FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
18.09.18, 16:18

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Lentosimulaattorit
| |-+  Yleinen simulaattorikeskustelu (Moderators: Juha Kalli, Mikko Maliniemi, Janne Sinkkonen, Ilkka Portti, Mikko J Köykkä)
| | |-+  Prepar3D V3-ketju
:  

« previous thread next thread »
Pages: 1 ... 7 8 [9] 10 Reply Print
Author Topic: Prepar3D V3-ketju  (Read 42893 times)
Jouka Ahponen
Offline Offline

Posts: 1013
Date Registered: 03.07.09

Re: Prepar3D V3-ketju
« Reply #160 on: 25.02.17, 10:59 »

Jos ostaa vai kannattaako edes ostaa Academic Lisenssi versiota,niin tuleeko siinä se vesileima joka on kokoajan näkyvillä?

Academic verisossa tulee kyllä vesileima, joka näkyy oikeassa yläkulmassa. Professionaalissa ei tätä tule. Sinänsä mitään muuta eroa, paitsi sitten lisenssipuolella näillä kahdella ei ole. Mikäs siinä, jos haluaa maksaa 160 euroa pienen lähes huomaamattoman merkin poistamisesta, mutta itse säästän rahani muuhun. laugh

Joten, jos Preparin meinaa ostaa, niin ilman muuta Academic version kannattaa hankkia. Ellei sitten ole jotain erityistä syytä hankkia professional versiota.
« Last Edit: 25.02.17, 11:04 by Jouka Ahponen »

ProjectFly Focus Group Manager
https://app.projectfly.co.uk
Ville Lindgren
Offline Offline

Posts: 1293
Date Registered: 19.06.10

Re: Prepar3D V3-ketju
« Reply #161 on: 25.02.17, 11:03 »

V4 on tulossa pian tai  "pian", eli kannattanee odottaa vielä vähän aikaa ennnenkuin ostaa. Koska vaikka omistat v3:n et saane alennusta v4:stä.
Joona Väisänen
Offline Offline

Posts: 6255
Date Registered: 27.10.01

Re: Prepar3D V3-ketju
« Reply #162 on: 25.02.17, 11:40 »

Jos ostaa vai kannattaako edes ostaa Academic Lisenssi versiota,niin tuleeko siinä se vesileima joka on kokoajan näkyvillä?

Tulee mutta se o huomaamaton.
Lauri FIN918
Former member
Re: Prepar3D V3-ketju
« Reply #163 on: 25.02.17, 12:02 »

Mikko Kärkkäinen
Offline Offline

Posts: 1230
Date Registered: 11.12.11

Re: Prepar3D V3-ketju
« Reply #164 on: 25.02.17, 12:16 »

Ei mulla tuommoista ole..  Huh
Joona Väisänen
Offline Offline

Posts: 6255
Date Registered: 27.10.01

Re: Prepar3D V3-ketju
« Reply #165 on: 25.02.17, 16:43 »

Ei mulla tuommoista ole..  Huh

On jos sulla on academic lisenssi.
Mikko Kärkkäinen
Offline Offline

Posts: 1230
Date Registered: 11.12.11

Re: Prepar3D V3-ketju
« Reply #166 on: 25.02.17, 18:50 »

Ei muuten ole. Kurkkaa vaikka mun screenshotteja joita oon ladannu tänne. Ja academic-lisenssi löytyy. NI!  Cool

Muokkaus: näkyykö noi vesileimat ruutukaappauksissa? Enoo kyllä nähny pelissä ruudulla mitään tekstiä..  Huh
« Last Edit: 25.02.17, 18:55 by Mikko K?rkk?inen »
Ville Lindgren
Offline Offline

Posts: 1293
Date Registered: 19.06.10

Re: Prepar3D V3-ketju
« Reply #167 on: 25.02.17, 19:35 »

Eikös se ole vaan positiivinen juttu ettei näy?
Mikko Kärkkäinen
Offline Offline

Posts: 1230
Date Registered: 11.12.11

Re: Prepar3D V3-ketju
« Reply #168 on: 25.02.17, 19:36 »

No on kyllä..  Cheesy
Jyri Leijala
Offline Offline

Posts: 270
Date Registered: 17.09.11

Re: Prepar3D V3-ketju
« Reply #169 on: 25.02.17, 19:43 »

Ei ole kyllä itseä haitannut kertaakan toi teksti.
No tosin näkyy sielä yläreunassa aina fps jne joten Cheesy
Petri Koivisto
Offline Offline

Posts: 14418
Date Registered: 21.07.04

Re: Prepar3D V3-ketju
« Reply #170 on: 25.02.17, 22:25 »

Ei muuten ole. Kurkkaa vaikka mun screenshotteja joita oon ladannu tänne. Ja academic-lisenssi löytyy. NI!  Cool
Ei mullakaan näy, kun rajaa sen pois kuvista. Grin Joko sulla on joku muu kuin academic lisenssi, tai sitten se näkyy. Tuskinpa on muuta vaihtoehtoa?
Mikko Kärkkäinen
Offline Offline

Posts: 1230
Date Registered: 11.12.11

Re: Prepar3D V3-ketju
« Reply #171 on: 26.02.17, 07:18 »

Tuskinpa on muuta vaihtoehtoa?
Näköjään on!  Roll Eyes
Mikko Kärkkäinen
Offline Offline

Posts: 1230
Date Registered: 11.12.11

Re: Prepar3D V3-ketju
« Reply #172 on: 26.02.17, 07:40 »

Kokeilin, niin ainakin mä saan sen asetuksista pois. Siis tuon Academic-tekstin.  Wink
Lauri FIN918
Former member
Re: Prepar3D V3-ketju
« Reply #173 on: 26.02.17, 07:50 »

Kokeilin, niin ainakin mä saan sen asetuksista pois. Siis tuon Academic-tekstin.  Wink

Mikähän asetus mahtaa nyt olla kyseessä.
Mikko Kärkkäinen
Offline Offline

Posts: 1230
Date Registered: 11.12.11

Re: Prepar3D V3-ketju
« Reply #174 on: 26.02.17, 08:05 »

Options->settings->General->InformationText, ja kun ei ole täppää "Show notification text"-kohdassa, niin mulla katoaa tuo Academic-teksti ylhäältä...
Mikko Kärkkäinen
Offline Offline

Posts: 1230
Date Registered: 11.12.11

Re: Prepar3D V3-ketju
« Reply #175 on: 26.02.17, 08:07 »

Niin kuin näin:

Päällä


Pois

Petri Koivisto
Offline Offline

Posts: 14418
Date Registered: 21.07.04

Re: Prepar3D V3-ketju
« Reply #176 on: 26.02.17, 09:04 »

Niin kuin näin:
No johan on. thmbup Tosin kun tuo on pois niin ei taida nähdä edes esim. FPS-tietoja yms? Joskus kokeilin tuon, mutta enpä kiinnittänyt huomiota tuohon academic-tekstiin..
Lauri FIN918
Former member
Re: Prepar3D V3-ketju
« Reply #177 on: 26.02.17, 09:16 »

No johan on. thmbup Tosin kun tuo on pois niin ei taida nähdä edes esim. FPS-tietoja yms? Joskus kokeilin tuon, mutta enpä kiinnittänyt huomiota tuohon academic-tekstiin..

Vähän epäilen että tuo on bugi. Mutta elkää menkö ilmottelemaan laugh.
Patrick Ojanen
Offline Offline

Posts: 4551
Date Registered: 13.04.09

Re: Prepar3D V3-ketju
« Reply #178 on: 26.02.17, 09:30 »

No ei se juurikaan haittaa tuossa yläkulmassa, kun FPS-tiedotkin siellä pyörivät  Grin

Mikko Kärkkäinen
Offline Offline

Posts: 1230
Date Registered: 11.12.11

Re: Prepar3D V3-ketju
« Reply #179 on: 26.02.17, 09:35 »

Miksi kukaan haluaa FPs-tietoja häiritsemään simukokemusta?  Smiley
Pages: 1 ... 7 8 [9] 10 Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1