Onko simulaattorilentäminen pelaamista?

<< < (9/12) > >>

AxuMies99:
Quote

Toki en esim. tiedä sellaisia lapsellisia asioita, miten A320:n penkki säädetään hyvälle etäisyydelle, ja missä on radion tangentti (saa kertoa).

Penkin säätö tuskin on sen kummallisempi kuin autossakaan ja tangentti on todennäköisesti sauvan takana josta sitä saa helposti painettua etusormella.

sakkeus83:
Meinasinkin, että moni pieni asia on kuitenkin koneista aina hakusessa. Miten sinne päästään sisälle ja millä avaimilla, kun on kone kylmänä ja muuta pientä. Todellisuus on aika hieman simulaattoria monimutkaisempi. Hienoa olisi päästä kokeilemaan Airbussin aidomman oloista simulaattoria, jossa kädessä ei ole enää hiiri.

cos:
Quote

Olethan harrastanut purjelentoakin (olet muuten ainoa koko palstalla, kenellä on kosketusta oikeaan ilmailuun).


Multa lötyy kans GPL ja MGPL. Purkkaripuolella olen opettajana. Lisäksi lennokkeja ja multikoptereita tulee pyöriteltyä. UPL olisi tarkotus lentää keväällä ja varjoliitokin houkuttaa. Vaikea uskoa että ollaan ainoat lupakirjalliset täällä - ainakin virtuaalilentäjillä on kovin monella oikea lupakirja.

Simulaattorilla olen harjoitellut matkalentoja mopukurssin aikana, totutellut etukäteen vuoristomaisemiin ennen ulkomaan lentoreissuja ja harjoitellut taitolennon liikesarjoja. Vakavamielistä (mutta mukavaa) harjoittelua jota ei voi mitenkään kutsua pelaamiseksi.

sakkeus83:
Sakkauksia ei paljolti kannata treenata simulla. Ei noudata tosimaailman luonnonlakeja. Työn puolesta tulee myös kuvauskopteria pyöritettyä.

Kuka ottaa kuinkakin vakavasti, itse olen ottanut aina leikkimielellä, mutta opiskelun kannalta. Mikä ero on Flight Simulatorissa PC:llä ja autopelillä PC:llä? Olen lentänyt lentokonetta ja ajanut autoa, ja pelannut molempia simulaattorilla PC:llä.

J Ahponen:
Quote

Mikä ero on Flight Simulatorissa PC:llä ja autopelillä PC:llä? Olen lentänyt lentokonetta ja ajanut autoa, ja pelannut molempia simulaattorilla PC:llä.


Olettaen, että kyseessä ei ole retorinen kysymys, ja jos on, niin se on erittäin kömpelö, voisitko mahdollisesti antaa vastauksen esittämääsi kysymykseen? Vai kysyitkö nyt muilta foorumilaisilta, mitä eroa kahdella eri simulaattori/peli kategorialla on keskenään ja niiden suhdetta oikean elämän ja pelaamisen välillä? Kysymyksen asettelu on meinaan todella outo.

Navigation

Up one level

Next page

Previous page