P3D V3

<< < (5/6) > >>

tapiok:
Kiitos, ei muuta kun sorvin ääreen !

tokare:
Quote

Onko kukaan asentanut FSX:lle tehtyjä kenttiä P3D:hen ? Kokeilin EFHF ja tulos oli, että maisemapohjat näkyy muttei rakennuksia 

Kannattaa vain muistaa, että P3D ei kuitenkaan ole pelkkä FSXn jatke tai että yhteensopivuutta alaspäin olisi mitenkään erityisesti otettu huomioon tai taattu. Itse en ole jaksanut tuohon säätämiseen enää lähteä vaan asentelen vain sellaista johon tekijä on saanut edes tehtyä v3 installerin.
Haaveissa, että P3D päivityksissä ei enää tarvitsisi kaikkia lisäosia asentaa uudestaan. Siinä mielessä toki erittäin huono päätäs, että aika monesta lisäosasta joutuu luopumaan. Ikävä tilanne esim. Aerosoftille, jolla on ihan hirveä homma tehdä jokaiseen lisäosaansa v3 installeri ja kaikki siihen käytettävä työ tuottaa pelkkää tappiota. Tosin varmaan siitä voi kiistellä onko heillä edes velvollisuutta tukea kaikkia mahdollisia tulevia simuversiota. Lisäksi kannattaako kaikkia reliikkejä edes tuoda sellaiseena P3Dhen vaan lentelee niille sitten vain FSXssä.

Tosin kalliiksihan tämä tulee, jos kaiken joutuu ostamaan toistamiseen ja esim. PMDGn koneista on saanut maksaa yhteensä ihan tarpeeksi jo. Toisaalta mikäli P3D v4 on 64-bit niin sittenhän vasta se helv**** onkin irti, joten siinä mielessä se ei pelkästään olisi hyvä asia. Toki pienempi paha kuin että joutuisi edelleen käyttämään simua jonka kehitys on lopetettu lähes kymmenen vuotta sitten ja sen koodikin on sitten sellaista jota ei käytännössä saa millään laitteistolla toimimaan todella sujuvasti.

flykarppa:
Päivää pitkästä aikaa

Prepard mielessä ja fsx deletoitu. Ihan peruskysymys eli tarviiko asennella fscuip, karmeat kasat scenejä, miten esim efhk on mallinettu?? Vatsimin tili pitäis varmaan taas elvytellä mutta mitä noin ensi alkuun tarvii muuta kuin pmdg koneet??

Joona:
Quote

Päivää pitkästä aikaa

Prepard mielessä ja fsx deletoitu. Ihan peruskysymys eli tarviiko asennella fscuip, karmeat kasat scenejä, miten esim efhk on mallinettu?? Vatsimin tili pitäis varmaan taas elvytellä mutta mitä noin ensi alkuun tarvii muuta kuin pmdg koneet??


FSUIPC on hyvinkin tarpeellinen monien ominaisuuksiensa vuoksi. Sceneryitä pitää asennella sen verran mitä haluat niitä defaultin lisäksi. P3D:lle ei ole EFHK:ta mutta A-Flightin EFHK toimii kyllä P3D:ssäkin. Ainoa miinus on kiitotie- ja rullausvalot, jotka näkyy pallona mutta siihenkin on yksinkertainen muutaman minuutin mittainen ratkaisu. Käytännössä tarvitset P3D:lle samat lisäosat kuin FSX:llekin. REX4, ASN, FTXG jne mitä ikinä tarvitsetkaan. Tältä kantilta ei sinänsä ole väliä kumpi simu on käytössä. P3D vain on kehittyneempi ja päivittyy edelleen. Varmista vain, että ostamasi/asentamasi softat on P3Dv3 yhteensopivia

jounipyh:
Quote

A-Flightin EFHK toimii kyllä P3D:ssäkin. Ainoa miinus on kiitotie- ja rullausvalot, jotka näkyy pallona mutta siihenkin on yksinkertainen muutaman minuutin mittainen ratkaisu.


Jaa toki tietosi valojen osalta

t,
Jouni

Navigation

Up one level

Next page

Previous page