FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
25.09.17, 11:46

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Lentosimulaattorit
| |-+  Yleinen simulaattorikeskustelu (Moderators: Juha Kalli, Mikko Maliniemi, Janne Sinkkonen, Ilkka Portti, Mikko J Köykkä)
| | |-+  Flightsim commanderista...
:  

« previous thread next thread »
Pages: [1] Reply Print
Author Topic: Flightsim commanderista...  (Read 865 times)
Juhani Pelli
Offline Offline

Posts: 294
Date Registered: 10.02.09

Flightsim commanderista...
« on: 20.12.15, 18:16 »

Esiintyy harmillinen ongelma. Sim commander on toilsella näytöllä ja itse simu toisella....ei kokoruututilassa. Kun käytän kursoria Commanderin puolella...menee simu pause tilaan.
Palatessani takaisn simuun ja yrittäessäni purkaa pausea painamalla P nappulaa... ei tapahdu yhtikäs mitään. Pause jatkuu ja jatkuu...Kiusallista kun ei viitsisi paperille erikseen kirjaamaan reitin käännöspisteitä, kun ne voisi lukea suoraan Commanderista.
Onko kenelläkään hajua...miten ongelmasta pääsee eroon. Olen yrittänyt näpytellä reittiä Aerosoftin airbussin 319 matolootaan.javascript:void(0);
yst, Jussi

Muoks:

PMDG:n 737:n kanssa mokomaa ongelmaa ei esiinny
« Last Edit: 20.12.15, 19:22 by Juhani Pelli »
Jesperi Lauhio
Offline Offline

Posts: 3052
Date Registered: 12.01.09

WWW
Re: Flightsim commanderista...
« Reply #1 on: 20.12.15, 22:53 »

Simusta Pause on Task Switch pois? Ja kannattaa muutenkin ajella windowed-tilassa, jos kahdella näytöllä on asioita.

Happy landings!

Been there, done that: HEL VRK ARN CPH RIX FRA ZRH VIE AMS CDG AGP LIS FAO FNC LPA TFN TFS MLA BUD SKP IST TLV DXB HKG KUL CGK JOG BNE SYD
Juhani Pelli
Offline Offline

Posts: 294
Date Registered: 10.02.09

Re: Flightsim commanderista...
« Reply #2 on: 21.12.15, 06:48 »

Simusta Pause on Task Switch pois? Ja kannattaa muutenkin ajella windowed-tilassa, jos kahdella näytöllä on asioita.

jes....kiitos Pause on Task oli kytkettynä. Nyt toimii.  Omituista muuten, että esiintyi vain Aerosoftin tuotteen kanssa??
yst. jussi

...Ja ketut..Ilo oli ennenaikaista. Njet rabota...toimi vain muutaman kerran ja siten jumitti, lopulta simu lopetti toimintansa. Käynnistin muutamia kertoja uudelleen ja ei pelannut sen kummemmin.
« Last Edit: 21.12.15, 07:35 by Juhani Pelli »
Juhani Pelli
Offline Offline

Posts: 294
Date Registered: 10.02.09

Re: Flightsim commanderista...
« Reply #3 on: 22.12.15, 06:52 »

Nyt toimii ....(toivotaan parasta ja pelätän pahinta)

Imutin uuden UIAutomationCore.dll:n simun juureen.  Ei vieläkään apua.
Uumoilin, etttä jokin lisuri mahdollisesti kettuilee ja rupesin laraamaan viimeisiä asennuksia.
Kävi ilmi, että kun poistin A2A tuotteen Acufeel, niin nyt ainakin.... toistaiseksi... toimii.

Sehän se tässä simuilussa on " mukavaa", että joskus tulee tehneeksi näitä ns. virhellisiä investointeja...

yst. Jussi
Juhani Pelli
Offline Offline

Posts: 294
Date Registered: 10.02.09

Re: Flightsim commanderista...
« Reply #4 on: 25.07.17, 19:04 »

Nyt on vanhalla pökijöllä taas ongelma.
Yritän kuumeisesti asentaa FlightSim Commanderiin uutta Airacia, mutta ei vaan tunnu onnistuvan edes tällä FMS data Managerilla, eli ongelma on siinä, että jostain syystä Commanderin kondalla näkyy täppä User...kaikissa muisssa on joko P33 tai FSXS ja koneissa näkyy viimeinen lataamani Airac, mutta tässä Commanderissa on alkuperäinen 1011.

Mikähän tässä taas mättää??
Jesperi Lauhio
Offline Offline

Posts: 3052
Date Registered: 12.01.09

WWW
Re: Flightsim commanderista...
« Reply #5 on: 26.07.17, 17:03 »

Onhan commanderin polku oikein data managerissa?

Happy landings!

Been there, done that: HEL VRK ARN CPH RIX FRA ZRH VIE AMS CDG AGP LIS FAO FNC LPA TFN TFS MLA BUD SKP IST TLV DXB HKG KUL CGK JOG BNE SYD
Juhani Pelli
Offline Offline

Posts: 294
Date Registered: 10.02.09

Re: Flightsim commanderista...
« Reply #6 on: 26.07.17, 17:10 »

Tää on ihan kummallista. Commander pelas aikansa ja nyt esiintyy seuraavanlainen ongelma . Aloitusruudussa Global Region World Country kohtaan valitsen alasvetolaatikosta Finland ja kas kummaa City lootaan ilmestyy  vain there are 2 cities, jotka ovat Alavus ja Järvitalo...siinä se.
Kun yritän sijoitaa lähtökentäksi EFHK, niin Commander ilmoittaa tylysti, että... No airport for this ICAO code found.Huh Juutas sentään löytyhän se pari päivää aikaisemmin. Mistähän vikaa vois ruveta katselemaan...itsellä ei älli riitä.



Muoks:

Jostain minulle tuntemattomasta syystä oli Addon Scenery kansio pyyhkiytynyt suurinpiirtein puhtaaksi. Latailin sinne muutamia maisemia ja kenttiä Suomesta ja muualta. Nyt näyttää Commander, että Suomesta löytyy lentopaikkoja ja kenttiä aina Hesasta Ylivieskaan saakka... ja siltä väliltä...on tää kumma värkki
« Last Edit: 12.08.17, 16:06 by Juhani Pelli »
Pages: [1] Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1