FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
20.07.18, 18:06

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Lentosimulaattorit
| |-+  Yleinen simulaattorikeskustelu (Moderators: Juha Kalli, Mikko Maliniemi, Janne Sinkkonen, Ilkka Portti, Mikko J Köykkä)
| | |-+  Prepar3D V3-ketju
:  

« previous thread next thread »
Pages: 1 ... 8 9 [10] Reply Print
Author Topic: Prepar3D V3-ketju  (Read 41999 times)
Joona Väisänen
Offline Offline

Posts: 6215
Date Registered: 27.10.01

Re: Prepar3D V3-ketju
« Reply #180 on: 26.02.17, 17:59 »

Options->settings->General->InformationText, ja kun ei ole täppää "Show notification text"-kohdassa, niin mulla katoaa tuo Academic-teksti ylhäältä...

Tuota pitäisi katsoa jos cfg:stä saisi vain tuon pois.
Joona Väisänen
Offline Offline

Posts: 6215
Date Registered: 27.10.01

Re: Prepar3D V3-ketju
« Reply #181 on: 26.02.17, 18:01 »

Miksi kukaan haluaa FPs-tietoja häiritsemään simukokemusta?  Smiley

Kun haetaan parasta suorituskykyä, se on aika oleellinen. Ei muuten.
Mika Virolainen
Online Online

Posts: 3624
Date Registered: 18.12.01

Re: Prepar3D V3-ketju
« Reply #182 on: 26.02.17, 18:23 »

Hyvä Mikko, luulisi tuollaisen asian olevan yleistä tietoa? Joskus se on pienestä kiinni Cool

Joni Rantala
Offline Offline

Posts: 1313
Date Registered: 04.05.04

Re: Prepar3D V3-ketju
« Reply #183 on: 26.02.17, 18:44 »

Kiitos vinkeistä.Tuleekohan ACTIVE SKY 2016:sta v4 yhteen sopiva?.Meinaan että kannattaako nyt hankkia?

Mikko Kärkkäinen
Offline Offline

Posts: 1205
Date Registered: 11.12.11

Re: Prepar3D V3-ketju
« Reply #184 on: 26.02.17, 19:22 »

Törmäsin taas ongelmiin. Anteeksi. Latasin tuon Ground Services X:n demon P3D:lle, kun sen pitäisi toimia EDDM-kentällä, jonka omistan (Aerosoft). Ajattellin kokeilla huomenillalla millainen lisäosa on kyseessä. Nyt ohjaimet eivät toimi: napit eivätkä akselit. Alkoi sillä sekunnilla, kun asensin tuon. Poistin GSX:n, mutta ongelma jäi. Olen käynnistänyt koneen uudelleen monta kertaa ja todennut ohjaimet ehjiksi. P3D kyllä tunnistaa napit ja ohjaimet asetuksissa, mutta itse pelissä ne eivät tee mitään. Hyvin erikoista. Olisiko foorumilaisilla taas antaa tyhmälle neuvoja?
Joona Väisänen
Offline Offline

Posts: 6215
Date Registered: 27.10.01

Re: Prepar3D V3-ketju
« Reply #185 on: 26.02.17, 19:27 »

Törmäsin taas ongelmiin. Anteeksi. Latasin tuon Ground Services X:n demon P3D:lle, kun sen pitäisi toimia EDDM-kentällä, jonka omistan (Aerosoft). Ajattellin kokeilla huomenillalla millainen lisäosa on kyseessä. Nyt ohjaimet eivät toimi: napit eivätkä akselit. Alkoi sillä sekunnilla, kun asensin tuon. Poistin GSX:n, mutta ongelma jäi. Olen käynnistänyt koneen uudelleen monta kertaa ja todennut ohjaimet ehjiksi. P3D kyllä tunnistaa napit ja ohjaimet asetuksissa, mutta itse pelissä ne eivät tee mitään. Hyvin erikoista. Olisiko foorumilaisilla taas antaa tyhmälle neuvoja?

Onhan sulla ruksittu enable controllers? Ei tuolla kyllä gsx:n kanssa ole tekemistä.
Mikko Kärkkäinen
Offline Offline

Posts: 1205
Date Registered: 11.12.11

Re: Prepar3D V3-ketju
« Reply #186 on: 27.02.17, 07:02 »

Taisi kärähtää USB-hubi, jossa kaikki ohjaimet on kiinni. Aika outoa, että osui juuri tuon pikku ohjelman asennuksen kanssa samalle hetkelle.
Tomi Renberg
Offline Offline

Posts: 340
Date Registered: 22.02.16

Re: Prepar3D V3-ketju
« Reply #187 on: 27.02.17, 13:01 »

Kiitos linkeistä.Tuleekohan ACTIVE SKY 2016:sta v4 yhteen sopiva?.Meinaan että kannattaako nyt hankkia?

Voi olla että siitä v4 yhteensopivuudesta voi joutua maksamaan tai sitten ei. En tiedä onko heidän forumeilla ollut asiasta mitään ilmoitusta. ORBX ilmoittanut, että eivät peri maksu v4 päivityksestä, PMDG 747v3 se tulee ilmaiseksi ja 777 on luvattu, vaikka muistaakseni se oli pienellä varauksella kirjoitettu. Muiden ilmoituksia odotellessa...

v4stä ei ole edellenkään juuri mitään virallista, joten omien tuntemuksien mukaan joudut menemään, kun mitään faktaan perustavaa kukaan ei pysty sanomaan toistaiseksi asiasta eikä milloin se mahdollisesti julkaistaan.
Tatu Kantomaa
Patu Cantona
Offline Offline

Posts: 9302
Date Registered: 14.02.02

WWW
Re: Prepar3D V3-ketju
« Reply #188 on: 27.02.17, 13:07 »

ORBX ilmoittanut, että eivät peri maksu v4 päivityksestä.

Minusta tämä kuulostaa siltä, että kovin paljon ei maisemien suhteen tule homma muuttumaan. ORBX on aika tarkka maksimoimaan voittonsa.

'Don't panic'
Harri Laitinen
Offline Offline

Posts: 1324
Date Registered: 15.01.02

Re: Prepar3D V3-ketju
« Reply #189 on: 17.03.17, 13:43 »

Moi,

Löysin youtubesta ohjeen fsx sceneryjen asentamiseen prepardille. Pikaisen testaamisen jälkeen tuntuu toimivan, kaikki tiedostot ja rivit näyttivät menevän oikeisiin kansioihin  thmbup

https://youtu.be/841xVndv6uE

Allekirjoitus
Tomi Renberg
Offline Offline

Posts: 340
Date Registered: 22.02.16

Re: Prepar3D V3-ketju
« Reply #190 on: 17.03.17, 18:17 »

Löysin youtubesta ohjeen fsx sceneryjen asentamiseen prepardille. Pikaisen testaamisen jälkeen tuntuu toimivan, kaikki tiedostot ja rivit näyttivät menevän oikeisiin kansioihin  thmbup

Se on ihan eri asia miten hyvin ne toimivat, vaikka ne asennettua saakin. Osa toimii, osa ei. Väittäisin myös, että yksi hyvä tapa saada simuunsa kaikenlaisia epämääräisiä ongelmia on tunkea sinne kaikenlaista FSX legacyä.
Harri Laitinen
Offline Offline

Posts: 1324
Date Registered: 15.01.02

Re: Prepar3D V3-ketju
« Reply #191 on: 17.03.17, 21:31 »

Se on ihan eri asia miten hyvin ne toimivat, vaikka ne asennettua saakin. Osa toimii, osa ei. Väittäisin myös, että yksi hyvä tapa saada simuunsa kaikenlaisia epämääräisiä ongelmia on tunkea sinne kaikenlaista FSX legacyä.


Ja sehän selviää vain kokeilemalla...? Tähän asti on ollut hyvin vaikea kokeilla, koska installeri ei löydä fsx:ää koneelta eikä täten suostu lisäosaa edes asentamaan.

Allekirjoitus
Mikko Kärkkäinen
Offline Offline

Posts: 1205
Date Registered: 11.12.11

Re: Prepar3D V3-ketju
« Reply #192 on: 17.03.17, 21:35 »

Ja sehän selviää vain kokeilemalla...? Tähän asti on ollut hyvin vaikea kokeilla, koska installeri ei löydä fsx:ää koneelta eikä täten suostu lisäosaa edes asentamaan.
http://www.fsnordic.net/discussion/index.php/topic,114104.0.html Tuolla esim linkki ohjelmaan, jolla olen saanut fsx:n tuotteet toimimaan p3d:ssa.
Tomi Renberg
Offline Offline

Posts: 340
Date Registered: 22.02.16

Re: Prepar3D V3-ketju
« Reply #193 on: 17.03.17, 22:18 »

Ja sehän selviää vain kokeilemalla...?

Estonian migration tool vain käyttöön ja sormet ja varpaat ristiin, että kaikki menee hyvin. Kenties varovainen kannattaa olla sen käytössä, jos FSX/P3D hakemistorakenteet eivät ole tuttuja etteikö itse osaisi korjata jotain tilanteita. Kenties googlella voi löytää jonkun listan ja myös neuvoja millä voi yrittää korjata tietyn maiseman tietyn ongelman, mutta yrityksen ja erehdyksen kautta pitkällä mennään. Mitään muuta ei kai voi odottakaan lopulta...
Harri Laitinen
Offline Offline

Posts: 1324
Date Registered: 15.01.02

Re: Prepar3D V3-ketju
« Reply #194 on: 18.03.17, 05:33 »

Mä en nyt ihan ymmärrä. Huh Kaverit tyrkyttää mulle maksullista ohjelmaa, vaikka kerroin aikasemmin löytäneeni ohjeet samaan tarkoitukseen ilmaiseksi. Jos yhtään katsoitte tuota videota niin toi kyseinen homma täytyy tehdä "cmd":llä vain kerran ja sen jälkeen sen ku installerit laulamaan.

Allekirjoitus
Pages: 1 ... 8 9 [10] Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1