kymmen vuotta vanhalla raudalla.
Juhani Pelli
Offline Offline

Posts: 282
Date Registered: 10.02.09

Re: Prepar3D V3-ketju
« Reply #68 on: 16.05.16, 13:33 »



Unohda, ei tule onnistumaan. Kyseessä on kaksi eri simulaattoria ja molemmille on ihan eri binäärit. Sehän takia siitä on FSX sekä P3D versiot. Ethän sä nyt saa esim. Aerosoftin Airbussiakaan FSXn binääreillä toimimaan P3Dssä. Maisemat erikseen. Jos taas kyse jostakin torrenteista niin onnea vain matkaan. Ostamalla saat sen suoraan toimimaan ilman mitään ongelmaa ja kyselyjä.

Onko PMDGn P3D hinnat enää kohtuullisia, mutta maksavia asiakkaita ja tyytyväisiä asiakkaita on toistaiseksi löytynyt. Saapa nähdä onko 747 aikanaan vielä kalliimpi kuin 777.

Simuilu ei ole erityisen halpa harrastus, jos ei sitten tyydy vetelämään jollain FS9llä ja yli kymmen vuotta vanhalla raudalla.

Niinpä niin...en tunustaudu olevani piratismin kannattaja...en kuuna kullan valkeana ole käyttänyt/ostanut minkäänlaista piraattia...en edes aurinolaseja, joten tekijälle kuuluu mikä tekijälle kuuluu ja siitä on hänen saatava palkkansa. Siitä ollaan yhtä mieltä.

 Tässä tapauksessa tiedustelin vain mahdollisuutta siihen, koska esim FSPilotShop myy...huom ei jaa ilmaiseksi ladattavaksi..  em. viestissä mainittua Migration Tool_3.2.0.11-sovellusta.
Vähäisellä käistyskyvylläni olen aprikoinut, ettei tämän sovelluksen käyttö olisi tässä tapauksessa kriminalisoitua.  Olenhan ostanut ihan laillisesti PMDG:n FSX tuotteen kuten myös tämän FSPilot Shopin sovelluksen. Jos asia olisi noin kun mainitsit, niin silloinhan FSPilot shop polkenee tekijänoikeuksia mahdollistaen FSX:lle suunitellut tuotteet myös P3D:ssä käytettäviksi. Ja siksi toiseksi miten nyt sitten myös maisemat voisivat poiketa tästä...jokuhan nekin on rakentanut rahaa saadakseen.
Aiemmin mainitsemani Beawer on pelkästään FSX- versio. Airbussilla on sekä FSX- ja P3D installeri samassa latauksessa, joten sen suhteen ei ongelmia

yst. Jussi
Tomi Renberg
Offline Offline

Posts: 164
Date Registered: 22.02.16

Re: Prepar3D V3-ketju
« Reply #69 on: 16.05.16, 14:54 »

Jos asia olisi noin kun mainitsit, niin silloinhan FSPilot shop polkenee tekijänoikeuksia mahdollistaen FSX:lle suunitellut tuotteet myös P3D:ssä käytettäviksi. Ja siksi toiseksi miten nyt sitten myös maisemat voisivat poiketa tästä...jokuhan nekin on rakentanut rahaa saadakseen.

Maisemat on käytännössä vain bittikarttoja. Riittää periaatteessa vain, että ne ovat oikeassa formaatissa ja oikeassa hakemistossa simulle. Lentokoneet ovat muutakin kuin bittikarttoja (ainakin PMDGn) ja niissä on ihan spesifistä simukohtaista koodia FSXlle ja P3Dlle. Jos et usko, niin kokeile migratoida Aerosoftin FSX-Airbus P3Dään (ilman että käytät installeria, koska se valitsee tietysti P3Dlle oikeat binäärit ja FSX oikeat binäärit). Ei ole mahdollista tehdä mitään migraatio-ohjelmaa, joka tekee maagisen muutoksen FSX -> P3D tai kenties vielä XPlaneenkin. Kaikki ovat eri ohjelmia ja jokaisella on omat rajapintansa. Miksi luulet, että jokaiselle simulle on omat versionsa? Alussa FSX/P3D ei ollut juurikaan eroa, mutta eroa tulee jokaisessa uudessa P3D versiossa lisää.
« Last Edit: 16.05.16, 15:02 by Tomi Renberg »
Juhani Pelli
Offline Offline

Posts: 282
Date Registered: 10.02.09

Re: Prepar3D V3-ketju
« Reply #70 on: 16.05.16, 16:09 »

Maisemat on käytännössä vain bittikarttoja. Riittää periaatteessa vain, että ne ovat oikeassa formaatissa ja oikeassa hakemistossa simulle. Lentokoneet ovat muutakin kuin bittikarttoja (ainakin PMDGn) ja niissä on ihan spesifistä simukohtaista koodia FSXlle ja P3Dlle. Jos et usko, niin kokeile migratoida Aerosoftin FSX-Airbus P3Dään (ilman että käytät installeria, koska se valitsee tietysti P3Dlle oikeat binäärit ja FSX oikeat binäärit). Ei ole mahdollista tehdä mitään migraatio-ohjelmaa, joka tekee maagisen muutoksen FSX -> P3D tai kenties vielä XPlaneenkin. Kaikki ovat eri ohjelmia ja jokaisella on omat rajapintansa. Miksi luulet, että jokaiselle simulle on omat versionsa? Alussa FSX/P3D ei ollut juurikaan eroa, mutta eroa tulee jokaisessa uudessa P3D versiossa lisää.


En luule mitään....ja en varmaan kokeile, kun en osaa... ja anteeksi tietämättömyyteni kaikkiiin erityisiin yksityiskohtiin liittyen. Joten lienee tämä asia käsitelty...vai?
yst. Jussi
Joona Väisänen
Offline Offline

Posts: 6038
Date Registered: 27.10.01

Re: Prepar3D V3-ketju
« Reply #71 on: 16.05.16, 17:36 »

En luule mitään....ja en varmaan kokeile, kun en osaa... ja anteeksi tietämättömyyteni kaikkiiin erityisiin yksityiskohtiin liittyen. Joten lienee tämä asia käsitelty...vai?
yst. Jussi

Turhaan anteeksi pyytelet. Kysyä aina saa. Muutenhan ei koskaan oppisi. Mutta nuo koneet on tosiaan niin monimutkaisia ettei kannata edes yrittää millään migration toolilla niitä kääntää. Muiden valmistajien koneista en osaa sanoa (kun ei kiinnosta) mutta PMDG:n koneet tosiaan on suolaisen hintaisia mutta on joka euron arvoinen. P3D 777 taitaa maksaa 135$. Mutta sillä saa lähes täydellisen bugivapaan mallinnoksen 777:sta.
Mikael Leinonen
Offline Offline

Posts: 3769
Date Registered: 19.06.07

Re: Prepar3D V3-ketju
« Reply #72 on: 24.05.16, 15:17 »

P3D:lle julkaistu ilmainen twiikkaustyökalu
http://www.avsim.com/topic/489018-prepar3d-tweak-assistant-pta/
« Last Edit: 29.05.16, 21:34 by Mikael Leinonen »
Teo Karvonen
Offline Offline

Posts: 110
Date Registered: 20.08.15

Re: Prepar3D V3-ketju
« Reply #73 on: 25.05.16, 05:59 »

P3D:lle julkaistu ilmainen twiikkaustyökalu
http://www.avsim.com/topic/489018-prepar3d-tweak-assistant-pta/

Wau! Toiha on hyvä! Kiitos jaosta. Smiley
Arttu Heinonen
Offline Offline

Posts: 638
Date Registered: 24.01.10

Re: Prepar3D V3-ketju
« Reply #74 on: 26.05.16, 11:13 »

Milläs Aerosoft Mega Airport Helsingin valot(tekstuurien alpha-kanavat) sai kuntoon? Täällä jossain oli joku fix, hakua käyttämällä ei löytynyt...
Harri Laitinen
Offline Offline

Posts: 1317
Date Registered: 15.01.02

Re: Prepar3D V3-ketju
« Reply #75 on: 26.05.16, 13:12 »

Milläs Aerosoft Mega Airport Helsingin valot(tekstuurien alpha-kanavat) sai kuntoon? Täällä jossain oli joku fix, hakua käyttämällä ei löytynyt...

http://www.fsnordic.net/discussion/index.php/topic,102721.msg1529281.html#msg1529281

Allekirjoitus
Tatu Kantomaa
Patu Cantona
Offline Offline

Posts: 8907
Date Registered: 14.02.02

WWW
Re: Prepar3D V3-ketju
« Reply #76 on: 26.05.16, 18:53 »

Maisemat on käytännössä vain bittikarttoja.

Eivät ole, mutta toistaiseksi muutokset ovat olleet aika pieniä/hitaita maiseman osalta. Tämäkin tulee varmaan hitaasti muuttumaan. Periaatteessa FSX:stä peritty maisemakoodi ei liene hassumpi, esri shp tiedostot taittuvat maastoon ja geotiffeistä saa photomaiseman ja korkeusmallin aika helposti. Lentokenttien mallintamisessa tarvitaan sitten vähän muutakin. Jos vanhimmat koodit eivät ole vielä lakanneet toimimasta P3D:ssä, niin varmaan ajan myötä lakkaavat toimimasta. Ainakin lentokenttien pohjia ohjeistetaan tekemään eri tavalla kuin FSX:lle.

En osaa sanoa osaako esim. Migration tool tunnistaa erilaiset ja eri tavalla tehdyt maisema bgl-tiedostot.

'Don't panic'
Mikael Leinonen
Offline Offline

Posts: 3769
Date Registered: 19.06.07

Re: Prepar3D V3-ketju
« Reply #77 on: 29.05.16, 21:35 »

Mikael Leinonen
Offline Offline

Posts: 3769
Date Registered: 19.06.07

Re: Prepar3D V3-ketju
« Reply #78 on: 01.06.16, 19:43 »

Prepar3D V3.3 on julkaistu  thmbup

General Platform Updates

New Features
Multichannel (Professional Plus only)
Creating add-on content that integrates with Prepar3D has been simplified and also supports enabling and disabling add-ons from within the application
Controller axis sensitivity can now be set per flight mode (normal, slew, etc.)
Menu keyboard key now opens the context menu on the active view
Fixes and Improvements
Fixed tab order and typos in various UI screens
Fixed bug that prevented ground vehicles from updating their door system
Improved avatar record and playback
Fixed bug where panel-only state could load incorrectly depending on the scenario
Fixed crash that could occur when leaving vehicles with many gauges
Restore Local Time Setting in the Go To Airport UI is now on by default
Fixed bug in Select Vehicle screen that prevented vehicles from being selected after clicking the search box
Fixed issue where uninstalling could fail to deactivate license on Windows 10 in some cases
Position freeze user is now automatically turned off when hosting multiplayer
Updated installer to include .NET 4.5.1
Scaleform MenuWindow now displays a scrollbar when text overflows window size
Fixed bug where pressing '0' would not activate the last option in the ATC menu.
Fixed bug that prevented setting KEY_ADF2_RADIO_SWAP
Fixed bug where panel keyboard shortcuts would also activate ATC options if ATC window was open
"Display fuel quantity as weight" setting in Fuel and Payload screen now saves correctly
Updated item ordering in the multiplayer drop-down menu
Fixed bug where Time Preview slider would not stop moving when hitting Apply
Canceling out of the Select Airport screen will no longer unpause the simlulation
Fixed bug that could cause label text to be invalid when being displayed in multiple views
Fixed bug where opening the Scenery Library UI would change the title of Prepar3D Scenery to FS9 Scenery
Fixed memory leak that could occur during scenery library reloads
Fixed throttle issues when using X Grip joysticks
Fixed bug that prevented custom mini panels from opening when loading a scenario
Scaleform multiple choice options no longer add brackets around user-defined menu items
Fixed bug which prevented temperature and winds aloft layers from being read in correctly when decoding WINDS ALOFT metar data
Rendering and Performance Updates

New Features
View groups can be created to easily configure views across multiple displays using the View Group Management window
Post processes can now be applied per display using the View Group Management window
Support for Scalable Display Technologies Easy Blend™ to blend multiple projected images together on curved or flat surfaces
Fixes and Improvements
Fixed bug that would prevent aircraft lights from appearing at startup
Improved cloud rendering performance
Fixed custom z bias scenery flickering issues including runways and runway markings
Fixed crash in XML gauges using RTT elements when Mip-map VC Panels was disabled
Fixed bug which could cause shadows to disappear when using RTT gauges
Fixed bug preventing IR post process from being used in RTT views
Fixed startup crash that would occur on laptops using both Intel HD Graphics and NVIDIA cards to drive different displays
SpeedTree LOD transitions are now more consistent
Fixed minor texture issues with multi-GPUs
Added cloud facing mode setting to the weather section of the Prepar3D.cfg, refer to the Weather Settings section in learning center
Fixed bug that could prevent certain views from blacking out during loading
Fixed bug where Special Effects Distance slider was incorrectly modifying effect rates
SimDirector Updates

New Features
Scenery and Mobile Scenery models can now be swapped out without having to recreate the object
Player objects now render their assigned vehicle in Director Mode
Player objects can now be assigned an AssociationID
Camera object now renders a directional wireframe
Added zoom buttons to visualization
Open Scenario Dialog now shows all scenario content directories defined in Content Pathing
Visual Path can now be assigned to player objects
Scenarios now autosave (default every 5 minutes but can be configured or disabled)
Scaleform Object origin can now be modified
Added units display to gauge variable and property logic nodes
Added goal resolution to GoalResolutionAction node and goal state to goal nodes
Entities can now be filtered by type in Catalog
Added better visual feedback when dragging and dropping objects
New splash screen shown when entering SimDirector and SimOperator
Added button to toggle between zoom modes (standard and precise zoom)
Fixes and Improvements
Fixed bug where attachments were not cleared when changing entity's container title
Fixed crash that would occur when pressing Ctrl+G to group objects when focus was in visualization
Dampened slew speed when using controllers
Fixed bug where user would have to zoom out multiple times to zoom away from the ground in certain cases
Fixed crash that could occur when renaming a waypoint list in the waypoint editor
Improved Catalog search speed
Director Mode Camera position is now saved between mode switches
Fixed bug that prevented vehicle selection from working after changing weather
Multiple object references can be added/removed at once in supporting objects
Camera orientation property is now disabled if tracked target or track race leader is set
Saving scenarios now adds them to the top of the recent items list
Fixed bug where recently saved items would not update new title and description values
Fixed bug where scenario object rotation would snap back to original values after modifying them using the object properties window
Fixed memory leaks and optimized memory usage
Added more validation feedback when using Spawn Lists
Fixed crashes that could occur with Scaleform Objects attached to other objects
Fixed bug that could cause attached Scaleform Objects to be in the incorrect position
Fixed bug where waypoint list could be moved in Director Mode causing a crash
Fixed crash that would occur when deleting an entity referenced by another entity's AI Behavior
Fixed bug that could prevent the camera object from being set to the main view when activated
Fixed bug where grouping an AIBehaviorActivationAction would delete its selected behavior
Fixed bug where the IsOnGround flag did not work correctly for Mobile Scenery
Fixed bugs causing the translation gizmo y axis to not work in certain cases including attached Scaleform objects and Mobile Scenery and AI entities when Snap to Ground was turned off
Property Description box now remains at a fixed size preventing the Object Properties window from resizing when clicking different properties
Added more precision for decimal value properties
Fixed object rename bug that could cause multiple objects to be stuck in edit mode when using F2 to rename
Gizmo state now persists when selecting different objects back-to-back
Fixed bug where scenario would not be marked as changed when deleting objects
Fixed bug which could cause extra scenery objects to be created when moving or rotating objects
Improved rotation gizmo
Fixed bug that could cause waypoints to be selected when selecting a range of objects in the Objects view
Fixed bug that would occasionally cause the cursor in the ScenarioVariable field to jump to the front of the text when typing
Camera objects now autogenerate a name when created
Fixed bug where key events would get sent to Prepar3D when typing in the Catalog search box
Fixed bug where the user ownship bounding box would remain onscreen when moving the ownship offscreen
Catalog window now displays the correct total number of objects
Changed property order in Object window
Removed descr field from object properties
Gizmo size is now constant
Improved speed of duplicating large number of objects
Fixed bug where hidden reference lists were not filtered out of the drag/drop context menu in the Visualization
Fixed bug which could cause Property Grid enumeration fields to revert back to their original values in some cases
Added validation checks for attached world object cycles
Fixed memory leak caused by deactivated Scaleform Objects
Title and Descr no longer editable in the Advanced Properties section
Fixed bug where file information would not update when clicking "Save As" in the File menu
Fixed bug where the state of the Weather button would be incorrect on first launch
Fixed bug where context menu in visualization could be brought up when no objects were selected
Fixed bug where the incorrect camera would be used when booting to SimDirector from the command line
Updated various sections of the documentation
Fixed bug where object selection could be incorrect after selecting objects with a search and/or type filter applied in the objects view
Fixed bug where search in Objects window would not find objects in minimized groups
Fixed bug where moving attached objects would cause heading to oscillate or rotate
Updated zoom controls to be more precise
Moved Avatar Attach/Detach button to the File menu vehicle section
Fixed bug where moving objects with platforms would cause the object to move offscreen
Fixed crash that would occur when attaching a Scaleform object to an entity
Fixed crash that could occur when previewing a flight recording in Flight Instructor mode
.SPB files are now sent to clients in SimOperator
Space for object description and preview in the Catalog is now always reserved
Reduced the sensitivity of the translation gizmo
Fixed bug where toggling AltitudeIsAGL on scenery objects would cause them to draw in the wrong location
Fixed bug where using the rotation gizmo on objects attached to other objects would cause the heading to change
AIType "Edit" button is now hidden when AIType is "None"
Fixed bug where Center On would not position camera correctly with certain objects
Fixed bug where snapping to the ownship or centering on an object could cause the zoom level to be incorrect
Fixed bug that could cause gizmos to sometimes draw behind objects
Fixed crash caused by repeatedly pressing the close button during initial load
Fixed bug where vehicle could be at the wrong altitude after using Select Airport
SDK and SimConnect Updates

New Features
Side angles and local offsets can now be added to camera definitions
Fixes and Improvements
Fixed PDK documentation errors
Fixed bug where zeroed out packet received via SimConnect could close client
Fixed bug where content remove command line command would fail if specifying both title and path
ISimObject properties/events which share the same name can now be get and set using SimConnect
Fixed bug that could cause empty/invalid SimConnect packets from being sent and handled
Fixed bug that could prevent loading weather themes through SimConnect
Multiplayer Updates

Fixes and Improvements
Tweaked blend duration for DIS dead reckoning
Time to Live (TTL) now configurable
Fixed bug that prevented AI from firing weapons when using the Attacker behavior in multiplayer
Fixed valid ranges for DIS multicast connections
Fixed bug where clients could be placed at an incorrect location after vehicle crash in multiplayer
Fixed issue where chat input text field would not be visible when using long usernames
Prepar3D Content

New Features
Added Fury drone to default selectable vehicles
LCS-1 USS Freedom and LCS-3 USS Fort Worth can now be placed in SimDirector
Fixes and Improvements
Fixed bug where installation was not looked up correctly on 32-bit Windows
Fixed several default values for the IRIS T-6A Texas II SP2
Updated several SDK samples
Prepar3D Scenery

Fixes and Improvements
Fixed bug where installation was not looked up correctly on 32-bit Windows
Prepar3D SDK

Fixes and Improvements
Fixed documentation errors for freeze simulation variables
Fixed issue where the local modeldef.xml would never be referenced by the 3dsMax exporter
Mobile Scenery data now available through SimConnect
Streamlined add-on installation process
Fixed issues in XtoMDL tool when using /WRITETOFILE flag

Mikael Leinonen
Offline Offline

Posts: 3769
Date Registered: 19.06.07

Re: Prepar3D V3-ketju
« Reply #79 on: 02.06.16, 10:56 »

Nyt kun päivitys on asennettu niin:

ASN ja GTN750 vaativat päivityksen toimiakseen , Orbx, GSX ja FSUIPC toimivat kun ne päivittää uusimpaan versioon

P3D Tweaking Assistant ei toimi, ei myöskään RSP joten ei kannata asentaa kumpaakaan uuteen simuun ellei halua ongelmia.

Muuten kaikki lisurit toimivat niinkuin pitääkin ja päivitysmetodi toimii kuten ennenkin  thmbup
« Last Edit: 02.06.16, 11:15 by Mikael Leinonen »
Pages: 1 2 3 [4] 5 6 ... 10 Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1