Tasa-arvo-Suomessa

(1/2) > >>

oh2dw:
Kun aina vaan ISIS on päivittäin uutisissa, pitäisi kyllä tasa-arvon nimissä lanseerata myös ÄITIS 

juksii:
Mitä lapselle sanotaan kun se viedään päiväkotiin?

Kun olet kiltisti, niin ISIS hakee iltapäivällä.

Wanhis:
Quote

Kun aina vaan ISIS on päivittäin uutisissa, pitäisi kyllä tasa-arvon nimissä lanseerata myös ÄITIS 


Aivan ja tuo Äitis-järjestö voisi olla vastakohta Isis-järjestölle, eli he pukeutuisivat täysvalkoisiin asuihin ja edustaisivat päinvastaista ideologiaa tekemällä vain äärimmäisen hyviä tekoja kuten esim: Istuttaisivat kukkia, kampaisivat ihmisten hiuksia, paikkaisivat pyöränkumeja, virittäisivät kitaroita, teroittaisivat luistimia jne. Jonain aamuna olisi esim. koko kerrostalon polkupyörät pesty ja kiilloitettu kun Äitis-järjestö olisi yöllä tehnyt iskun piha-alueelle!
 

mikojan:
Quote

Aivan ja tuo Äitis-järjestö voisi olla vastakohta Isis-järjestölle...

Tämähän on samanlainen idea kuin se, joka pätkähti päähäni lapsena: mikä on sotilaan vastakohta? Sehän on rauhilas tietysti. He tekisivät juuri noita esittämiäsi asioita, näin sieluni silmillä heidät kukkia kastelemassa.

Jos täällä on joukossa insinöörejä, jotka ovat saaneet koulutuksensa ennen CAD-ohjelmien aikaa ja piirtäneet joskus piirustuskojeella, saattavat vielä muistaa, mitä siinä vastapainoklöntissä lukikaan...

t. Mikko

apple:
Tasa-arvo Suomessa? Risoo ja surettaa tämä kuolleen varusmiehen tapaus. Täysin epätasa-arvoisen väkivaltakoneiston vuoksi menetettiin nuori mies. helv****.

Navigation

Up one level

Next page