Kotiohjaamo

(1/1)

Arttu921:
Hei!

Olen tässä miettinyt omaa kotiohjaamoa. En ole vielä täysin varma mistä konetyypistä ohjaamoni teen. Kuitenkin kysyisin pari asiaa.

1. Korttina käytän todennäköisesti tuota Leobodnaria, sillä se on ilmeisesti kortti jossa ei tarvita koodaustaitoja. Mutta millaista korttia nuo merkkivalot tarvtsevat? Mieluiten jotain missä tarvitaan mahdollisimman vähän koodaustaitoja. Aika vaikeata taitaa tuo olla, sillä FSX-pelissä ei mielestäni ole mitään asetusta noitten merkkivalojen ulostuloille.

Ps. Olen myöskin miettinyt Airbus -kotiohjaamoa, mutta mistään ei tahdo löytyä sopivia paneeleja projektiin.

cos:
Quote

1. Korttina käytän todennäköisesti tuota Leobodnaria, sillä se on ilmeisesti kortti jossa ei tarvita koodaustaitoja.


Bodnarin kortit näkyy joystickinä eli eivät vaadi mitään softasäätöä.

Quote

Mutta millaista korttia nuo merkkivalot tarvtsevat? Mieluiten jotain missä tarvitaan mahdollisimman vähän koodaustaitoja. Aika vaikeata taitaa tuo olla, sillä FSX-pelissä ei mielestäni ole mitään asetusta noitten merkkivalojen ulostuloille.


Käviskö tällänen valmis saitekin purkki? http://www.saitek.com/uk/prod/bip.html

Arttu921:
Tuolla Opencockpitsissa myydään noihin merkkivaloihin kortteja, että paljonkos tarvitaan noihin sitten koodaustaitoja? Realismin taki en ehkä ostaisi mitään valmispaneeleeja.

juksii:
Nythän olisi hyvä tilaisuus opetella niitä koodaustaitoja. Ei se ole niin vaikeaa jos vain on halua oppia!

Arttu921:
Hei!
Tämä on jo aika vanha aihe,kysyisin mitä koodauskieltä noissa merkkivaloissa käytetään. Osaan siis joitain kieliä (Python, HTML...), mutta jälkimmäistä tuskin ainakaan tarvitaan.

Arttu

Navigation

Up one level