FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
29.05.17, 22:51

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Lentosimulaattorit
| |-+  Yleinen simulaattorikeskustelu (Moderators: Juha Kalli, Mikko Maliniemi, Janne Sinkkonen, Ilkka Portti, Mikko J Köykkä)
| | |-+  Kameran rullailu virtual cockpitissä
:  

« previous thread next thread »
Pages: [1] Reply Print
Author Topic: Kameran rullailu virtual cockpitissä  (Read 498 times)
Sauli Lehtinen
Offline Offline

Posts: 85
Date Registered: 04.09.15

Kameran rullailu virtual cockpitissä
« on: 08.11.15, 18:06 »

Hej,

Kun tutorialeja katselee, huomaa, että pilotin simmut liikkuvat esim. Aerosoftin ohjaamossa kaikissa aksaleissa. Space ja hiiri on hyvä alku, mutta miten saan portaattomasti liikuttua myös ylä-ala-suunnassa ja oikealle-vasemmalle-suunnassa?
« Last Edit: 08.11.15, 19:02 by Sauli Lehtinen »
Oskari Pirttisalo
Offline Offline

Posts: 354
Date Registered: 09.11.10

Re: Kameran rullailu virtual cockpitissä
« Reply #1 on: 08.11.15, 19:36 »

Itse käytän tätä, hyvin toimii  thmbup

http://www.ezdok-software.com/

Mikko Kärkkäinen
Offline Offline

Posts: 892
Date Registered: 11.12.11

Re: Kameran rullailu virtual cockpitissä
« Reply #2 on: 09.11.15, 07:04 »

TrackIR on hyvä apuväline. En osaisi olla enää ilman.

i5 3,3GHz | 8GB DDR4 | GeForce GTX 970 4GB | WIN10 64bit | 1TB + 128GB SSD | Samsung 27" curved | Thrustmaster HOTAS Warthog USB | TrackIR5 + Track Clip Pro | CH Pro Pedals | Razer Black Shark Headset
Sauli Lehtinen
Offline Offline

Posts: 85
Date Registered: 04.09.15

Re: Kameran rullailu virtual cockpitissä
« Reply #3 on: 09.11.15, 21:00 »

Siinä meni nekin rahat haaskuun. Ei tuo Ezdoc mitään asennu. Koetin 1.18 betaa, koska on FSX SE, mutta eipä näy addoneissa vieläkään. Simconnect herjaa myös.
Lauri Sivuoja
Offline Offline

Posts: 3248
Date Registered: 06.12.10

Re: Kameran rullailu virtual cockpitissä
« Reply #4 on: 09.11.15, 23:13 »

Siinä meni nekin rahat haaskuun. Ei tuo Ezdoc mitään asennu. Koetin 1.18 betaa, koska on FSX SE, mutta eipä näy addoneissa vieläkään. Simconnect herjaa myös.

Allekirjoittaneella toimi FSX SE:n kanssa. Googlesta löyty simppelit ohjeet, kuinka toimia. Ja kirjota support foorumille jos muu ei auta.


FSLabs Support Team
Pages: [1] Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1