FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
21.03.19, 05:25

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Lentosimulaattorit
| |-+  Kuvakaappaukset (Moderators: Juha Kalli, Mikko Maliniemi, Janne Sinkkonen, Ilkka Portti, Mikko J Köykkä)
| | |-+  Wanhiksen konekatsaus: F-18 Hornet
:  

« previous thread next thread »
Pages: [1] Reply Print
Author Topic: Wanhiksen konekatsaus: F-18 Hornet  (Read 5614 times)
Jari Vanhatupa
Offline Offline

Posts: 3660
Date Registered: 27.03.08

Wanhiksen konekatsaus: F-18 Hornet
« on: 25.12.15, 16:53 »Tuolla mastonkierto ketjussa Juho-Topias lensi kilpailusuorituksen Hornetilla. Siinä kuvateksteissä jäi vaivaamaan ne sanat "ilmaisen,  löytäminen" ja aerialfoundry! Mitä . . . mikä . . . ariel?  SimMarketissa käydessäni törmäsin sitten tähän tapaukseen. Ennen maksullinen, nyt ilmainen ja peräti kolme ilmaista konepakettia ja vieläpä arvostetussa nettikaupassa! Sen on pakko olla jotenkin hyvä!
 Tongue

Tämä Hornet on mennyt minulta ns. täysin ohi. Syynä lienee se, etten ole koskaan ollut erityisen kiinnostunut Hornetista, on ollut niin paljon muuta säädettävää . . .  Voisi sanoa, että olisi kannattunut huomata tämä aiemmin sillä niin hyvä kone on kyseessä, etten ole pitkään aikaan lentänyt simulla näin paljon yhteen putkeen ja vain tällä Hornetilla, se on kerrassaan "sikahyvä" Siellä on tosiaankin kolme ilmaista pakettia:

AERIALFOUNDRY - USN BLUE ANGELS F-18 HORNET PACK V2.0

AERIALFOUNDRY - CAF CF-18 HORNET MILITARY PACK V2.0

AERIALFOUNDRY - US & RAAF FA-18 HORNET MILITARY PACK V2.0

Ne voi ladata sieltä kun kirjaudut normaalisti tilillesi ja "ostat" nämä. Loppusumma on nolla-euroa ja latauslinkit ilmestyvät omiin latauksiisi, aivan kuten normaalistikin ostaessasi. Sähköpostiisi tulee sitten vielä Serial-Keyt joka pakettiin. Asennus onnistuu autoinstallerilla ja kaikki pelittää hienosti . . . .
siis Fs-2004:sessa.
 Grin


Mukana on toinen toistaan herkullisempia maalauksia eri maiden ilmavoimilta, mukana on myös Suomen ilmavoimien maalauksia joista en nyt kuitenkaan laita kuvia. Koneen ulkomalli on upea, eikä lisätoiveille jää sijaa. Huomaa nuo vihreät valorivit, näyttävät simussa hienoilta.Mukana on yksipaikkaisia ja kaksipaikkaisia koneita. Valita voi myös versioita erilaisilla aseistuksilla ja lisätankeilla tai ilman niitä. Siivenkärjet saa taitettua ylös ohjaamossa olevasta vivusta (tukialuskäyttö)Kone on alunperin ilmestynyt jo Fs-2002:selle mutta ilmeisesti sitä on päivitetty vuosien varrella ja paneelinäkymäkin on ihan ok. Tässä on 2-D paneeli, näkyviin saa myös molemmat sivupaneelit tässä näkymässä. Kaikki napit eivät ole toimivia mutta senverran niitä kuitenkin on, että ohjekirjaa on hyvä vilkaista.Virtual-cokpit on tämän näköinen, siellä ei voi napsutella nappuloita vaan se puuha on tehtävä 2-D paneelissa. Näyttöihin saa vaihdettua erilaisia tietoja tarpeen mukaan. Kaksipaikkaisissa voi istua myös takaohjaamon puolella.Tunnelmakuvaa jostain Jyväskylän suunnalta. Kone on tavattoman vakaa ja miellyttävä lennettävä, eikä millään haluaisi lopettaa sillä lentämistä. SmileyMoni vanhempi simmers epäilemättä tietää hyvinkin tämän koneen olemassaolon jo vuosien takaa. Silti monelle tämä lienee uutta ja vaikka olen itsekin jo vanha niin yllätyksenä tämä vain tuli! Ohessa linkki SimMarkettiin sivulle josta konepaketit löytyvät:

http://secure.simmarket.com/military-page-2.chtmlPertti Lode
Offline Offline

Posts: 2457
Date Registered: 12.01.03

Re: Wanhiksen konekatsaus: F-18 Hornet
« Reply #1 on: 25.12.15, 19:53 »

Kiitos Wanhis- olisi muuten mennyt ohi suun

Tuli tässä mieleen että näin tästä jonkin aikaa sitten dateerauksen fsx mutta en nyt muista missä se oli.
Jos joku tietää tai löytää sen niin voisi vihjata täällä siitä

Tämän voi asentaa myös fsx ja toimii ihan kummasti, huomasin että ne vhreät pitkät valot eivät toim fsx, samaten jälkipoltin,se palaa koko ajan se liekki
Voi olla jotain muutakin mitä en ole huomannut
« Last Edit: 26.12.15, 18:12 by Pertti Lode »
Jari Vanhatupa
Offline Offline

Posts: 3660
Date Registered: 27.03.08

Re: Wanhiksen konekatsaus: F-18 Hornet
« Reply #2 on: 28.12.15, 13:06 »

Heh! Boxi sen olla pitää Grin
Pitihän noille väsätä boxi vaikka ilmaisia olivatkin, onhan nuo Hornertit sentään "ex-payware" tuotteita. Koneen pdf-manuaaeista löytyi tekijäfirman logot jne. Meinasin ensin tehdä jokaiselle konepaketille oman varmuuskopio-Cd:n ja boxin mutta päädyinkin sitten tämmöiseen collection pakkaukseen mihin sijotin kaikki kolme . Varsinkin siitä Blue-Angels paketista olisi ollut kyllä kiinnostavaa väsätä kansipaperi, siitä olisi kyllä tullut tosi hieno boxi.

Tapaan aina "boxata" kaikki latausversioina ostamani lisurit jolloin ne on myöhemmin tarvittaessa helppo löytää ja pysyvät cd:llä paremmin tallessa kuin muistitikuilla, kovalevyllä tai nettikaupan palvelimella. No SimMarketissa ne ovat kyllä pysyneet uudelleen ladattavina ihan kiitettävästi mutta niin ei ole joka paikassa. Voi käydä niin, että parin vuoden päästä kun yrität hakea ostamaasi lisäosaa niin sitä ei enään saakaan sieltä omalta lataus sivultaan. Muistitikut ovat myös epäluotettavia, samoin kovalevyt tuppaavat hajoamaan silloin tällöin tai jotenkin muuten tulee tyrittyä ne tiedostot sieltä. Paras siis polttaa ostos Cd:lle. Itse teen aina täman varsinaisen boxi-Cd;n ja lisäksi nuo menevät vielä  DVD:lle jossa on kaikkea sekalaista simuun liittyviä varmuuskopioita.

Esim. nämä Hornetit vaativat myös Serial-Keyn, sen tallenna cd:lle tekstitiedostoon mutta sen voi myös kirjoittaa tarrakirjoittimella ja liimata boxin sisäkanteen. Misään tapauksessa niitä serial-Key koodeja ei saa jättää sähköpostilaatikkoon roikkumaan ja katoamaan. No entä saako kaikista latausversioista sitten tehtyä toimivan varmuuskopio-boxin?  Kyllä minä ainakin olen saanut . . .

Ai,niin . . . en tietenkään avusta puuhassa mitenkään enkä jakele tekemiäni boxipapereita, sillä ne olen väsännyt vain omaan käyttöön, TongueKalle Heinonen
Offline Offline

Posts: 1468
Date Registered: 04.09.05

WWW
Re: Wanhiksen konekatsaus: F-18 Hornet
« Reply #3 on: 28.12.15, 18:37 »

Ikäisekseen kelpo kone ja varmasti paras F/A-18A/B/C/D mallinnos mitä FS2004:lle on saatavilla. Ulkomalli on hieno, mutta valitettavasti mitään kovin järkevää suomalaisen HN:än käyttämää varustelumallia ei oikein löydy.

Aerialfoundryn Hornetille on muuten Flightsim.comissa Pablo Diazin törkeän hienot Espanjan ilmavoimien "photoreal"-maalit (f18photo.zip). thmbup Parit teaserit paketista:


Pertti Lode
Offline Offline

Posts: 2457
Date Registered: 12.01.03

Re: Wanhiksen konekatsaus: F-18 Hornet
« Reply #4 on: 29.12.15, 13:45 »

Mikä noissa  BLUE ANGELS koneissa on eroa kun siellä on tupla paintit?
Jari Vanhatupa
Offline Offline

Posts: 3660
Date Registered: 27.03.08

Re: Wanhiksen konekatsaus: F-18 Hornet
« Reply #5 on: 30.12.15, 07:56 »

Mikä noissa  BLUE ANGELS koneissa on eroa kun siellä on tupla paintit?

Toinen setti on Boeingin valmistamat koneet ja toinen McDonell Douglasin. Mikä niissä sitten on eroa niin en minä ainakaan vielä ole löytänyt mitään. Grin

Kallen laittamia kuvia katsellessa tuli kyllä hieraistua silmiään pariinkin kertaan, että ovatko nuo kuvia simusta vai valokuvia aidosta koneesta, ilmeisesti ovat sitten simusta . . .

Hornet huumassa kävin tuossa myös katselemassa, että mikäs se Hornet VRS-SuperBug juttu taas olikaan . . . .  Tongue
Juu siellä on alennusmyynti vuoden loppuun Fs-2004:sen Hornetista, eli alennus ilmeisesti loppuu huomenna Heh,Heh laugh
Hädissäni ostin sieltä sen Hornetin alehintaan $ 14.95 lopettavat ilmeisesti koko fs9 version myymisen jatkossa? No tuo voi olla meikäläiselle vähän turhan viimeisen päälle tehty kone, vähän niinkuin sotakoneiden PMDG jota pitää opiskella puolet elinajastaan. No tulipahan ostettua ainakin keräilymielessä.
Vielä en ole sitä asentanut tai siis olen mutta se herjaa joistakin Fsuipin säädöistä Hohhoijaa . . .  pitänee kahtoa jos tuossa pyhien aikana jaksaa siihen perehtyä. Christmas smiley

 

Pekka Holopainen
Offline Offline

Posts: 5415
Date Registered: 14.12.05

Re: Wanhiksen konekatsaus: F-18 Hornet
« Reply #6 on: 30.12.15, 09:40 »

Tuolla: https://fi.wikipedia.org/wiki/McDonnell_Douglas vähän historiaa tästä Boeing-McDonnel Douglas-asiasta.


"Olen eri mieltä kanssasi, mutta taistelen loppuun asti oikeudestasi olla toista mieltä" - Voltaire
Pertti Lode
Offline Offline

Posts: 2457
Date Registered: 12.01.03

Re: Wanhiksen konekatsaus: F-18 Hornet
« Reply #7 on: 30.12.15, 10:29 »


, että mikäs se Hornet VRS-SuperBug juttu taas olikaan . . . .  Tongue


Eikös se ole se viimeinen malli Hornetista eli Super Hornet
Sen näet ilmanotto aukoista jotka ovat neliskanttiset Hornetin pyöreisiin verrattuna
Jari Vanhatupa
Offline Offline

Posts: 3660
Date Registered: 27.03.08

Re: Wanhiksen konekatsaus: F-18 Hornet
« Reply #8 on: 31.12.15, 20:04 »

Eikös se ole se viimeinen malli Hornetista eli Super Hornet
Sen näet ilmanotto aukoista jotka ovat neliskanttiset Hornetin pyöreisiin verrattuna

Joo näin on, erilaiset on nuo ilmanotot.
Kokeilin asentaa tuota VRS-Hornettia . . . hankalaksi on kaikki tehty, jo pelkkä simuun asentaminen ja optimointi saa savun nousemaan päästä. Vaatisi ainakin viikon opiskelun, että kone edes toimisi simussa.
Siitä sitten se opiskelu vasta alkaisikin . . . juu ei kiitos taidan siirtyä takaisin Abacus tuotteiden pariin! Virheostos meikäläiselle ehdottomasti. laugh

Pertti Lode
Offline Offline

Posts: 2457
Date Registered: 12.01.03

Re: Wanhiksen konekatsaus: F-18 Hornet
« Reply #9 on: 01.01.16, 00:37 »

Juu, kyllä se riittää se vanhempi Hornetti meikäläiselle, ja se kun vielä on tosi vakaa käsitellä, on paras sota kone mitä minä olen ajanut.
Sillä tulee aina oikein päin alas ja tässä näyttää toimivan myös kaasukin joka vähentää nopeutta mitä ei moni muu kone tee, ei tarvii viheltää kentän yli turhan takia jos vetää trottelia taakse liian myöhään thmbup Grin
« Last Edit: 01.01.16, 00:44 by Pertti Lode »
Jaakko Polet
Offline Offline

Posts: 993
Date Registered: 17.07.10

Re: Wanhiksen konekatsaus: F-18 Hornet
« Reply #10 on: 01.01.16, 14:48 »

Joo näin on, erilaiset on nuo ilmanotot.
Kokeilin asentaa tuota VRS-Hornettia . . . hankalaksi on kaikki tehty, jo pelkkä simuun asentaminen ja optimointi saa savun nousemaan päästä. Vaatisi ainakin viikon opiskelun, että kone edes toimisi simussa.
Siitä sitten se opiskelu vasta alkaisikin . . . juu ei kiitos taidan siirtyä takaisin Abacus tuotteiden pariin! Virheostos meikäläiselle ehdottomasti. laugh

Eikait tuon VRS:än asentaminen ollut mikään projekti eika ongelma n.2min meni kun meni ohjeen mukaan ainakin minulla aikoinaan, mitä tuohon opiskeluun tulee niin mikäli aseita jne ei halua käyttää niin helppo on oppia  thmbup

Canon EOS 60D,18-55mm IS EF-S,24-105/4 IS USM L 70-200/4 IS USM L
koettu: OUL HEL TKU LAX MDW SAN AMS FCO WAW JFK ARN CPH MUC VIE SZG NCE LPA LHR VAA LLA KUO JYV MXP GVA CTA REG NAP CIA RMI TMP VCE LCY STN KTT RVN KEM OSL FRA TGL MYF EVE SJV LKN SOJ SUF KRK KRN ENF LIRU EFAH EFPA EFPU EFME EFLA EFKO EFRH EFML EFJM EFNU EFKN EFVT EFAL EFHF ORD PHL OSH MKE PEK tulossa:CPH MXP OSL | PPL(A) |
Pertti Lode
Offline Offline

Posts: 2457
Date Registered: 12.01.03

Re: Wanhiksen konekatsaus: F-18 Hornet
« Reply #11 on: 01.01.16, 16:12 »

Hei Jari! katoppas mitä minä löysin hangaarin nurkasta, arvaas kenen tekemä kone  on kyseessä?
oikein arvasit sehän on ABACUS.

Jari Vanhatupa
Offline Offline

Posts: 3660
Date Registered: 27.03.08

Re: Wanhiksen konekatsaus: F-18 Hornet
« Reply #12 on: 01.01.16, 16:26 »

Eikait tuon VRS:än asentaminen ollut mikään projekti eika ongelma n.2min meni kun meni ohjeen mukaan ainakin minulla aikoinaan, mitä tuohon opiskeluun tulee niin mikäli aseita jne ei halua käyttää niin helppo on oppia  thmbup

heh, heh1 juu niin varmaan, uskokoon ken tahtoo Tongue

Quote
Kirjoittanut: Pertti Lode
Lainaus
Hei Jari! katoppas mitä minä löysin hangaarin nurkasta, arvaas kenen tekemä kone  on kyseessä?

Kappas vaan, tuota minulla ei olekaan, pitänee hankkia kun tulee sopivasti vastaan jostakin. Smiley

Pertti Lode
Offline Offline

Posts: 2457
Date Registered: 12.01.03

Re: Wanhiksen konekatsaus: F-18 Hornet
« Reply #13 on: 02.01.16, 10:50 »

Jollen väärin muista niin tuo oli siinä Flight Deck 6 levyssä
Jari Vanhatupa
Offline Offline

Posts: 3660
Date Registered: 27.03.08

Re: Wanhiksen konekatsaus: F-18 Hornet
« Reply #14 on: 03.01.16, 07:44 »

Jollen väärin muista niin tuo oli siinä Flight Deck 6 levyssä

Joo, niinpä näyttää olevan, eikä sitä Hornettia näköjään saa erikseen ostaa. Latausversio olisi nyt tarjouksessa mutta ebaysta saisi boxeja halvemmalla.
Semmoinen boxi tietysti kiinnostaisi enemmän, pitänee pohtia. Tuossa tulisi lentotukialus ilmeisesti mukana. Hmmm . . saisikohan sitä parkkiin Vaasan edustalle, kuinhan se on toteutettu . . .
Jos nyt vielä Abacucksesta sallinette puhuttavan, niin oletko Pertti huomannut, että heiltä on tullut ulos suht näyttävä SAAB-Viggen. Undecided

Pertti Lode
Offline Offline

Posts: 2457
Date Registered: 12.01.03

Re: Wanhiksen konekatsaus: F-18 Hornet
« Reply #15 on: 03.01.16, 11:37 »

Jos nyt vielä Abacucksesta sallinette puhuttavan, niin oletko Pertti huomannut, että heiltä on tullut ulos suht näyttävä SAAB-Viggen. Undecided

En ole tuota vielä huomannut.
sen tukialuksen voisit ankkuroida sen Raippaluodon sillan viereen. ( onkos siitä sillasta fsx addon?)
Sitä levyä en ole edes yrittänyt asentaa sen paremmin kuin vain otin tämän Hornetin ja t45gooshawkin kokeiltavaksi,
pitäisköhän laittaa se paatti veteen että näkis minkälainen se on.
« Last Edit: 03.01.16, 11:52 by Pertti Lode »
Jari Vanhatupa
Offline Offline

Posts: 3660
Date Registered: 27.03.08

Re: Wanhiksen konekatsaus: F-18 Hornet
« Reply #16 on: 04.01.16, 14:13 »

sen tukialuksen voisit ankkuroida sen Raippaluodon sillan viereen. ( onkos siitä sillasta fsx addon?)

Ei ole tietääkseni. Vastaavia siltoja ulkonäöltään on kyllä muuallakin simun maailmassa tai ainakin simun omassa objektikirjastossa. Yksi semmoinen silta pitäisi vain siirtää näkymään Raippaluodossa. Tein semmoisen jutun aikoinaan Fs-2004:seen:

http://www.fsnordic.net/discussion/index.php/topic,106050.msg1421963.html#msg1421963

Kristian Viinikainen
Offline Offline

Posts: 563
Date Registered: 23.02.13

Re: Wanhiksen konekatsaus: F-18 Hornet
« Reply #17 on: 17.12.18, 23:29 »

Vanha aihe, mutta liitetääs nuo Hornetin paino hommat tähän samaan
http://www.fsnordic.net/discussion/index.php/topic,114888.msg1564927.html#msg1564927

Canon EOS 1000D +700D+ Canon EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 IS + Canon EF 70-300 f/4.0-5.6 IS USM
jetphotos
Intel core i5-2500k 3,30ghz/16,0GM RAM/Gigabyte GeForce GTX 960 2GB/WIN7 64 bit/2x Samsung Spinpoint F3 1TB/1x WB Blue 1TB/power750W/HP Pavilion VS19x/Logitech Extreme 3D Pro/CH Products Flight Sim Yoke/Pro Rudder Pedals/Pro Throttle
Pages: [1] Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1