FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
06.04.20, 06:11

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Lentosimulaattorit
| |-+  Yleinen simulaattorikeskustelu (Moderators: Mikko Maliniemi, Janne Sinkkonen, Ilkka Portti)
| | |-+  Estonian Terrain , Tallinn Photoscenery ja Tarto Photoscenery Fsx:lle / P3D:lle
:  

« previous thread next thread »
Pages: [1] Reply Print
Author Topic: Estonian Terrain , Tallinn Photoscenery ja Tarto Photoscenery Fsx:lle / P3D:lle  (Read 2565 times)
Niklas Kivinen
Offline Offline

Posts: 1740
Date Registered: 12.10.06

Estonian Terrain , Tallinn Photoscenery ja Tarto Photoscenery Fsx:lle / P3D:lle
« on: 30.10.15, 09:25 »

   Aivan sattumalta törmäsin Lennusim.net sivustoon ja sieltä löytyy Estonian terrain Fsx:lle ja Prepar3D:lle sekä lisäksi Tallinnan ja Tarton Photosceneryt niinikään Fsx:lle ja Prepar3D:lle.
   Sivusto on valitettavasti vain vironkielinen.

   http://www.lennusimu.net/fsx/estonian-terrain

   http://www.lennusimu.net/fsx/fotomaastikud

Niklas.K -Finland
Mika Virolainen
Offline Offline

Posts: 4476
Date Registered: 18.12.01

Re: Estonian Terrain , Tallinn Photoscenery ja Tarto Photoscenery Fsx:lle / P3D:lle
« Reply #1 on: 31.10.15, 11:17 »

Kiitos!

   
Intel I7 8700K @ 4800Mhz / 16Gb DDR4 3200Mhz / GF GTS 1080/8Gb / Samsung EVO960 500Gb SSD for simulator & addons.
Mika Virolainen
Offline Offline

Posts: 4476
Date Registered: 18.12.01

Re: Estonian Terrain , Tallinn Photoscenery ja Tarto Photoscenery Fsx:lle / P3D:lle
« Reply #2 on: 31.10.15, 11:37 »

Eipä oikein ota onnistuakseen...

[ attachment removed / expired ]

Tuossa siis .EXE ja kaksi .CAB -filua. Cabbejähän ei pureta, mutta koitin myös purettuina Tongue

Simuna FSX.
« Last Edit: 13.01.16, 05:33 by Mika Virolainen »

   
Intel I7 8700K @ 4800Mhz / 16Gb DDR4 3200Mhz / GF GTS 1080/8Gb / Samsung EVO960 500Gb SSD for simulator & addons.
Niklas Kivinen
Offline Offline

Posts: 1740
Date Registered: 12.10.06

Re: Estonian Terrain , Tallinn Photoscenery ja Tarto Photoscenery Fsx:lle / P3D:lle
« Reply #3 on: 31.10.15, 11:50 »

Eipä oikein ota onnistuakseen...

 Itselläni asennuksessa ilmestyi samainen virheilmoitus mutta siitä huolimatta Estonian terrain oli asentunut Fsx:ään.
 En ole vielä tosin päässyt testaamaan toimiiko oikein.  Tongue

Niklas.K -Finland
Mika Virolainen
Offline Offline

Posts: 4476
Date Registered: 18.12.01

Re: Estonian Terrain , Tallinn Photoscenery ja Tarto Photoscenery Fsx:lle / P3D:lle
« Reply #4 on: 31.10.15, 12:02 »

Ei toimi. Vedet vaan menivät keltaisiksi Undecided Onneksi pysyvää haitaa ei tullut, koska joskus asensin jonkun sceneryn, ja koko simu piti palauttaa varmuuskopiosta. Silloin vedet muutuivat Saharaksi Grin

   
Intel I7 8700K @ 4800Mhz / 16Gb DDR4 3200Mhz / GF GTS 1080/8Gb / Samsung EVO960 500Gb SSD for simulator & addons.
Mika Virolainen
Offline Offline

Posts: 4476
Date Registered: 18.12.01

Re: Estonian Terrain , Tallinn Photoscenery ja Tarto Photoscenery Fsx:lle / P3D:lle
« Reply #5 on: 31.10.15, 12:05 »

En uskalla koittaa tuota Tallinn.exe:ä. Jos kokeilet niin kerro lopputulos? Ainakaan mitää haittaohjelmia ei löytynyt kummastakaan asennuspaketista.

   
Intel I7 8700K @ 4800Mhz / 16Gb DDR4 3200Mhz / GF GTS 1080/8Gb / Samsung EVO960 500Gb SSD for simulator & addons.
Niklas Kivinen
Offline Offline

Posts: 1740
Date Registered: 12.10.06

Re: Estonian Terrain , Tallinn Photoscenery ja Tarto Photoscenery Fsx:lle / P3D:lle
« Reply #6 on: 01.11.15, 20:31 »

En uskalla koittaa tuota Tallinn.exe:ä. Jos kokeilet niin kerro lopputulos? Ainakaan mitää haittaohjelmia ei löytynyt kummastakaan asennuspaketista.

 Täällä myös ei toimi tuo Estonian Terrain oikein eli vedet tosiaan muuttuvat "Saharaksi" eli lieneekö syy siinä että asennus ei toimi oikein tai jotain.
 Laittelin kuitenkin viestiä kyseisen lisäosan tekijöille ja katsotaan saanko sieltä jotain vastausta / ratkaisua.

 Tuo Tallinn ja Tarto Photoscenery toimii minulla sensijaan aivan hyvin.

Niklas.K -Finland
Niklas Kivinen
Offline Offline

Posts: 1740
Date Registered: 12.10.06

Re: Estonian Terrain , Tallinn Photoscenery ja Tarto Photoscenery Fsx:lle / P3D:lle
« Reply #7 on: 11.01.16, 23:17 »

  Estonian Terrain on nyt päivitetty ja nyt toimii asennuskin oikein ja lisäksi päivitettynä Tallinn sekä Tarto Photoscenery. Uutena saatavilla Pärnu Photoscenery, Kärdla Photoscenery ja Rapla Photoscenery .

  http://www.lennusimu.net/fsx/fotomaastikud

  http://www.lennusimu.net/fsx/estonian-terrain

Niklas.K -Finland
Mika Virolainen
Offline Offline

Posts: 4476
Date Registered: 18.12.01

Re: Estonian Terrain , Tallinn Photoscenery ja Tarto Photoscenery Fsx:lle / P3D:lle
« Reply #8 on: 12.01.16, 06:03 »

Kiitos infosta, laitetaan lataukseen thmbup

   
Intel I7 8700K @ 4800Mhz / 16Gb DDR4 3200Mhz / GF GTS 1080/8Gb / Samsung EVO960 500Gb SSD for simulator & addons.
Mika Virolainen
Offline Offline

Posts: 4476
Date Registered: 18.12.01

Re: Estonian Terrain , Tallinn Photoscenery ja Tarto Photoscenery Fsx:lle / P3D:lle
« Reply #9 on: 12.01.16, 18:14 »

En kyllä tajua tuota Tallinn Photosceneryä!

Näin lukee manuaalissa:

[ attachment removed / expired ]

Asennettuna vie kuitenkin tilaa vain: 391mb

Asennuspakettien kokokaan ei vastaa ilmoitettua (650mb), vain on jotain aivan muuta. Ladattu kolmeen kertaan samat .cab -tiedostot. Mitenkäs muilla sen asennuskansion koon laita on?

Asennuksen Scenery -kansiosta löytyy seuraavat tiedostot:

[ attachment removed / expired ]

   
Intel I7 8700K @ 4800Mhz / 16Gb DDR4 3200Mhz / GF GTS 1080/8Gb / Samsung EVO960 500Gb SSD for simulator & addons.
Ari Viitajylhä
Offline Offline

Posts: 1568
Date Registered: 14.11.02

Re: Estonian Terrain , Tallinn Photoscenery ja Tarto Photoscenery Fsx:lle / P3D:lle
« Reply #10 on: 13.01.16, 14:50 »

Minulla ainakin vastasi koot ihan oikein mutta lataukset keskeytyivät moneen kertaan ja joutui useasti lataamaan tiedostoja uudestaan.

[ attachment removed / expired ]
« Last Edit: 13.01.16, 15:20 by Ari Viitajylh? »

On parempi olla optimisti vaikka olisi aina väärässä
kuin pessimisti joka on aina oikeassa.
Mika Virolainen
Offline Offline

Posts: 4476
Date Registered: 18.12.01

Re: Estonian Terrain , Tallinn Photoscenery ja Tarto Photoscenery Fsx:lle / P3D:lle
« Reply #11 on: 13.01.16, 16:31 »

Minulla ainakin vastasi koot ihan oikein mutta lataukset keskeytyivät moneen kertaan ja joutui useasti lataamaan tiedostoja uudestaan.

Ok, kiitti! Täytyy latailla taas uudestaan, koska kaikki paketit ovat pahasti vajaita, paitsi .exe.
« Last Edit: 13.01.16, 17:40 by Ilkka Portti »

   
Intel I7 8700K @ 4800Mhz / 16Gb DDR4 3200Mhz / GF GTS 1080/8Gb / Samsung EVO960 500Gb SSD for simulator & addons.
Niklas Kivinen
Offline Offline

Posts: 1740
Date Registered: 12.10.06

Re: Estonian Terrain , Tallinn Photoscenery ja Tarto Photoscenery Fsx:lle / P3D:lle
« Reply #12 on: 13.01.16, 18:09 »

   

     Minulla näyttää Tallinn Photosceneryn osalta asennuksen jälkeen tältä. Latauksessa minullakin alkuun ongelmia.

     [ attachment removed / expired ]

     

    [ attachment removed / expired ]

Niklas.K -Finland
Pekka Holopainen
Offline Offline

Posts: 5490
Date Registered: 14.12.05

Re: Estonian Terrain , Tallinn Photoscenery ja Tarto Photoscenery Fsx:lle / P3D:lle
« Reply #13 on: 13.01.16, 18:33 »

Käyttäkää ihmeessä jotain download manageria erityisesti suurten tiedostojen lataamiseen. Ovat sitä paitsi nopeampia kuin selaimien oletusdownloaderit.


"Olen eri mieltä kanssasi, mutta taistelen loppuun asti oikeudestasi olla toista mieltä" - Voltaire
Mika Virolainen
Offline Offline

Posts: 4476
Date Registered: 18.12.01

Re: Estonian Terrain , Tallinn Photoscenery ja Tarto Photoscenery Fsx:lle / P3D:lle
« Reply #14 on: 14.01.16, 05:31 »

Käyttäkää ihmeessä jotain download manageria erityisesti suurten tiedostojen lataamiseen. Ovat sitä paitsi nopeampia kuin selaimien oletusdownloaderit.

Kiitti vinkistä, en aiemmin ole käyttänyt mutta tänään täytyy lisäillä chromeen ja aloittaa lataus thmbup

   
Intel I7 8700K @ 4800Mhz / 16Gb DDR4 3200Mhz / GF GTS 1080/8Gb / Samsung EVO960 500Gb SSD for simulator & addons.
Juhani Pelli
Offline Offline

Posts: 473
Date Registered: 10.02.09

Re: Estonian Terrain , Tallinn Photoscenery ja Tarto Photoscenery Fsx:lle / P3D:lle
« Reply #15 on: 14.01.16, 16:05 »

Esiintyipä taas omituinen  ilmiö... latailin noi sceneryt ja alkoipa hetsillään mm. lennolla ULLI-EFHK maastossa/merellä esiintyä mustia neliöitä ja näkyvyys harmaaksi jne. Poistin sceneryt ja tämäkin  vaiva hävisi.
yst. Jussi
Pekka Holopainen
Offline Offline

Posts: 5490
Date Registered: 14.12.05

Re: Estonian Terrain , Tallinn Photoscenery ja Tarto Photoscenery Fsx:lle / P3D:lle
« Reply #16 on: 14.01.16, 16:30 »

Luin jostain, että jos samalle alueelle on käytössä kaksi (tai useampia) LC-maisemaa (LandClass), menee simu sekaisin ja latailee satunnaisesti? tekstuureja sinne tänne kyseiseen maisemaan.

Mulla näkyi kerran Kanarian saarten lähellä vedessä saharan hiekkaa muistuttavia suorakulmioita. Oli tullut laitettua pari sceneryä samalle alueelle, joissa oli ilmeisesti kaksi eri landclassia.

Tarkista. Yleensä maiseman tekijä laittaa LC-maiseman bgl-tiedostoon viitteen LC, mutta ei valitettavasti aina. (Käytän nimitystä LC-maisema, kun en parempaakaan tiedä. Kysehän ei ole varsinaisesta maisemasta, vaan siitä miltä se maisema näyttää)

Pekka

"Olen eri mieltä kanssasi, mutta taistelen loppuun asti oikeudestasi olla toista mieltä" - Voltaire
Mika Virolainen
Offline Offline

Posts: 4476
Date Registered: 18.12.01

Re: Estonian Terrain , Tallinn Photoscenery ja Tarto Photoscenery Fsx:lle / P3D:lle
« Reply #17 on: 14.01.16, 16:40 »

Eikohän tämä pelleily riitä jo thmbdn Latailin Crono download managerin, ja edelleen tulee joka latauksella erikokoisia pökäleitä.

[ attachment removed / expired ]

   
Intel I7 8700K @ 4800Mhz / 16Gb DDR4 3200Mhz / GF GTS 1080/8Gb / Samsung EVO960 500Gb SSD for simulator & addons.
Pekka Holopainen
Offline Offline

Posts: 5490
Date Registered: 14.12.05

Re: Estonian Terrain , Tallinn Photoscenery ja Tarto Photoscenery Fsx:lle / P3D:lle
« Reply #18 on: 15.01.16, 07:57 »

Kokeiles vielä Internet Download managerilla (ei freewarea, mutta voi käyttää kuukauden ilmaiseksi). Ostin muutama viikko sitten Orbx:n maisemat ja latailin myös FreewareX Meshit (useita gigatavuja joka paketissa) eikä niitä meinannut saada millään ehjinä ladattua. Tuolla onnistui.

Edit: Kokeilin sen ensimmäisen 650 MB:n paketin lataamista. Downloaderi ilmoitti asian hoituvan n. 6 minuutissa. Puoleen väliin näin näyttikin tapahtuvan. Sitten stoppasi virheilmoitukseen, että ilmeisesti datan sijaintipaikka ei tue virheen tarkistusta ja uudelleen latausta, koska datassa oli virhe eikä sitä voitu ladata uudelleen. Vika lienee siis siellä Viron päässä. Onkohan niillä vielä käytössä "venäläistä sähköä" tms?

« Last Edit: 15.01.16, 09:03 by Pekka Holopainen »

"Olen eri mieltä kanssasi, mutta taistelen loppuun asti oikeudestasi olla toista mieltä" - Voltaire
Pages: [1] Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1