Onko simulaattorilentäminen pelaamista?

(1/12) > >>

apple:
Otsikko kertoo kaiken. Lasketko lentämisen pelaamiseksi? Vrt. Sims&GTA. Oma harrastukseni on puoliksi lukemista (historia ja teoria) ja puoliksi tietokoneella istumista. En pidä tätä pelaamisena.

sakkeus83:
Olen harrastanut purhelentoa. Kyllä. Tämä on pelaamista. Kehittävä harrastus. Auttaa oikean koneen lentämisessä. On peli vaikka kuinka sviduddaisi. Tässä ei ole G-voimia, kuoleman vaaraa, adrenaliinia ja hypeä, joka tulee oikeasta lentämisestä. Radiokurssi oli helppo verkkopelaamisen myötä.

apple:
Mites oikeat lentäjät, jotka istuvat simulaattorissa, pelaavatko hekin?

Pe7e:
Quote

Mites oikeat lentäjät, jotka istuvat simulaattorissa, pelaavatko hekin?

Ihan hyvä pointti.

En kyllä itekkään tätä harrastusta osaa pelaamiseksi väittää. Peleiksi lasken sellaiset joita voi ihan nollat taulussa räiskiä menemään, tyyliin CS, GTA jne. joita voi viisivuotiaatkin pelata... Tosin voihan simussakin pelleillä mennen tullen, mutta ainakaan omassa käytössä en kyllä pelaamiseksi sanoisi, se on totista hommaa prkl! Ja onhan noiden koneiden (PMDG) systeemien opettelemiseenkin vähän paneuduttava jos niistä haluaa jotain irti saada...

Hyvä kysymys kuitenkin. Joillekin se on peli siinä missä muutkin, allekirjoittaneelle ei aivan... 

B-7-5-7:
Mielenkiintoinen kysymys tosiaan. Ystävien kanssa, jotka eivät hommasta tiedä tuon taivaallista, pitävätä tätä ehdottomasti pelaamista vastaavana "ajanhukkana", jossa ei ole järjen hiventäkään. Mutta kyllähän tämä jotain kehittänee? Ainakin englantia on oppinut yllättävän paljon simuilun parissa.

Kuten Petri mainitsi, on noissa koneissa jonkun verran opettelemista, jos tahtoo ymmärtää, mitä mikin vipu oikeasti tekee. Jos vain haluaa lentää pisteestä A pisteeseen B ymmärtämättä mitään, nappien vääntämisjärjestyksen voi toki opetella ulkoa... Mutta vähän pitää tajuta tekemästään, jotta hommasta saa enemmän irti. Toki, kuten mainittu, kuoleman vaara ja oikean lentämisen perstuntuma puuttuvat.

Kai tätä tosiaan voi pelailla, jos niikseen tahtoo. Ja tulee sitä välillä tehtyä offlinessa varmaan jokaisen. Mutta vähän totisempaa tämä on kuin Call of Dutyn mättäminen, jossa voi räiskiä ajattelematta yhtään mitään. Pleikkari nollaa hyvin, tämä ei.

Navigation

Up one level

Next page