Prepar3D V3-ketju

<< < (13/32) > >>

jussi57:
Heh...nyt sitte ilmeni yksi pieni vaiva. Kun Prepar käynnnistyy, ilmestyy näyttöön teksi:

Scenery.CFG file error.
Scenerys remote directory is invalid: Would You like to unload this area?...

missä toi scenery.cfg sijaitsee ja mitä sille olisi tehtävissä..kertoisitteko viisaammat...

t. Jussi 

pho201:
En tiedä, mutta FSX:ssä se on polun: C:\Program Data\Microsoft\FSX päässä olevassa kansiossa FSX. Ehkä P3D tekee vastaavan Program Data-kansioon?

Tuo ilmoitus aiheutuu mahdollisesti siitä, että sinulla on jokin maisema ulkoisella (remote) levyllä ja levyasema esimerkiksi pois päältä tai sitten maisemakansion nimet eivät täsmää, tms.

jussi57:
Quote

En tiedä, mutta FSX:ssä se on polun: C:\Program Data\Microsoft\FSX päässä olevassa kansiossa FSX. Ehkä P3D tekee vastaavan Program Data-kansioon?

Tuo ilmoitus aiheutuu mahdollisesti siitä, että sinulla on jokin maisema ulkoisella (remote) levyllä ja levyasema esimerkiksi pois päältä tai sitten maisemakansion nimet eivät täsmää, tms.Juu kiitos ..ja sieltähän se löytyi...tekee vastaavaan paikkaan..eli C:\Program Data\Locheed Martin\PreparD v 3.
FSX on omalla kiintolevyllään, eikä sen maisemilla pitäis olla yhteyttä Prepar:iiin.

Sitte toinen juttu. Onko kukaan käyttänyt minkämoisia tweakkeja kuvan laadun parantamiseen..Mulla esim. default EFHK:n rullaustiet näyttävät väritykseltään siltä, kuin nurmella ajelisi..??

t.Jussi

erese:
Onpa erikoista, minulla ainakin defu-EFHK näkyi ihan oikein kun ensimmäisen asennuskerran jälkeen tutkin maisemia. Mitä noihin tweekkeihin tulee niin onhan noita esim. tämä http://www.avsim.com/topic/487786-realismshaderpack-v11/ Tuolla saa kirkkaammat maatekstuurit ja voimakkaammat varjot.

jussi57:
Seuraava kymysys..

Onko kukaan saanut intrgroitua PMDG 737 NGX.ää Prepar3D  V3:seen? PmDG:n lataussuvulla on manittu kone PreparD3 V3 installerilla, mutta jotenkin tuntuu hurjalta maksaa siiitä 90 taalaa...( toisaalta ei se hölömö ole joka pyytää, mut se voi olla joka maksaa...)

Kokeilin asennusta ensin niin, että kopion suoraan FSX:stä kyseisen masiinan Prepar3D:n Simobjects\Airplanes kansioon. Kone näkyi nyt  P3D:ssä, mutta mikään hilavitkutin ei toiminut. Ovat varmaan viisauksissaan kyhänneet jonkin eston tälle asennukselle..josta mulla ei ole hajuakaan.

Aerosoftin Beaweriä yritin myös ensin asentaa sen installerilla, mutta se konsti ei toiminut. Sitten selasin foorumia ja Leinosen Mikale kertoi  MigrationTool_3.2.0.1011-sovelluksesta. hankin sen ruhtinaalliseen n. 13 taalan hintaan, jolla asennus sitten onnistui. Samoin asentelin muutamia  FSX:lle tarkoitettuja Aerosoftin kenttiä ja hyvin pelaavat. Toi PMDG:n teos vain ei onnistu...
t. Jussi

Navigation

Up one level

Next page

Previous page