"Ilmasta riippuen" ilmestyy marraskuun alussa!

(1/1)

OlliL:
Ensimmäinen suomalainen pallolentämistä käsittelevä kirja julkaistaan Ilmailukirjallisuuden päivillä Ilmailumuseolla 7.11.

Kirjan takakannen teksti:

Ilmasta riippuen viihdyttää lukijaa kiehtovilla, tosielämän seikkailuilla.
 
Kuumailmapallon kyydissä Suomen taivaalle nousee vuosittain tuhansia matkustajia. Pääelantonsa tästä ”ilmaa keveämmästä palloilusta” saa maassamme kuitenkin vain kymmenkunta ihmistä. Kuumailmapallopilotti Olli Luoma on yksi näistä henkilöistä ja ansioitunut lajissaan. 
 
Olli on lentänyt kuumailmapallolla viidellä mantereella, muun muassa Dubaissa, Boliviassa, Keniassa ja USAssa. Hänen saavutuksiinsa kuuluvat esimerkiksi arvostettu Harmon patsas ensimmäisestä kaasupallolennosta Euroopasta Afrikan mantereelle, Suomen ennätys kuumailmapallon korkeuslennossa sekä Millennium-yön yli lento vuosituhannelta toiselle. 
Ilmasta riippuen –kirja kertoo näistä, mutta myös monista muista Ollin herkullisista seikkailuista kuumailmapalloilun ja kaasupalloilun parissa. Mukana on lisäksi yleisempi tietopaketti perinteikkäästä ilmailulajista. 
 
”Innostus ja heittäytyminen hetkeen ovat tarjonneet minulle monia riemukkaita elämyksiä. Niiden kautta olen myös saanut aina vain suuremman janon uusiin, upeisiin kokemuksiin!”


Kirja esitellään Ilmailukirjallisuuspäivillä http://ilmailumuseo.fi/tulevat-tapahtumat/
Otamme kirjan ennakkotilauksia vastaan osoitteeseen info(ät)linnanpallo.fi Kun tilaa kirjan ennen 7.11. sen saa hintaan 32 euroa + pk. Kirja voidaan toimittaa myös 7.11. Ilmailumuseolle ilman postikuluja. Museolla toki myös myydään kirjaa.
Facebookissa (Oy Linnan Pallo Ab) voi myös osallistua viiden hengen Positiivarit-lennon arvontaan.


Rodney:
Yllätyin että Olli osaa kirjoittaa, hyvin.
Suosittelen kirjaa lämpimästi!
Blue skies!
Rodney
P.S. Olli varmaan yllätyi että osaan lukea.

Navigation

Up one level