FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
24.09.17, 14:05

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Lentosimulaattorit
| |-+  Verkkolentäminen (Moderators: Juha Kalli, Mikko Maliniemi, Janne Sinkkonen, Ilkka Portti, Mikko J Köykkä)
| | |-+  Ivap katkaisee yhteyden noin minuutin kulutua yhdistämisestä
:  

« previous thread next thread »
Pages: [1] Reply Print
Author Topic: Ivap katkaisee yhteyden noin minuutin kulutua yhdistämisestä  (Read 2137 times)
Osku Leskinen
Offline Offline

Posts: 3937
Date Registered: 08.06.07

Ivap katkaisee yhteyden noin minuutin kulutua yhdistämisestä
« on: 16.01.16, 08:06 »

Morjens,

Hyppäsin puikkoihin kuukauden tauon jälkeen ja IVAP alkoi ongelmoimaan. Ongelmana on, että IVAP katkaisee yhteyden itsestään ilmoittamatta mitään syytä vajaa minuutti sen jälkeen, kun olen yhdistänyt verkkoon. Edellisellä kerralla joulun kieppeillä lennettäessä ei ollut mitään ongelmia. Ongelma esiintyi eilen illalla ja tänään aamulla, molemmat eri koneilla (NGX ja T7).

Yhteys toimii noin 45 sek ajan jonka aikana näen itseni webeyestä ja saan viestejä unicomilla.

Yhteyttä muodostaessa näkyy ainoastaan servut EU4 ja EU6 (molemmat 62ms / 12% load)
Simu on P3D V3.0

Vinkkejä kaivataan, miten tätä kannattaisi lähteä ratkomaan.

Jani Ekholm
Offline Offline

Posts: 261
Date Registered: 13.10.08

Re: Ivap katkaisee yhteyden noin minuutin kulutua yhdistämisestä
« Reply #1 on: 16.01.16, 11:10 »

Herjaako se mitään?
Osku Leskinen
Offline Offline

Posts: 3937
Date Registered: 08.06.07

Re: Ivap katkaisee yhteyden noin minuutin kulutua yhdistämisestä
« Reply #2 on: 16.01.16, 11:18 »

Herjaako se mitään?


Ei mitään, sepä tässä juuri outoa onkin.

Jani Ekholm
Offline Offline

Posts: 261
Date Registered: 13.10.08

Re: Ivap katkaisee yhteyden noin minuutin kulutua yhdistämisestä
« Reply #3 on: 16.01.16, 11:52 »

outoa..
Mulla oli semmonen ongelma että herjas lentosuunnitelman dep/dest arvoista vaikka oli ihan kohillaan.
Joudun joka kerta painaan reset:iä ja sitten lataan suunnitelman siihen.
Lisäks mulla on toi samanen homma että EU4 ja EU6 vaan käytössä ja EU2 not reachable (EU8 ei edes ilmesty). Sitten kun valkkaan 4 tai 6, heittää mut työpöydälle ja tulee ilmotus että ei pysty yhdistään.
Takasin peliin ja uusi yritys niin toimii.

Nykyään teen niin jun yhdistän että avaan connection ikkunan, valkkaan serverin ja painan cancel. Sitten sama uudestaan ilman cancelia ja yhdistää niin toimii kerrasta..

Tuskin on sulle apua paljoa mutta koita nyt jotain vastaavaa. Seuraava steppi taitaa olla uudelleen asennus.  Undecided
Jani Ekholm
Offline Offline

Posts: 261
Date Registered: 13.10.08

Re: Ivap katkaisee yhteyden noin minuutin kulutua yhdistämisestä
« Reply #4 on: 16.01.16, 11:56 »

Itseasiassa, mitäs jos koitat externalina ajaa ja aja järjestelmänvalvojana se.
Ivao:n foorumilla on valiteltu samasta asiasta.
Osku Leskinen
Offline Offline

Posts: 3937
Date Registered: 08.06.07

Re: Ivap katkaisee yhteyden noin minuutin kulutua yhdistämisestä
« Reply #5 on: 16.01.16, 12:27 »

outoa..
Mulla oli semmonen ongelma että herjas lentosuunnitelman dep/dest arvoista vaikka oli ihan kohillaan.
Joudun joka kerta painaan reset:iä ja sitten lataan suunnitelman siihen.
Lisäks mulla on toi samanen homma että EU4 ja EU6 vaan käytössä ja EU2 not reachable (EU8 ei edes ilmesty). Sitten kun valkkaan 4 tai 6, heittää mut työpöydälle ja tulee ilmotus että ei pysty yhdistään.
Takasin peliin ja uusi yritys niin toimii.

Nykyään teen niin jun yhdistän että avaan connection ikkunan, valkkaan serverin ja painan cancel. Sitten sama uudestaan ilman cancelia ja yhdistää niin toimii kerrasta..

Tuskin on sulle apua paljoa mutta koita nyt jotain vastaavaa. Seuraava steppi taitaa olla uudelleen asennus.  Undecided

Joo, aika kummallinen tilanne kyllä on. Samalla tavalla on mulla noi serverit, EU2 not reachable ja EU4 ja EU6 sitten näkyy. Adminina ajellessa näytti päivittyvän ainakin nuo servujen viiveet, mutta samalla tavalla lensin verkosta pihalle 45sek jälkeen. Täytynee katsoa lisää tuolta ivaon foorumeilta tai koittaa asentaa uudelleen.

Kiitoksia helpistä  Smiley

Jani Ekholm
Offline Offline

Posts: 261
Date Registered: 13.10.08

Re: Ivap katkaisee yhteyden noin minuutin kulutua yhdistämisestä
« Reply #6 on: 16.01.16, 13:37 »

Itseasiassa, yks vielä mitä voit koittaa...
Nythän oli viikolla Mikkisoftan patch tuesday, siellä on known issuena net framework.
Eli, ajele manuaalisesti winkkaripäivitykset (ohjauspaneeli, windows update, check updates + asenna) ja buuttaa.
Osku Leskinen
Offline Offline

Posts: 3937
Date Registered: 08.06.07

Re: Ivap katkaisee yhteyden noin minuutin kulutua yhdistämisestä
« Reply #7 on: 17.01.16, 10:17 »

Itseasiassa, yks vielä mitä voit koittaa...
Nythän oli viikolla Mikkisoftan patch tuesday, siellä on known issuena net framework.
Eli, ajele manuaalisesti winkkaripäivitykset (ohjauspaneeli, windows update, check updates + asenna) ja buuttaa.

No katsoppas pirua, tarkastelin lennon jälkeen manuaalisesti kympin päivitykset ja muutaman päivityksen se asenteli. Tänään toimii yhteydet ivaoon. En hoksannut tarkemmin katsoa mitä siellä asennettiin mutta jokatapauksessa se auttoi. Tattis  thmbup

Jarkko Kautto
Offline Offline

Posts: 562
Date Registered: 26.12.12

Re: Ivap katkaisee yhteyden noin minuutin kulutua yhdistämisestä
« Reply #8 on: 06.02.16, 23:25 »

Mulla on tehny muutaman kerran tuota samaa, mutta se on aina itekseen korjaantunu. Tiiä mikä sen aiheuttaa.  Huh

Intel Core i5-3350P | NVIDIA GTX1050 TI 4 GB | 8 GB DDR3 1600 MHz | Kingston HyperX 3K 240 GB SSD | 1 TB 7200 RPM SATA | Win 10
 
Pages: [1] Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1