FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
23.07.17, 22:45

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Lentosimulaattorit
| |-+  Yleinen simulaattorikeskustelu (Moderators: Juha Kalli, Mikko Maliniemi, Janne Sinkkonen, Ilkka Portti, Mikko J Köykkä)
| | |-+  Miten saan AI-koneen lähtö-tulopaikan näkymään?
:  

« previous thread next thread »
Pages: [1] Reply Print
Author Topic: Miten saan AI-koneen lähtö-tulopaikan näkymään?  (Read 421 times)
Juhani Pelli
Offline Offline

Posts: 287
Date Registered: 10.02.09

Miten saan AI-koneen lähtö-tulopaikan näkymään?
« on: 25.01.16, 07:16 »

Holopaisen Pekka kerran sen ansiokkaasti kertoi miten.....mutta en löydä ohjetta, jonka mukaan jotain lisätä fcx.cfg tiedostoon.

yst.Jussi
« Last Edit: 25.01.16, 08:16 by Juhani Pelli »
Pekka Holopainen
Offline Offline

Posts: 5224
Date Registered: 14.12.05

Re: Miten saan AI-koneen lähtö-tulopaikan näkymään?
« Reply #1 on: 25.01.16, 13:06 »

Tarkoitatko miten editoidaan (muutetaan) FSX.cfg-tiedoston sisältöä? Vai etkö löydä sitä tiedostoa?

FSX.cfg on polussa: C:\users\[käyttäjänimi]\AppData\Roaming\Microsoft\FSX\ . Nuo alemmat kansiot ovat kuitenkin oletuksena piilotettuja järjestelmäkansioita, jotka pitää ottaa näkyviin esimerkiksi Resurssienhallinnasta.

Se FSX.cfg on ihan tavallinen tekstitiedosto, joten sitä voi editoida vaikkapa Windowsin mukana tulevalla notepad.exe-ohjelmalla (muistaakseni se on suomeksi muistio - minun käyttikseni on jo ajat ollut englanninkielinen). Sitten vain tallennetaan ja käynnistetään FSX.

Pekka
 
Mikäli käsitin oikein tuo asianomainen kohta FSX.cfg:ssä on minulla seuraavanlainen:

[AContain]
ShowLabels=1
ShowUserLabel=0
ShowLabelManufacturer=1
ShowLabelModel=1
ShowLabelTailNumber=0
ShowLabelDistance=1
ShowLabelAltitude=1
ShowLabelAirline=1
ShowLabelAirlineAndFlightNumber=1
ShowLabelFlightPlan=1
ShowLabelContainerId=0
ShowLabelAirspeed=0
ShowLabelHeading=0
LabelDelay=2000
LabelColor=FFFF0000

Kirjoitat vain mahdollisesti puuttuvan rivin sinne [AContain]-osioon tai muutat sen perässä olevaa lukua. Suomeksi 0=epätosi (eli ei näy) ja 1=tosi. Otsikossa kysytty asia on tuo: ShowLabelFlightPlan=1.

Vielä tähän loppuun pieni vihje: Nuo osiot kannattaa erottaa tyhjällä rivivälillä (oletuksena ne ovat toisissaan kiinni). Näin asiat löytyvät pitkästä listauksesta paljon paremmin. Samoin jää mieleen missä osiossa mikin juttu on.



« Last Edit: 25.01.16, 13:17 by Pekka Holopainen »

"Olen eri mieltä kanssasi, mutta taistelen loppuun asti oikeudestasi olla toista mieltä" - Voltaire
Juhani Pelli
Offline Offline

Posts: 287
Date Registered: 10.02.09

Re: Miten saan AI-koneen lähtö-tulopaikan näkymään?
« Reply #2 on: 25.01.16, 18:54 »


Mikäli käsitin oikein tuo asianomainen kohta FSX.cfg:ssä on minulla seuraavanlainen:

[AContain]
ShowLabels=1
ShowUserLabel=0
ShowLabelManufacturer=1
ShowLabelModel=1
ShowLabelTailNumber=0
ShowLabelDistance=1
ShowLabelAltitude=1
ShowLabelAirline=1
ShowLabelAirlineAndFlightNumber=1
ShowLabelFlightPlan=1
ShowLabelContainerId=0
ShowLabelAirspeed=0
ShowLabelHeading=0
LabelDelay=2000
LabelColor=FFFF0000



Kiitos.. juuri tuota kohtaa fsx.cfg tiedostosta hain. Muu olikin tiedossa...ilmaisin ehkä huonosti tarpeeni.

yst. Jussi
Pages: [1] Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1