FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
19.04.18, 17:48

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Lentosimulaattorit
| |-+  Yleinen simulaattorikeskustelu (Moderators: Juha Kalli, Mikko Maliniemi, Janne Sinkkonen, Ilkka Portti, Mikko J Köykkä)
| | |-+  FSX
:  

« previous thread next thread »
Pages: [1] Reply Print
Author Topic: FSX  (Read 505 times)
Samuli Kuusinen
Offline Offline

Posts: 1
Date Registered: 24.10.15

FSX
« on: 27.10.15, 19:22 »

Miten saa ladattua FSX:ään liikennelentokoneita esim. Finnair??
Pekka Holopainen
Offline Offline

Posts: 5322
Date Registered: 14.12.05

Re: FSX
« Reply #1 on: 28.10.15, 08:51 »

Taidat olla uusi FSX:n käyttäjä? Tervetuloa foorumille Samuli!

Lentokoneita ja maisemalisäosia FSX:ään saa sekä ilmaisina netistä ladattavina versioina että maksullisina simulaattorilisäosia myyvistä nettikaupoista. Kannattaa tutustua ensiksi vaikka näihin viestiketjuihin: http://www.fsnordic.net/discussion/index.php/topic,24199.0.html  Noista ohjeista suuri osa on FS2004:lle, mutta ei FSX siitä kovin paljon poikkea. Simulaattorisivustot, joilta saa ladattua FS2004-lisäosia sisältävät yleensä myös FSX-lisäosia.

Jos olet kiinnostunut nimenomaan kaupallisista (maksullisista) lisäosista, voin antaa listan. Olen hankkinut noita mm. seuraavista nettikaupoista (joiden sivut löytyvät vaikka googlaamalla): Captain Sim, Flight1, Aerosoft, PC Aviator, PMDG, SimMarket, JustFlight, MilViz.

Jos haet jotain tiettyä konetta, löytyy se ja/tai siihen liittyvää tietoa sopivalla google-haulla (tai muulla hakkukoneella). Esimerkiksi jos haluaisin tietoa FSX:lle tehdyistä Airbus A321-koneista, voisin laitta hakusanoiksi vaikka "Airbus A321 FSX".  Tuloksena on hyvin monipuolista (myös vähemmän aiheeseen liittyvää) tietoa kyseisestä konemallista. Lisäämällä hakusanoihin esimerkiksi jonkun nettikaupan nimen saat tietoa siitä mitä heillä on kyseisestä koneesta tarjottavanaan.

Jos olet aivan aloittelija, kannattaa myös lukaista tämän foorumin "Wiki" täältä: http://www.fsnordic.net/wiki/fin/index.php/Etusivu (klikkaa sitä lukua 38 rivillä: "Wikissä on tällä hetkellä 38 artikkelia"). Nuokin ohjeet ovat pääasiassa FS2004:lle, mutta kuten sanottu ei FSX siitä kovin paljon eroa.


Pekka

"Olen eri mieltä kanssasi, mutta taistelen loppuun asti oikeudestasi olla toista mieltä" - Voltaire
Pages: [1] Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1