Opiskele lentäjäksi! PPL/LAPL(A)/Ultra

(1/1)

pyorrsa:
Suomen Urheiluilmailuopiston seuraava PPL/LAPL(A) -etäteoriakurssi alkaa 18.1.2016.

Kurssilla opiskellaan lentämisen teoriaa netissä. Opiskelu on vapaamuotoista ja vapaata ajankäytön suhteen kurssiaikataulun rajoissa. Luet kurssimateriaalin ja teet harjoitustyöt kotona tietokoneella. Opiston elävä opettaja tarkastaa harjoitukset ja antaa palautetta jokaiselle henkilökohtaisesti. Kurssiin kuuluu kolme luokkajaksoa (yhteensä kuusi päivää), joilla vielä kerrataan opinnot ja varsinkin epäselviksi jääneet asiat, sekä suoritetaan kurssin kokeet. Luokkajaksot rytmittävät opiskelun. Ne ovat noin kuukauden välein.

Kurssilta saa myös suosituksen Trafin viranomaiskokeisiin; kaikkien PPL tai LAPL(A) -lupakirjaa hakevien tulee suorittaa vielä Liikenteen Turvallisuusvirasto Trafin kokeet.

Kurssi sopii sellaisenaan myös ultrakeveiden teoriakurssiksi.

Tällä hetkellä on meneillään kurssi 3/2015. Kurssilla on 12 henkilöä, joista kaksi opiskelee gyrokopterilentäjiksi, 2 ultraa ja loput LAPLia tai PPL:ää. Kurssilaisia on Suomussalmelta, Tampereelta, Salosta jne. Kurssista on kaksi luokkajaksoa käytynä. Luokkajaksot on pidetty Malmilla Suomen Ilmailuliiton luokassa. Kaikki oppilaat ovat mukana opiskelussa - kukaan ei ole keskeyttänyt.

Viime viikonloppuna kurssi 3/2015 kertasi ihmisen suorituskykyä ja psyykettä, lentosuunnistusta ja radiopuhelinliikennettä. Radioliikenteen koulutus on peli, jossa oppilaat kiertävät pöydällä olevaa "lentokenttää" ja opettaja toimii lennonjohtajana. Kävimme myös oikeassa Malmin tornissa lyhyellä visiitillä, kiitos lennonjohdon päällikkö Riikka Laineelle!

Ilmoittaudu
http://www.urheiluilmailuopisto.fi/kalenteri

Navigation

Up one level