Oulu+ Photoscenery

(1/3) > >>

ppp2:
Morjensta!

Ajattelin vielä pantata omaa projektiani lähemmäksi joulupukin tuloa, mutta kun täällä ollaan Oulun osalta hyvin samoissa puuhissa, kerrottakoon se tässä ja nyt.

Olen siis hitaasti mutta varmasti pakertanut photosceneryä Oulusta ja laajalti myös sitä ympäröivästä alueesta.
Maisema perustuu Maanmittauslaitoksen ilmakuviin ja maastotietokantaan, sekä Luonnonvarakeskuksen metsäinventointiaineistoon.
Autogen pitää tällä hetkellä sisällään rakennukset, tuulivoimalat ja metsän, joka on havumetsää. Ram-muistin puutteen vuoksi osa reuna-alueiden metsistä uupuu.

Muuta tietoa ja pari kuvaa löytyy projektin kotisivuilta http://ppp2.kapsi.fi/finnscenery/

Yritän saada ennen joulua kasaan kohtuullisen beta-version innokkaimmille testaajille.

Mitään en tämän projektin suhteen varsinaisesti lupaa, mutta aina saa kysyä ja ehdottaa

-Patrik

ametlib:
Mielenkkintoista - tsemppiä 

nixe:
P3D:n photoscenujen alaspäinyhteensopivuudesta mulla ei ole tietoa, mutta tiedätkö itse istuuko fsx:ään? Meinaan helpottaa ainakin omaa EFOU urakkaa jos menee heittämällä, tai jos tuosta saa aikanaan kohtuu nätisti portattua FSX:n puolelle. Mutta tosiaan hyvälle näyttää. 

Tatu:
Näyttää hyvältä. Leivoin pari bagelia kun oli aamulla uuni lämpimänä, eli tein ne korkeusdata bgl:t. Tosin FSX resamplella, en tiedä kuinka paljon poikkeaa P3D:stä. Oulun kaupunki 2m datalla ja muut 10m. Totesin, että ehkä vähän "overkill" Oulun kohdalla tuo 2m data. Voin laittaa bgl:t tulemaan jos kiinnostaa.

ppp2:
Jotain hyvin varhaista testiversiota olen käyttänyt ongelmitta fsx:ssä, mutta Windowsin päivityksen jälkeen ei ole tullut asennettua fsx:ää takaisin. Olen kuitenkin melko optimistinen, että se toimii suoraan.

Mitä korkeusdataan tulee niin Oulu on kieltämättä melko tasaista seutua, vaan mielelläni minä niitä testaan kun ne on kerta jo paisteltu 

Navigation

Up one level

Next page